hiç bişi yolunda gitmioki tatlım ondanbuju bebeim sen nie hep moralsizsin aynı benım gibi.. depresif tipler
slmmSelam kızlar nasılsınız opuyorumnanaktan
ben bugun onu nısanlısıyla gordum kızlar...once o tekken yanyana gectık..sonra hepsını gordum annesı kızkardesı nısanlısı falan...ama bıse hıssetmedım ya..hep korkuyodum ya. bıse olmadı...ama elele falan degılerdı...ıkı gun sonra bı yıl olcak bıtelı...ben hep sankı kotu olcam gıbı hıssedıyorum ama allah bugun bızız karsılastrdı...tesaduflere ınanmam...bundada bı hayr var...ben anladımkı ben sadece hırs yapmısım....sadece sınırlıyım ofkelıyım...ve ınandımkı o mutlu olamıcak..o ıfadeyı hız gormedım...ama ne halı varsa gorsun...ben galıba korkularımı tek tek yenıyorum...kızıda ılk defa canlı gordum ...hıc yakıstrmadım ...benı mumla arasa o kıızda bulamaz...tıpsız:)))kucuk cadı :)))
neyse sızle paylasmak ıstedım...allah buyuk kızlar valla ya...
nasıl yardım edıyo nasıl zamanı gelınce herseyı denk getırıyo bılemessınız..allaha bırakın ve zaman herseye kadr
aslında zor bıgun olmadı...sasırdım sadcee...bıse hıssetmedım...ama benım onbalrı gordugumu gorsunler ıstemedım..o an sadece yıne sınırlendım hatta bı magazaya grdık kardesım dıyo ne bakıcaksın suan bıse bakamam cok sınırlıyım dedım.ama cok kısa surdu sımdıde ıyım...
dogru aslında kızların sucu yok ama bunun kı cok bılmıs:))benbı bılıyo ve bazı nıspetlerı var ben hıssedıyorum:)))ama allah buyuk yapsın ıstedıgıunı...
hepımız mutlu olucaz buna emınım bazen emın olamasamda:))ama onlar olamıcak...
ya bence bızden sonra kımı yanların aalsalar bızden guzel olmaz:)))haha
allah hepımıze en ıyısını nasıp etsın mutlu etsın bızlerı
ben bugun onu nısanlısıyla gordum kızlar...once o tekken yanyana gectık..sonra hepsını gordum annesı kızkardesı nısanlısı falan...ama bıse hıssetmedım ya..hep korkuyodum ya. bıse olmadı...ama elele falan degılerdı...ıkı gun sonra bı yıl olcak bıtelı...ben hep sankı kotu olcam gıbı hıssedıyorum ama allah bugun bızız karsılastrdı...tesaduflere ınanmam...bundada bı hayr var...ben anladımkı ben sadece hırs yapmısım....sadece sınırlıyım ofkelıyım...ve ınandımkı o mutlu olamıcak..o ıfadeyı hız gormedım...ama ne halı varsa gorsun...ben galıba korkularımı tek tek yenıyorum...kızıda ılk defa canlı gordum ...hıc yakıstrmadım ...benı mumla arasa o kıızda bulamaz...tıpsız:)))kucuk cadı :)))
neyse sızle paylasmak ıstedım...allah buyuk kızlar valla ya...
nasıl yardım edıyo nasıl zamanı gelınce herseyı denk getırıyo bılemessınız..allaha bırakın ve zaman herseye kadr
aslında zor bıgun olmadı...sasırdım sadcee...bıse hıssetmedım...ama benım onbalrı gordugumu gorsunler ıstemedım..o an sadece yıne sınırlendım hatta bı magazaya grdık kardesım dıyo ne bakıcaksın suan bıse bakamam cok sınırlıyım dedım.ama cok kısa surdu sımdıde ıyım...
dogru aslında kızların sucu yok ama bunun kı cok bılmıs:))benbı bılıyo ve bazı nıspetlerı var ben hıssedıyorum:)))ama allah buyuk yapsın ıstedıgıunı...
hepımız mutlu olucaz buna emınım bazen emın olamasamda:))ama onlar olamıcak...
ya bence bızden sonra kımı yanların aalsalar bızden guzel olmaz:)))haha
allah hepımıze en ıyısını nasıp etsın mutlu etsın bızlerı
canım ya.. senin adına sevindim biliyo musun..
bi sene geçmiş aradan , yüzleştin olayla ve yıpratmadı yıkmadı seni.
daha güclü hissediyorsundur artık.
daha göreceğin bi şi de kalmadı zaten o adamla ilgili.
kizin nispet yapar davranışları normal. yaşı ufak, hiçbir şey bilmeden,o adamın seni sevdiği halde ailem istiyor diyip gittiğini bilmeden sana hava atmaya calışır.
burnu havada gezer.
ona da yazık.
biz cok mutlu olucaz onlar sürünücek evet:)
cnm cok sevındım senın adına tebrık ederım senı ne guzell dımdık duruyorsun.. uzulmuyorsun.. hep boyle ol ortım opuyorumnanaktan inşallah cok cok mutlu olucaz bugunlerımızı hatırlayıp gulucez :Saruboceq:
buarada gunaydın Hayırlı kandıller kısçeler yerimseniben
canım benim yaaa... :1hug:
evet çok mutlu olucaz ; en azından artık kim hakeder kim haketmez biliyoruz...
bence de tesadüf değil gittikçe gücünü hissetmen için bu karşılaşmalar...
eee ben niye karşılaşmadım hiç ; demek benim gücümü görmem gerekmiyor ya da hazır değilim :sm_confused:
belki de o artık başkasıyla birlikte olduğu ve senin de kabul edip yoluna gitmekten başka seçeneğin olmadığı için bu karşılaşmalar oluyor... bir an önce kendine en güzelinden en iyisinden hayırlı bir kısmet bulman için bence kaydirigubbakcemile3
prenses canım yaa allah gösterio herşeyi..bak ne guzel kendi adına sevinmen lazım bişey hissetmemissin...boşver allah bilir işini...sen yoluna devam et....ne hali varsa görsün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?