ay bende gaza geldim gülinim şimdi
sinirlendim walla,harbiden ben o kadar acı çekeyim sora keyfi istedi die beni görsün.
ay benım çiğdemim walla etmiş ağzına,canım ya o beni tutar.barıştırtmaz.canım dostum.
bide kızdan ayrılmamış istsem şimdi .iktir çekerim dio.ay walla delirdim,bi kez sarılsam solucan benle barışır demiş.beni bu kdr ezik we salak mı görüo
canım bak moralini bozmaya cidden değmez bak biz az kalsın mahkemelik oluyorduk hemde cumartesi kendisi gelmişti bılıyorsun inan değimiyor hatta insanın bsylerı anlaması daha iyi oluyor.
cnm şuan işte dimdik durucaksın karşısında öyle bi sarılmayla barışıcaı solucanı bulamasın karşısındaki aklı başına gelsin baya bi bulutlarda yürüyo arkdaş onu tepe taklak yere indirmenin zamanı gelmiş solucanım
nası başarıcam dik durmayı tatlım?
cnm şuan işte dimdik durucaksın karşısında öyle bi sarılmayla barışıcaı solucanı bulamasın karşısındaki aklı başına gelsin baya bi bulutlarda yürüyo arkdaş onu tepe taklak yere indirmenin zamanı gelmiş solucanım
nası başarıcam dik durmayı tatlım?
mesela aradığında gayet rahat umursamaz konuş heyecanını belli etme hevesli görünmemeye çalış.buluşursanız yine gayet relax davranırsın sensiz ölüyorum değil bak sensizde çok mutluyum msjını vermelisin kendine bu kadar güvenmemeli
kızlar çok ama çok kötüyüm.. teyzem pazartesi vefat etti.. sevgilim gelmedi bugüne kadar güya hastaymış bugün çekti başka bi şehre düğüne gitti bende sabah ayrılalım dedim şaçmalama dedi kırgınım dedi napabilirim dedi bende beni bırak dedim olur dedi daha da aramadı böle sık kavgalarımız olur ama bu laflar da çok geçer 9 saat olcak neredeyse aramadı hiç ayrıldık mı anlamadım ki
siz naptınız ben yokken
kızlar neredesiniz çok kötüyüm ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?