Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

evet canım bu ne oldugumuz belli deil dediğim çocukla ilgili.
ya ben ona sormuştum rock tatiline bırlıkte gider kalırmıyız dıye oda bana mesajda sımdılık gıtmeyı planlıyorum neden noldu dıye yazmıştı.bende bu neden ve nolduya taktım sonrasındada bazı arkadaşlarım gaz verdı umursamıyor falan dıye bende bunun numaralarını falan sıldım telimden.dün akşam işte bana yazdı msnden ben gidicem kesın sende gıdecekmısın dıye evet dedım sadece normalde acayip tepki verirdim.neden soğuk konuşuyorsun dedi dedim yok bsy festıvale gıttıgımızde karşılaşırsak görüşürüz diye bır anda hastasın sen bana sen demedinmi bırlıkte gıdelım dıye dedı dedım bırlıkte gıdelim dediğimi bılıyorsan neden ve noldugunuda ozaman bana anlarsın dıye yazdım hande noldugunu söyle bana hemen dedı cevap yazmadım zaten senı adam yerıne koyup cevap verende konuşanda suç gene olmuş olanlar sana foçdada karşılaşırsak görüşürüz dedi ve tamam blokluyorum dedı vay senmısın zaten senı adam yerıne koyan dıye olay cıkardım mesaj yazdım bende ona durumu anlattım neden kıızdıgımı cocuk ee iyi gidelim ben sana demiştim gitcem dıye kım ıstıyorsan oda gelsınde trıp atmanı gerektırcek ne yaptım ben dıye yazdı patlak verdim orda.dedim ben gıdıcem sende gelıcen adam yerıne koyup mesaj yazdıgın ıcın sağol.festıvalde görüşürüz dıye hemen msne gırdı mesajı alır almaz bırsey söyleyecektı kesın söyleyemedi.insanların dolduruşuna gene gelip çocuga çok kötü yaptım.off sımdı düşündükce napcamı bulamıyorum:gitme:

hoşgeldin gülincim opuyorumnanaktan nasıldı tatil tatilin kötüsü olmaz ama anlat bakalım neler yaptın?

hoşbulduk cnm gezdim gezdim gezdim.güneşlendim,denize girdim,eğlendim harika yerler yaa alaçatı,çeşme,altınyunus her yere gittim

gunaydın kısçelerrr
amannda amannnn ne guzeelll herkesler burdaa :)

gulınım bıkez daha hosgeldın annemmm
hadı anlatt merakla beklıoss kaydirigubbakcemile

hoşbulduk ecrinim valla gezmekten başka bişi yapmadım sizler neler yaptınız

gülincim ne güzel bende gidicem .bu çarşamba yazdım müdürüme bu sabah bakalım ne dıyecek ızın ıstedıgıme .çok güzelmiş süper olacak hele canın gönlünü alabilirsem süper eğlencem.zemuszemus

cnm nıye boyle aptın kı sen sımdı kotu olmus ya..
pekı ondan snra konusmadınız mı yanı suan bırbırınızle konusmuyormusunuz ?

kızlr ben yokum bu gun sımdıden kendınıze ıyı bakn arada ugrarım
damm cok gır ama arada osletme sende kendını..

gülinim ne guzel artık bu eglence senı bır yıl goturur seneye allah kerım :))

hayat umarım sende cok guzel bı tatıl gecırırsın kuzum cok hak ettın cunku

cnm nıye boyle aptın kı sen sımdı kotu olmus ya..
pekı ondan snra konusmadınız mı yanı suan bırbırınızle konusmuyormusunuz ?

damm cok gır ama arada osletme sende kendını..

konuşmadık kuzum yanı adam dediğinde haklı yanı ben naparsam adam bana 1 değil 1000 adım geliyor.cocukcağız haklı olarak kızdı festıvalde görüşürüz dıyınce.girdi bsy yazamadı en azından engellemedıgını görmemi istedi.ecrin bılmıyorum sanırım tekrardan ınsanların gözlerinin üstümüzde olması bu duruma sebep oluyor.çünkü çok güzel herşey ve tek bır seyımden ne oldugunu anlıyan ınsan ama ben kısılerın dolduruşuna gelıyorum.şuanda çom üzgünüm bılıyorum bır adım atsam ınadımı kırıp bır mesaj atsam gene konuşcak .çünkü ikimizde herşeyden herkesten cok istedik önce festivale sonra izmirde tatil yapmayı ve bunu yaparsak kesın bız artık sevgılı oluruz.ama nedense ben her seferınde hersey ıyı olurken bu tarz tripler atıyorum.oda ama ne bılım hastasın sen ,zaten adam yerıne koyanda suç dedı belkıde dayanamadı napcamı bılmıyorum şuanda özür dilemek geliyor içimden ama ne dıyebılırımkı suanda:gitme:

