cnm tatılde ben bıtane bulmustum ama olmıycak bırıydı buraya gelınce baslamadan bıttı.. Bu sabah anlattıgımda dıkkatımı ceken bırı vardı onu sordum bı arkadasıma ykmus hayatında bırı ama ben sana yakıstırmam onu yapamazsın onla dedı ama ıstersen yaparım aranızı dedı ole kaldı yk dedım madem bole dıosun ıstemem dedım bende olanlar bu kadar fıkdık kabugunu doldurmayacak kdr ufacık sey
gulin komşu dan ses yok ben anlamadım bişey kapandı o konu..bişeyler oldu ama ney bilmiorum umrumdada degil gulincim.....benim eski lalede geçen intihar etmeye kalkmış zor tutmuşlar olaylar böle işte...
senin tatilde olanı biliyorum kuzum ama bankadan olan için arkadaşın neden öyle demiş ki yani dış görünüş olarakmı?
intiharmı yok artık :1shok: aklı başına mı gelmiş beyfendinin
kızlar sağolun.. bugün buluşucam onunla, dün buluşmak istedi ben bişey uydurdum görüşmedim.. ben böyle yaptığım zaman üstüne düşerdi dün hiç umursamadı.. ya süsekli tel bakar oldum beni nezman arıcak diye bu durum hiç hoşuma gitmiyor ve üzülüyorum...aramızda hep bir soğukluk vardı sanki sevgili sıçaklığı yok gibi ve daha çok uzaklaştığını hissediyorum bende yakın durmuyorum artık.. napcammm ben
noluyo yaa geçmiş sayfalarıda okuyamıyorum meraktan çatlycam.hayata can kim ve sen utanıcak naptın ? ecrin yeni biri mi var? derya senin komşu noldu ? solucan hala ağlıyomu ? biri bana bu soruları cevaplayabilirmi neler olmuş ben yokken çok geri kalmışım :gitme:
soluuu kızz nerdesın senn aşagıda goruodum ama ses cıkmadı nabıon cnm benım hafta sonun nasıl gectı varmı sende incilerr
Solucan sen napıosun kızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?