ecrin kuzumm benim lalede bana soluuu derdi sen nerden bilion soluyu :sinifsinif:
Ben içtim haftasonu aricaktım ama telefonu aldı arkadaslarım elimden.bütün emeklerin boşa gider dediler.
ne mutlu sana deryacım,inan ben de sizler gibi olmayı çok isterdim ama takıntılıyım işte kabul edioromm mafoldumben
hayata sanırım aynı sorunla karşılaşmısız.. kafam çok karışık ne yapcağımı bilmiyorum onun yanında nasıl davranacağımı bilmiyorum...fikirlerinizi bekliyorum kızlar
cnm benım bılmeden oldu ıcımden geldı ama gene hatırlattım onu sana sanırım ozur dılerım bebeım ya bıdaha demem ama :
ıyıkı aramamıssın cnm o kadar dırendın o msjlara bıle karsılık vermedın sımdı arasaydın hıc olmıycaktı
uzuluyorum ben sana cok ya
ınan senı hak etmıyor ettıgını fln hıssetsem ara derım ama yk barız etmıyo sımdı olmasa yarın obur gun gene bıtıcek gene uzuleceksın..
ecrin ben kopyala yapıştır yapmım bu sefer ama aynı fikirdeyim...
YAP KUZUM SAKA YAPTIM ISTEDIGIN ZAMAN YAP,
AZ ONCE KUZUYA YAZDIKLARINDA BEN BILE DUSUNDUM YAPMAYI
YERIM SENI NE GUZEL KENDINİ YERINE KOYUP UZUN UZUN YAZIO..
HEPINIZIN COK GUZEL YUREGI VAR HEPIMIZ COK MUTLU OLURUZ INSALLAH AMA TEZZZZZ ZAMANDAA kaydirigubbakcemile3
cnm benım bılmeden oldu ıcımden geldı ama gene hatırlattım onu sana sanırım ozur dılerım bebeım ya bıdaha demem ama :
ıyıkı aramamıssın cnm o kadar dırendın o msjlara bıle karsılık vermedın sımdı arasaydın hıc olmıycaktı
uzuluyorum ben sana cok ya
ınan senı hak etmıyor ettıgını fln hıssetsem ara derım ama yk barız etmıyo sımdı olmasa yarın obur gun gene bıtıcek gene uzuleceksın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?