inşallah canım ya kafam yoruldu cıdden artık aılem bıle gıt dıyor ve kızlar bırsey var.benı cok mutlu eden .ben canı ablamla tanıştırmıştım daha önceden ablamda ismini koymadığımız durumda oldugumuzu söylemiş anneme.annem dıyorkı umarım olur bak üzme çok iyi birisiymiş senin eski laleden sonra anneme anlattım tam olarak nasıl oldugunu ( ne mezunu aılesı nasıl falan dıye) gıt ızmıre bırlıtke tatıl yapın ben güvenıyorum bu çocuğa.eminim seni üzmeyecektir falan dedı şok oldum.

cnm dırek ozur olmasada festıvale bırlıkte gıdıcegınızı bunu senınde ıstedıgını o an canının sıkkın oldugunu ve nazını ona gecırdıgın ıcın bı anlık durumla boyle soyldgını yazabılırsın.. yada senın aklına gelen baska bısı ama araya cok zaman gırmeden bu tatsız durumu yk etmelısın gıbıme gelıyor

buyuklerın gorusune herzaman guvenmısımdır bencede bısıler yap canım benım

canım yazdım bunu cocukta bana tam olarak ee iyi gidelim o arkadaşında gelsin yani ne bu trip ben sana evet gidiyorum dedim sonuçta dıye mesaj attı bende ona dedim işte sen benı adam yerıne koyma daha zaten festivalde görüşürüz.ne alakaysa bu mesajdan nasıl böyle bir sonuç çıkardım ise:gitme:
en iyisi ben cana inadımı yenip özür dilerim dün başka bırseye sinirliydim sana patladım.kusura bakma festivalde ve sonrasında bırlıkteyız değil mi :) dıye mesaj atsammı?
kızlar bırde bsy sorcam ınsanlar neden benım mutlu olmamı istemiyorlar ya her seferinde bız mutlu olmaya başladığımız anda işte aldatıyor yok umursamıyor falan dıye dolduruşa getiriyorlar.neden kişiler böyleler anlamıyorum.

canımkonunu bilmiyorumama kendini haksız görüyosan ve özür dilemen gerektiğini düşünüyosan hiç onur yapma özür dile çünkü özür dilemek büyük bir onuurdur ve erdemdir kimsenin lafıylada hareket etme çünkü yaşananlar 2 kişiyle olur 3 kişi dışardandır ve ne olacağını bilmez o nedenle kalbini dinle ok

bence yap cnm dusunmeden yap bu normal bı doldurus degıl ıyılıgını ıstıorum emın olabılırsın...

kızçem çekemıolar yaa bak bende sınırlendım sımdı bende cok yasadım bunu lalemle arada hıc bı sorun ykken sırf buyuzden bıttı bızım
ondan snrada Allah cezalandırıyor herhalde benı adam gıbı bı ılskı yasayamadım

naptın sende anlat bakalım itiraf değil bu ya benım moralim bozuk ondan yazdım.kendimi dün geceden beri salak gibi hissediyorum.

NAPTIN KIZ ANLAT BAKIMM

KIZLAR SORDUM ARKADASIMA HAYATINDA KIMSE YK DEDI

DAHA DA BISI DEMEDIM MAILLESIORUZ SUAN KIZLA
BASKA BI KONUYA KAYDIK AMA
DAHA NE DIYEBILIRIM KI ZATEN HAYATINDA BIRI VARMI X IN DEDIM YK DEDII O KAAA

dun eger hala bı hata yzunden btmemıs olsauydı bızım bırıncı ayımızdı... ama bttı. bdne ona daır ne varsa bende hersyı gonderdım oan mektuplar sıırLer yazardık bırbırımıze beklıyrdu oda ama bı turlu cesaret edıp gnderememıstım sımdı gnderdım beklıyrm kızLar ben cok ozledım ya duygularımı kaybettım hıssetmıyrm bıLe artık ya ..:S:Slmaz:

canım ya en azından olmadığını anlamış oldun.
bu arada kızlar ben anlamıştım zaten asıl ben özür dilerim.ve hala fikrim değişmedi yaparız bırlıkte tatıl sen ne zaman cıkıyorsun dıye mesaj atar atmaz cvp yazdı.zemuszemuszemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…