Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

birinci aymı nasıl yanı canım sızın bırıncı ayınızmıydı daha?
ya bılıyorum 1 ay bıle olsa çok yoğun yaşanabiliyor ama inan bak bazen bıze göre çok yoğun olan şeyler karşımızdakine göre anlamsız gelir .oyüzden bir ayda bıten bır ılıskı için bitmesi daha iyi olmuş.en azından karşındaki kişi yapamayacağını anlamış.bak olsa hem zaten olacaktır eğer bırbırınızle gerçekten ılgınız var ise.en azından senın dostun olarak yanında olmaya çalışırdı bence en ıyısını yapmışsın.

tmm ckta kotu bısı yapmamıssın bunada şükür

kızlar ıkı gun bos bırakmaya gelmıosunuz yaa nolucak bızım sonumuz bolee

o zaten denedı ama fıkırerımz braz zıttı zatn o yuzden bıttı alakasız bı konuda ınatlastık once skalasrken snr acııdye dnstu OLe bıttı..

cnmmm cnmm cok sevındım ya hadı tatlıya baglandı bolece bıdaha da bısı yapma
abarttıgımı dusunme ama sen hatta bana sormadan bısı yapma
cok bıldıgımden degıl en azından fıkrımı al cıdden kaybetmezsınn

kızlar kız dıyorkı nıye sordun hayret sen sormazdın bole seyler..

hayatında bırı yk ama cok zor bırı ya cok ınat bırbırımızı cok severız ama cokta zor anlasırız dıo...

bende hıc olesıne sordum dıkkatımı cektı zor bırıysse bosver napalım dedım
sımdı cvp beklıorum ama ıcıme doguyor olmıycak galıba

ecrin ben düzelttim çok şükür.zemuszemuszemuszemus
ecz-girl canım anlıyorum ya denemek gerekiyor ama inan çok komik ama keşke bıraz onla ınatlaşmak yerıne sabredip yaptırsaydın bak bazen insanlar çok garip olabiliyorlar.karşımızdakiler bıtmesı ıcın bsy demiyorum ama anlatcağım olay insanların nerden nereye geldıklerını gösterebilir.
benım bu ne oldugumuz bellı olmayan çocukla bız ılk çıkmaya başlamadan önce hayatına giren yabancı ve türk uyruklu kızın sayısını o bıle bılmıyor ,ramazanda adam içmeye giderdi yada onun evınde arkadaşlarıyla içerlerdi,hatta bır keresınde ( ezan okunurken müziğin kapanması gerektiğini düşünen birisiyim bunu ona söyledim inadına sesini açtı müziğin ve bana ne yanı kalkıp namaz kılmayı düşündüğünü söyleme sakın dedi gülerek dalga geçer gibiydi.o zaman bende inatlaştım ama sonra zamanla ona özellikle din ile ilgili bazı fikirleri aşıladım artık ramazanda içmiyor,ezan okunurken kendısı müziği kapatıyor ve 2 yıldır benım ilişkim olduğunu bıldıgı zamanlarda bıle hayatına kımse gırmedı.bız bazen şakalaşıyoruz evet ama erkekler farklı bır noktadan çekip alıyorlar aranızda bıtmesine sebep olan konu ne bılmıyorum ama bir ilişkide inat sadece ilişkiyi bozan tek unsur bana göre çünkü karşı taraf senın kölen değil ve onunda fikirleri var inatlaşmak yerıne zamanla bırseyleri yaptırabilirdin.

kesınlıkle oyLe ... ama zamnla bırbırımze aLısabılrdık o hmn vazgecmeyı sectı kendısı bıle dedı ben severken ayrılmak ıstyrm dıe ..ınat cok kotu nese sence ıyımı yapmısım kotumu yapmısım bIlmıyrm he bıde bu arada kızLar ben abLamla bıel paylasamıyrm bunlar ıyıkı varsınz

kızlar kız dıyorkı ben senı cok sevıorum ve bana sorarsan bu olmasın dıyor ıstersen aranızı yaparım ama ısın ıcıne ılıskı gırdımı ınsanlar farklılasıyor ben senı tanıorum bunla yapamazsın dıo.. bende tmm soramadım say aramızda kalsın dedım..

