pek karamsar bakmışım canım ya... ne bileyim ben bu aralar gıcığım ya hepsine ondan...
inşallah iyi olur ama sen yine de yelkenleri indirme hemen suya ; hemen de umutlanma...
evet böcüküm çabalayan taraf yine bnm bu sfer ilk ve son olcak barıştığım zmnda değişmezse eğer kaybedecek taraf o olcak onca çabama ve yıllarımı acımam bir kalemde silerim şuan ikimzde silemiyoruz ama ben onun gibi silcem diyip silmemezlik yapmam cidden silerim bırak yine çabayı ben harciyim warsın olsaun kaybedecek bişey yok artık
çok sert bi yorum olmadımı sencede ayrıca buluşalım ddğimde tamam knt aldığım zmn msjlaşırız haberleşiriz dedi evet tmm dedi??? ayrıca ben umutlanmıyorum inanıyorum barışacağımıza kii onun arkadaşlarına bni hala unutamadğını özledğini söyledğinide biliyorum ayrıca 2 3 msjda atmadık 30dan fazla msjlaştık 2 saat içerisnde ayrıca bnm arkadaşımdan beklenmyen hareketler bunlar keşki yorumlarını yaparken birazda karşı tarafın duygularını düşünsen?? hem yaşayan bilir bu bnce bnm için çok büyük bii gelişme bilmem anlatabildim mi? yorumlarını yaparkende karşı tarafı incitirmiyim diye bir düşün ben bu topiğe güç alabilmek için girdim sizlere dertlerimi sorunları açtım ama iice moral bozalım diye çabalamadım.. nyse yorumun için teşekkrler
ama senin bu en küçücük ayrıntılardan bir şeyler umman , senin hakkında pek iyi şeyler düşünmeme sebep olmuyor. ne bileyim ben de acı çektim , ama inan sert çıkılması daha iyi , hep ilk adımları sen atarsan bu adam senin kıymetini bilir mi sanıyorsun . inanıyorsan inşallah barışırsın ne diyeyim , ama açıkcası senin gibi bütün gururunu yerlebir etmenin pek hoş olmadığını düşünüyorum , aşk da sevgi de gelir geçer , ama sen bi kere geliyorsun bu dünyada , bu adamın senin kymetini bileceğini düşünmüyorum , o kadar elindesin ki onun , hala peşindesin , garip geliyor bana
sizin için en kçüçük ayrıntı olabilir ama o insanı en iyi tanıyyan bnm ve ona göre bu çok büyük bi gelişme ki ilk adımları hep o attı belki bnm içinde çok küçüktü ama hep o atmış bnm kapımın önüne gelip bekledğini ben şuan öğrendim arkadaşımdan arabası ile bizim mahalleden geçtğini ve hala resimlerimizin odasında olduğunuda bunları söyleyen şuanda onun akrabası..ben adım attım demekki oda adımlar atmış ben görmemişim..benm sevgim ayrıldğımda hiç azalmadı kat kat arttı aynı şekilde onunda ayrıca onun elinde olduğumu ona hiç belli etmedim 3 aydan fazla bi zmndr. evet peşindeyim çnkü seviyorum ve ben bi kere dünyaya geliyorum ve 1 kere aşık oluyorum banada hiç garip gelmiyor yaşadıklarım insanlar neler yapıyorlar yaşıyorlar bnm bu yaşadıklarım yapılması gerekenler seviosan koşmayı bilceksin gurur yapıcam diye keşkilerle dolu bi yaşam istemiyorum bilmem anlatabildim mi sizde haklısınz bide kötü yanına düşnüyorsunuz ama ben daha ii tanıdğım için bunlara küçk gelişmeler diyemem üzgünümm
neyse kızlar ben çıkıyorum.. yatmam lazım yorumlarınız için çok teşekkürler düşüneceğim ama şunu söylemek gerekir ki angelme yorumların bni çok üzdü bi insan bu kadar sert tepki vermez vermemeli sonuçta karşında üzgün bi okadarda seven bi insan war herkes senin gibi olcak diye bi şey yok herkesin doğrusu başka nyse konu daha fazla uzamasın ama eleştirilerin ve yorumların çok iğneleyici nyse kızçelerim sizlere ii geceler hepinizi çok çok öptümopuyorumnanaktan
arkadaşlar bende ayrılanlar kervanındayım ayrılık acı gercekten ama ihnet acısından iyi be dostlar bana çok büyük deneyim oldu.bir ilişki bir kez bitmişse arkadaşlar bin kez de bitse yine barışıp beraber olsanızda biten bi kez bitti ya artık hep bitmeye mahkum olur....saygı bitti mi sevgide bitiyor onun için seviyelim yaşalım ilişkimizi...........
agustos ayı bu hafta galıba benım ıcın kotu gecıcek...6.sında bı sene olucak ve ben her gun bı anını yasıyorum...ılk defa baya zamandan sonra yıne aglıytarak uyudum...hayrlıısyla atlatmak ıstıyourm bu ahfatyı bu ayı...
ne kadar zor bı aydı...ne kadar acı cektım..sımdı donup bakınca cektıgım acı ıcın ıcım acıyo....ınsallah kımse yasamasın kımse sevdıgınden ayrılmasın ve allah ayrılcak sevgılı vermesın kımseye...
elbette ıyım gectı ogunler ama ...o tarıhlerı gormek ınsanı zuuyo...her an her msj her soz aklımda ghozumun onunde son guzel gunelrımmmıs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?