alışılıyor mu dersın gerçekten ?
canım babam bırakmazsa metro metrodan sonra otobüs ordada servise yetişmem gerekecek yanı kesın 7:40da orda olmam lazım 6:20de otobüse bınıcem o yuzden otogardan ama tek vasıta otagardan olmazsa acaba otobüste mı uyurum dıye dusunuyorum bıde ne kadar zor olabılır degıl mı kızlar bana bıraz cesaret verın .cunku kıme soylesem nasıl yaparsın dıyor ılk kez monacım sen benım düşündüğümü telaffuz etmışsın cok sağol gerçekten.
naber kızlar ... mona ?
sağol canım ya gerçekten yaşayan bırısınden bunu duymak bana çok iyi geldi.deneyeceğim denemekle ne kaybederımkı yapanların canı yok mu:) çok sağol canım benım.opuyorumnanaktan
çok büyük moral verdin bana.
bu arada kızlar ben sunun farkına vardım ben yaptıgım yorumlarda bu ızmırde tatıl yapacağım cocugu erkek arkadaşım gıbı görmeye başlamışım anlaşılan.şimdi bir topikte farkettimkaydirigubbakcemile3
hangı topıkte kız bensız hangı topıclerde gezıosun :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
eyvah yakalandım.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım arada başka başlıklara da bakıyorum...
bır kadınlı bara gitse eşiniz sevgiliniz naparsınzı konusunda yazdım farkına vardıgımda ıse şok oldum...şakkıdı
kuzuummm ŞenizŞenizŞenizŞeniz
monacım ben seni bu topikte olduğumdr beri ilk defa böle agresif vede sinirli gördümhayrola noldu önmli bişey yoktr sanırım belli bi erkek seni çok sinir etmiş ama değmez sinirlenmeye sen öğrettin ya bize bunu :))
--------------------------------------------------------------------------------
ylkanın bu sözüne katılıyorum......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?