Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

çünkü ona göre nolduki ayrıldınız onun kendi yaşamıydı yaşadı ve şimdi geri döndü o erkek mantığıyla küçük erkek beyniyle düşündüğü için hersey ona normal geliyor cunku sen degıl o yaptı gezdi tozdu geldi sen yapsan bır daha asla yüzüne bıle bakmazdı işte erkek mantıgı kafana takma bıle değmiyorlar inanki .

vay be ben 2 gündür erkekler hakkında laf söylüyorum ve umrumda deiller bana neler oluyor yavdelikafadulden

kesinlikle kuzum bence iyi düşün şu var eskiden derlerdi laf söylerdim bunları söyleyenleri ama 2 söz var çok dogru.
birincisi: eski kaşardan tost,eski sevgiliden yeniğ sevgili olmaz
ikincisi:eskiye rabet olsaydı,eski olan şeyler iyi olsaydı bit pazarına nur yağardı.

bir kere ayrıldıktan sonra barışanız bile hiçbirşey eskisi gibi olmayacaktır.fıstıkım iyi düşün.

cnm şuan işte dimdik durucaksın karşısında öyle bi sarılmayla barışıcaı solucanı bulamasın karşısındaki aklı başına gelsin baya bi bulutlarda yürüyo arkdaş onu tepe taklak yere indirmenin zamanı gelmiş solucanım

canım bak moralini bozmaya cidden değmez bak biz az kalsın mahkemelik oluyorduk hemde cumartesi kendisi gelmişti bılıyorsun inan değimiyor hatta insanın bsylerı anlaması daha iyi oluyor.

evet cnm mesela şuan yanımdakinin değerini daha da anlamama neden oldu :asigim:

msjlarına cwp wermeyi wea onunla görüşmeyi kesınlıkle düşünmüorum.
ben sabahlara kdr ağlarken telini bi kez olsun açmadı,benım onun telefonlarına çıkmam bi lütuf yani.
ona werilecek en büyük cewap sessizlik bence.
arar mı daha sence?

arar gibi görünüyo çünkü sen sessiz kaldıkça içini kemiren kurt onu rahat bırakmıycaktır ve arycaktır bence yine

barışırsak nasıl olur falan diye hayal edip düşünüpte sakın yumuşama solucan.sana yaptıklarını unutma kaç kere ağlayarak geldiğine hepimiz şahitiz sakın yumuşama lmaz:

kızlar çok ama çok kötüyüm.. teyzem pazartesi vefat etti.. sevgilim gelmedi bugüne kadar güya hastaymış bugün çekti başka bi şehre düğüne gitti bende sabah ayrılalım dedim şaçmalama dedi kırgınım dedi napabilirim dedi bende beni bırak dedim olur dedi daha da aramadı böle sık kavgalarımız olur ama bu laflar da çok geçer 9 saat olcak neredeyse aramadı hiç ayrıldık mı anlamadım ki
siz naptınız ben yokken

kuzum ben burdayım öncelikle başın sağolsun...sevgilin içinde söylyceğim tek şey seni aramaması inan senin için iyi olcak çünkü sana hayır gelmez ondan cnm böyle kötü gününde insan kırgınlık mı düşünür yaa senin yanında olması gerekirdi

Canım yaa başın sağolsun :çok üzgünüm: Allah mekanını cennet etsin inşallah.

kızlar neredesiniz çok kötüyüm ben ya

Ah be gülüm...
Bak ben sana bişey anlatayım.
Bundan yaklaşık 10 gün kadar önce sevgili taklidi yapan insana çok kötü olduğumu, çok zor bir dönem geçirdiğimi söylemeye çalıştım.
Noldu dersin?
Ağzıma s....ı... tek kelimeyle...demediğini bırakmadı ve ben bu kadar çok s...r g..t i bi arada duymamıştım herhalde ömrüm boyunca.
Napalım şimdi?
Yoklar işte....
Ve o gündür bugündür ne arıyor ne soruyor... aşkı felan geçtim.. dost olarak bile yanımda değil... napalım?

Bize bizden başka dost yok gülüm.
Beklemeyeceksin kimseden hiçbir şey.... bekledikçe sen körelirsin.
Allah hepsini bildiği gibi yapsın.

Bi çoğunuz tanımıyorsunuz beni... bu muhteşem ötesi topiğin olmaz olası kurucusuyum... keşke hiiiç gerek görmeseydim.
Girmiyorum buraya aylardır.
ıçim acıyor çünkü.
Bu kadar çok acı çeken gönülü bi arada görmek içimi acıtıyor.

Size tek söyleyebileceğim, yapmayın bunu kendinize.
Bakın 38 yaşındayım.
Ne aşklar geldi geçti hayatımdan, neler gördüm geçirdim.
Ayrılıklar, ihanetler, hakaret, şiddet, ölüm....

Hiçbiriniz kıyısına bile yanaşamazsınız benim yaşadıklarımın.
Yapmayın.
Değmez, değmiyor.

Siz o insanları tepenizde bile gezdirseniz sizi ağlatan bir insana yaranamazsınız.
Bir erkek sizi ağlatıyorsa dönün arkanızı ve gidin.
Yapın bunu.
Allahaşkına yapın.
Nolursunuz bir erkek için kendinizi, hayatınızı, vaktinizi feda etmeyin.

Ha ağlayın, zırlayın, dövünün... ama o bunu bilmesin... vazgeçmeyi öğrenmek zorundasınız.
Aşk vazgeçmeyi bilmek bazen.
Olmuyorsa.... bırakın... zorlamayın....
Ağlayın ağlayın sonra susun... gidin yolunuza...
Dönün arkanızı ve gidin.

Hiçbirinizin sizi önemsemeyen bir erkek uğruna harcayacak kadar vakti yok... hayat bu kadar lüks değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…