Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

[ı]solucancım gayet ıyyyım senın laleden Çıt yok dımı takmıosundımı kafana fazla...sıkma canını..ben gayet ıyıyım slucancım valla[/ı]..

ecrin kuzumm benim lalede bana soluuu derdi sen nerden bilion soluyu :sinifsinif:
Ben içtim haftasonu aricaktım ama telefonu aldı arkadaslarım elimden.bütün emeklerin boşa gider dediler.

cnm benım bılmeden oldu ıcımden geldı ama gene hatırlattım onu sana sanırım ozur dılerım bebeım ya bıdaha demem ama :
ıyıkı aramamıssın cnm o kadar dırendın o msjlara bıle karsılık vermedın sımdı arasaydın hıc olmıycaktı

ne mutlu sana deryacım,inan ben de sizler gibi olmayı çok isterdim ama takıntılıyım işte kabul edioromm mafoldumben

uzuluyorum ben sana cok ya
ınan senı hak etmıyor ettıgını fln hıssetsem ara derım ama yk barız etmıyo sımdı olmasa yarın obur gun gene bıtıcek gene uzuleceksın..

hayata sanırım aynı sorunla karşılaşmısız.. kafam çok karışık ne yapcağımı bilmiyorum onun yanında nasıl davranacağımı bilmiyorum...fikirlerinizi bekliyorum kızlar

canım evet yanı hala ben bu sorunu yaşıyorum düşün cevresındekı herkesı tanıyıp herşeyını bılmeme ragmen yaşıyorum zaman zman.sen bana nerelerde problem yaşadığını neden onu daha zekı buldugunu söylersen yardımcı olabılırım sana .
çünkü benzerini yaşadım ilişki bıttıkten sonra çok pişman oldum buyuzden elımden gelenı yaparım.

ecrin ben kopyala yapıştır yapmım bu sefer ama aynı fikirdeyim...

ecrin ben kopyala yapıştır yapmım bu sefer ama aynı fikirdeyim...

YAP KUZUM SAKA YAPTIM ISTEDIGIN ZAMAN YAP,
AZ ONCE KUZUYA YAZDIKLARINDA BEN BILE DUSUNDUM YAPMAYI
YERIM SENI NE GUZEL KENDINİ YERINE KOYUP UZUN UZUN YAZIO..
HEPINIZIN COK GUZEL YUREGI VAR HEPIMIZ COK MUTLU OLURUZ INSALLAH AMA TEZZZZZ ZAMANDAA kaydirigubbakcemile3

canım o senın güzelliğin çok seviyorum ben seniopuyorumnanaktan

kızlar sağolun hayata gerçekten sağol malum iş çıkmam gerekiyor ben gece dönünce bütün olanları yazarım sonra yarumlarız

tamam canım ama kendı değerini kendine ver lütfen.
derya ben çok iyiymde müdürüm mailime cevap vermedi arasam mı diye düşünüyorum.....

solucan sende istersen bizim gibi olabilirisin ..istemiosun bence kendini harap ediosun boşyere...
hayata ara kız müdüürnü cvp gelmedi die..fırca çek :)))

canım benim :teselli:

yok be canım sadece adam maillerini görmemiş olabilir ,eğitimde olabilir sonuçta o izni almak çok istiyorum ben .çok eglenceli olacak hatta süper olacak:)

derya dur kız vrme hemen gazı yapar yapar sonra al basına belayı kaydirigubbakcemile3
bence 3 e kadar fln bekle cvp gelmezse o zman cek fırcayı kaydirigubbakcemile3

solucan cnm deryanın dedıgıne katılıorum bence bıraz ugrassan unutursun gıbıme gelıyor....

yok kız fırça çekmek deil ama izin isticem kendi hakkım olan izini 1 yıl çalışmışım dimi ama hakkım sonuçta.

kızlar ben pareo alıcam ama nerden bulucamı bılmıyorum haftasonu baktım tekırdğ ve çorluda bulamadım istde bıldıgınız yer varmı satan?

C&A da var cnm arkadasıma almıstık cokta uygundu ama yaz basıydı sımdı ıstedıgın gıbı bulabılırmısın bılmıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…