susmaaa bir şey söyle biraz olsun yardım et
gelemiyorum üstesinden ben bu aşkın tek başımaaaa =)
az ağlayarak dinlemedim bu şarkıları yav..
kötü günler geride kaldı ya.. siz de atlatırsınız umarım bir an once..
Ben bugün test sürüşündeyim kızlar :)
Ne kadar damar şarkı varsa doldurdum dinliyorum.
Bakalım komaya girmem kaç şarkı sürecek :roflol:
Girmem belki de... de mi.... yerimseniben
Görücez....
kızlar bnm haberim konusunda yorum yapmadınız sizce nasıl bi gelişme :)) bende içmeye katılayım dicem ama geçen sene tövbe ettim artık içmiyorum ama bi meyve suyu içerim :)))
valla güzelim ne desek bilemiyorum ki...
sonuçta yine çabalayan sensin ... o kadar lafı söyledi sana ... yüzü mü yoktu aramaya ; valla çok istese yüzsüz de olurlar bunlar ...
çabalayan taraf kaybeden taraf oluyor ne yazık ki ...
umarım sen yanıltırsın ; bu tezimi de çürütürsün ...
evet böcüküm çabalayan taraf yine bnm bu sfer ilk ve son olcak barıştığım zmnda değişmezse eğer kaybedecek taraf o olcak onca çabama ve yıllarımı acımam bir kalemde silerim şuan ikimzde silemiyoruz ama ben onun gibi silcem diyip silmemezlik yapmam cidden silerim bırak yine çabayı ben harciyim warsın olsaun kaybedecek bişey yok artık
ylka sn sadece barışmak istiyorsun , barışırsan eğer barıştıktan sonra ne olacağını düşündün mü ? o sana ilgili mi olacak bi anda sanıyorsun ? bence sen onu asla silemezsin sen onun her hareketinden kendi lehine bir şeyler çıkartıyorsun , ama sen buluşalım dediğinde tamam dedi mi ? hayır demedi diyorsun evet dedi mi ?
bence boşvermelisin , tek taraflı bu kadar çabalayarak eline bişi geçeceğini sanmıyorum , 2 3 mesajdan daha çok mesaj attnz, gülücük yazdınız diye aranızın düzeleceğini düşünüyorsun hemen. Ama bu erkekler bizim gibi düşünmez bunu asla unutma. Çok fazla umutlanma bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?