Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Hayata canım, çok da bunaltma kendini ya her şey olacağına varır.
Bir müddet denersin bakalım çok mu zor olacak gidip gelmek.
Çok zorlanırsan başka bir çözüm mutlaka bulunur.
Ben 4 sene boyunca sabah 1 saat 50 dakika akşam 1 saat 50 dakika yol teperek işe gitmiştim.
ınsan alışıyor bir süre sonra.
Bak büyük şehirlerde bile insanlar ancak 1 saatte varabiliyor işine hem de kaç vasıta değiştirerek.
Belki sen tek vasıta olduğu için o kadar yorulmazsın, bi dene bakalım, hayırlısı olsun.

alışılıyor mu dersın gerçekten ?

canım babam bırakmazsa metro metrodan sonra otobüs ordada servise yetişmem gerekecek yanı kesın 7:40da orda olmam lazım 6:20de otobüse bınıcem o yuzden otogardan ama tek vasıta otagardan olmazsa acaba otobüste mı uyurum dıye dusunuyorum bıde ne kadar zor olabılır degıl mı kızlar bana bıraz cesaret verın .cunku kıme soylesem nasıl yaparsın dıyor ılk kez monacım sen benım düşündüğümü telaffuz etmışsın cok sağol gerçekten.

Bence hiç de o kadar zor olmaz... olur ama öyle dayanılmayacak kadar değil.
Elbette ki alışılır.

Ya ben de serviste uyurdum sabahları, akşamları da kitap okurdum, örgü ördüğüm bile oldu :) Aslında 1.5 saat öyle düşünüldüğü kadar uzun bi süre değil.

Ama baktın alışamadın o zaman düşün bunları, şimdi sıkma kendini, tatilinin keyfini çıkar.

sağol canım ya gerçekten yaşayan bırısınden bunu duymak bana çok iyi geldi.deneyeceğim denemekle ne kaybederımkı yapanların canı yok mu:) çok sağol canım benım.opuyorumnanaktan
çok büyük moral verdin bana.

bu arada kızlar ben sunun farkına vardım ben yaptıgım yorumlarda bu ızmırde tatıl yapacağım cocugu erkek arkadaşım gıbı görmeye başlamışım anlaşılan.şimdi bir topikte farkettimkaydirigubbakcemile3

kızlçelerim herkese mrb noluyor ya topikte baktımda herkes bi agresif birbirimizi görsek bi kaşık suda boğacağıaz nerdeyse :))) bu rada bnm eski erkek arkadaşım bnm iş aradğımı biliyor ve kendi işyerinde bi elemen alınırsa banada haber vercekmiş çewresindede iş warsa sölicekmiş bana pek bi ii huylu oldu artık konuşştğumzdada hiç terslemiyor yola geliyor ufak ufak kızlarkaydirigubbakcemile2

ayrıca monacım ben seni bu topikte olduğumdr beri ilk defa böle agresif vede sinirli gördüm hayrola noldu önmli bişey yoktr sanırım belli bi erkek seni çok sinir etmiş ama değmez sinirlenmeye sen öğrettin ya bize bunu :))

Son düzenleme:

hangı topıkte kız bensız hangı topıclerde gezıosun :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

monacım ben seni bu topikte olduğumdr beri ilk defa böle agresif vede sinirli gördüm hayrola noldu önmli bişey yoktr sanırım belli bi erkek seni çok sinir etmiş ama değmez sinirlenmeye sen öğrettin ya bize bunu :))

--------------------------------------------------------------------------------
ylkanın bu sözüne katılıyorum......

hangı topıkte kız bensız hangı topıclerde gezıosun :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

eyvah yakalandım.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım arada başka başlıklara da bakıyorum...
bır kadınlı bara gitse eşiniz sevgiliniz naparsınzı konusunda yazdım farkına vardıgımda ıse şok oldum...şakkıdı

kuzuummm ŞenizŞenizŞenizŞeniz

şuan yetkılıler toplantıda o yuzden rahatım ama kullanıcı kodumla naptımı fln bılıolar goruolar tabı:çok üzgünüm:

bıraz daha durım gıdıcem azcık daha kalım ya :1no2:

Arada oluyor öyle işte :)
Bi esip gürlüyorum sonra geçiyor hemen, geçti zaten de :)

monacım gecsın zaten ya ben senı hep şen şakrak bırı dıe hatırlıorum ılk defa bole bunalım gordum senı lmaz:

ya bnm hikayemi untmuşsunuzdur baştan alıım önce ben bi çocktan hoşlnıodm oda hoşlanıodu çıkalım demişti ben sallamdım hayır kanka olallım dedim sora başka bi kızla çıktı bende aramamk için telini falan sildim çok pişman oldum çıkmadııma hala hjoşlanıorm çünkü nese msnden buna şakyla inş ayrılırsınz dedm oda ben sana çıkalm ddm ama sallamdın hep hep sen dedi bende ozmn seni ark görüodm ama gvnmiodum dedim oda keşke güvenmeyi denesydin dedi öle kaldı daha sora zaten çok nadir girio nete üç kez msne girdi ve benle konuşmuo artık önceden slm verirdi bende konuşmuom tabi telinide silmiştim çok mutsuzm ya of

hatırladım şimdi....
yapıck bısey ykk bence sende artık yolunu gozlemekten beklemekten vazgec o kadar zaman gectı cıktıgı da var artık baska yerlere yonel cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…