ya benım hıslerım cok kuvvetlı yaa
sordum ettım ama ıcıme doguyrdu olmaz dıodum ya
ufffff benım hayatıma dogru duzgun bırı ne zaman gırıck ya

ecrincim ya zamanı vardır baksana benım adam yapmadık şeyımız kalmıyor triplerimizde bile ama bak sevgili olamıyoruz bsylerın belkıde zamanı vardır.Allah hakkımızda her zaman hayırlısını verecektır zamana bırak canım...

ecrin canım gayet iyiyim şeker....ama o olaydan sonra habire aklıma gelio sinir oluorum kendime..başkada bişey yok...ama allah buyukur..canım...gelecek bigun ama bakalım ne zaman...ogunu bekliorum defol demeyi....oo çok pişman olduda iş işten geçti bence....bir çok hareketinden bunları çıkartıorum artık belkide yanlış düşünüorumdur ama bilmiyorum içimdeki hisler bunları söyliuo..gelmek istio ama gelemio yuzu yokkii...ama kesinlikle istemorum..bitti bende
sizler nasılsınız kızlar hayata sen

ecrın hyrlısı oLmustr ıns .. zor ınsanla ugrasmak cok zor . emınm bızımde yakında hayatımza oLe bırı gırcekkıı arkamıza bakım sadece gulucez ıns tabı .S

hayata sanırım dedıgın gıbı cnm ama ne bılım ınsan gene sabırsızlanıyor olsun ıstıo...

deryacım sımdı hatırladım cuma olnları, bende dıorum cuma gunu ne oldu..
hıssedıosan kesınlıkle oledır bosver su yurur yolunu bulur
ne halı varsa gorsun onemlı olan bu zaman ıcınde sen kendını uzme yıpratma bıtanem

kızlar aklıma gelmıŞken geÇen fal baktırmıŞtım..kadın evlılık gÖzÜkÜo dedı bana..
Ve dedıkı bırı var dedı yanındada bayan var dedı ama aklı fıkrı sende dedı hep soruo senı dedı..yanındakı kızı Öylesıne taŞıo dedı..bu senı arıcak dedı..Şok oldum...2 dır hep aynı Şeyler Çıkıo falda....

ecrın kesnlıkle umrumdada degıl yıpratmıorum canım..o yaptıgıyla kalıcak gene ben ılerlıcem hıÇbıŞeyı daha duzgun gıtmcek hayatında....ınŞ Öyle olur..

ecrın hyrlısı oLmustr ıns .. zor ınsanla ugrasmak cok zor . emınm bızımde yakında hayatımza oLe bırı gırcekkıı arkamıza bakım sadece gulucez ıns tabı .S

inşallah cnm benım..
buna emınım aslında ben benımle bırlıkte herkes emın
her goren cok guzel bı ılıskı yasayıp cok guzel bı evlılık yapıcak der
arkamdan bıle bole konusuluo gelıo kulagıma ama gene ınsan ogluyuz ıste sabırsızlanıoruz..
kızlar hatta tatıle gıttıgımde bırı falıma baktı ama kız ne derse cıkıo yengemlerde fln bu kadını bılıo ozelkle sanada baksın ne derse cıkıo dedıler..
snra kapattım fıncanı ama kadın bı fıncana bakıp bı bana bakıyor..
sen cok mutlu olucaksın gıptayla bakılan bı evlılıgın olucak ama sen cok acele edıosun ılla bırı olsun hayatımda dıosun yapma bole sımdı kım gırerse gırsın hayatına gecıcı olucak zamanı gelınce yasayacaksın dedı..
bekle bı askerınız var suan askerde dedı (cıdden abım asker suan )o geldıkten snra olucak hersey sen sımdı ısıne ve okuluna agırlık ver dedı :)

hayata bi ilişkinin ardından hemen biriyle olmuo bence zamana bırakmak lazım herşeyi...

kesinlikle öyle derya ben bunu kabul edıyorum ama şu var bızım zaten hep içimizde bsyler vardı çünkü fahri askerde olduğu dönemde ben hep görüştüm bu çocukla ,akşam çıktığımda biçok kez onda kaldım ve ınankı benım artık fahrı ıle aklıma hıcbır anım gelmezken bu cocukla cok fazla şey geliyor ve ben anlamıyorum cıdden arkadaşlar ben aramıyorum sormuyorum cocuk arıyor soruyor.görüşmek istiyor ben ne hıssedıyorsam emınım daha fazlasını hıssedıyor ama adını koymaktan kaçıyor bakalım tatilde ne yapıcaz.

derya bılıyormuusn fahrıde cok pişman eminim.ama haftasonu artık nefret ettim ondan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…