Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

noldu hayata kızlar hayırdır hiçbiirniz ii degilsiniz yahu....aloooooooooo
anlatın bakalım..

canım ışyerımle ilgili sorunlarım var ve aılemle bunlarda benı baya kötü yapıyor.daralıyorum keske terk derdım sevgılımın olmaması olsa hala.derdımız yokken dert arıyormuşuz meğer...

iş duurmunda aile durumunda buyuk problemelerinmi var....sevgliyi boşver zaten şeker ne takcaz ya..

evet bırbırlerı ıle ilişkili büyük problemler var işyerımden gebzeye taşınmam ıstenıyor yada hergun gelıp gıtmem.sabah cok erken kalmak zorunda kalıcam.ablam ıstemıyor gebzeye gıdıp gelmemı ve başka iş ve aıle ıle ılgılı problemler var.

hadi yaa cidden problemmiş nasıl gidip gelcen kız gebzeye...alla alla herşey duzelir umarım canım sıkma canını...

otogardan 6:20 geçe otobüs varmış 1 saat 20 dakıkada gebzede oluyormuş babam ben senı otogara bırakırım dıyor zaten yıllık ızın kullancam eylüle kadar bakalım....ama cıdden içim sıkılıyor....

bılmıyorum canım ya bana müdürüm anadolu yakasına taşın dıyor ama aılem kabul etmıyor.etseler aslında cok kolay olacak ama sanırım bır süre denıcem sonra duruma göre belkı taşıncam belkı de şirketten ayrılcam ama moralim bozuk garip ....

bir nedene gerek yok ben de nefret ediyorum hepsinden ...

Hepsi kendini beğenmiş, ukala, bencil, seviyesiz, acımasız, vicdansız... hepsi bencil bencill bencillll.....

yaaa kızlarrr bi uslu durun ne bu be nefrette bi duygu sonuçta heç bişey hissetmemek lazım

Hele böcük sen varyaaa noluyo bakımmm
Çok üzgünüm çoook
topik artık kaç bin sayfa olmuş duygu nötrleşmesi talep ediyorum ya vu nütfennn nütfen
hele umudum sana çok kızıyorum yeni :sinifsinif:mi keşfettin odun olduklarını bu cinsin
bırak ne halleri varsa görsünler sen kendi halinde çay alan kimselerle muhatap olma aaa adın çıkıcak erkek düşmanı diye bırak içsin çayını napıyosa yapsın kazmacık
herşeye takarsan bu kadar hayat geçermi tatlım sen mutlu olmaya bak boşver

hayata cnm bılmıyorum dunde konustuk bız ama sanırım zaman
ıcıme doguyor suan sen kendını bosa uzuyosun son anda ne karar alırsan tresı oluck bak gorursun.. rahat bırak kendını canım bakalım neler oluyr

ölmek istiyorum

anam niye sen ölüyorsunki..
kim için ne için ölceksin söylermisin.
uğruna öleceğin kişi ne yaptıki sana vatana millete.
ne yaptı söylesene...
o iyi mükemmel olduğu için sevmedin.
ona aşk anlamını sevgi anlamını yükleyen sendin.
sen bir genç kız olduğun için yüreğin bir boşlukta olduğu için onu sevdin.
şimdi söylermisin
o öküzün neyi var. diğer erkeklerden yada senden nefarkı var.
çok kızdığım için bu yorumu yapacağım.
söylesene adı her ne zıkkımsa onda olupta ahmmette mehmette olmayan ne var...

terk ettiıyse etsin..
sen yaşaki sen iyi olki o hergun senın karşısında erimesini izle..........
kendine gel lütfen.........klava:klava::mymeka::mymeka:

canım kuzucum ne oldu yaa.....
kim üzdü..
hangi serseri üzüdü............

evet erkeklerden bende nefret ediyorum.
hepsi salak öküz ot beyinli kalas insanı kullanması iyi bilen hoşlarına giden götleri ve egoları tavan yapsın başka bir şey önemli değil aklı orayla endeksli yaatıklar.........kötükedihüso

ama kızlar erkek babında sevdiğim bir tek :ecrin_bebek: yiğenım var...
ahhhhh ahhhhhhhh çok şeker ya

canım hala daha cok memnunum ama benım işim iş süreçleri geliştirme olarak geçiyor ve depo düzeni kuruyoruz bız ben ılk ıse gırerken türkiyenın heryerıne gıdebılırım dıye gırmıştım ama daha önceden hıc gebze olarak düşünmemiştim şirket profilini tam bılmedıgım ıcın ve bu taraftakı tüm depolarda işler bitti mecburen karşıya geçicem ve gerçekten cok memnunum herkesten herseyden.ama işte gebzedeki operasyonlara geçmem gerekıyor müdürüm hala daha gel oraya taşın mantıgında aslında taşınsam hersey süper olacak ama evdekıler yanaşmıyor ablam her gun o kadar yol çekilmezde işten ayrıl mantıgında sankı sevdıgın ısı bulmak ,ve bu kadar anlayışlı ınsanlarla çalışmak sürekli mümkünmüş gibi olsun bırak ne olcak deyıp geçiyor.hem iş hem aıle ıkı tarafta kendı açısından haklı ve 2 tarafıda kaybetmek ıstemedıgım ıcın arada sıkışmış durumdayım ama yıllık ızne cıkıcam haftaya salı,1 eylüle kadar tatıl yapıcam sanırım bır şekılde hakkımda hayırlısı olacaktır.

üzgünüm deli ettiğim için,benim psikolojimide anlayabilseydin keşke,ölmek istiyorum deyince hemen öleceğim mi demiş oluyorum,ne kadar kötü olduğumu anlatmak için öyle dedim

tatlım gergin bi anda denk gelmişsin sanırım.

"bende bütün erkeklerden nefret ediyorum hepsi öküzün önde gideni kafaları bir tek şeye çalışıyor hayvanların ot beyinliler
burda ölmek isteyen arkadaş durma at kendini köprüden bir sığır için öldü salağım derler" demiş ya umudum ,
hani bu cümle bile açıklıyor aslında.
o senin bir erkek için bu şekilde düşünmene kizmiş.

gerçekten sen de problemi yaz, hani neden üzülüyosun neden bu kadar mutsuzsun,
herkes yardımcı olur zaten burada sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…