Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

evet sulu gözlü yapıyor ama zamanla katılaşıyorsun bazen istesemde ağlayamıyorum artık:

benimde nedense gece aklıma gelio ozman slow bi şarkı dinlesem resme baksam ağlarım gündüzleri fazla hüzünlü degilim zaten ağlamayada degmez kızlar giden gitmiş

sen cıkcakmıssın ben bı senedr ızıne cıkmadm :S bıde buj ask belası aynen asıklar gece aqlarlar ..gece cunku kendınlle basbassa klırsın gozleını kapatp basını yastıga koydugn anda onla yasdkları gelır sadece guzel seyler sabh kalktıgındada bı ruyaymı ssanıp devam edrsın .. bend ruya gıbm basladım snra kabus oldu .. snrada her guzel seyın bıttıgı gıbı oda bıttı .. kabsumu bıl esevmıstım cunku ıcınde yıne o vardı..

gunaydın kısçelerrr
amannda amannnn ne guzeelll herkesler burdaa :)

ıyı haftalar kızlar umarım cok guzel bı hafta olur ben bugun bısıler yapmayı
dusunuyorum Allah utandırmasın hadı hayırlısı bakalım :kedi:

gulınım bıkez daha hosgeldın annemmm
hadı anlatt merakla beklıoss kaydirigubbakcemile

gunaydınnnnnnn.... ve hıperaktıf betuL ... .D ya kızlar dun gremedım akLım hep brdaydı . aLıskanLıkmı yaptıNız ne laelaelaelaelae

ecrin napmayı düşünüyorsun canım hayırdır?
canlarım ben bir halt yedim şimdi düşününce Allah utandırdı beni:gitme:

deryacım hoşgeldin nasılsın cuma günü olanlardan sonra merak ettim seni artık daha iyisindir umarım.opuyorumnanaktan

gunaydınnnnnnn.... ve hıperaktıf betuL ... .D ya kızlar dun gremedım akLım hep brdaydı . aLıskanLıkmı yaptıNız ne laelaelaelaelae

oo bu daha ne kıı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cok pıs alıskanlık yapıo buralar hayatım dıkkat et kaydirigubbakcemile3

Gunaydın fıstıklar nasılsınız bakalım hayat nasıl gidio...
deryam gunaydınn
ben ıyım cok sukur dun pıknıge gıttık cokta guzel gectı bomba gıbı aranızdayım :))

ecrin napmayı düşünüyorsun canım hayırdır?
canlarım ben bir halt yedim şimdi düşününce Allah utandırdı beni:gitme:

cnm benım naptın sen anlat hemen cok merak ettım laleylemı ılgılı yksa :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…