Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

her fala ınanmam ama kızlar deryacım bak senınkıde bılmıs benımkıde bılmıs bılmıs konustu ama bakalım bklıoruz hayrlısı...
hayata cnm galateı dan ses yk uzun zamandır benımde aklıma geldı naptı acaba

inşallah bakalım.acele etme canım sende bu arada.
hande yenerin bir şarkısı geldi aklıma
Acele etme
Bu aşk dediğin biraz zaman alıyor
Bilenin ve bana katlananın
Yanına kar kalıyor
bakalım bıze katlanacak ınsanlar kımler olcakkaydirigubbakcemile3

bende her fala inanmam şeker...eski lalaer bence çokk pişman olcaklarda daha iş işten geçti....boşverin ya aklıma bile glemiodu nerden duydum ogun olanları...aman ne hallaeri varsa görsünler kızlar....defol dicdem gunu beklioru bişey olcagından degil allah bilio ..istemiorum..
hayata hafta sonu noldu..e
ecrin sende acele etme kız :))))

salak yazlığa bırkaç tane ıstanbuldan arkadaşı ıle gelmiş bende bılmıyordum normal bız çıkarken giymemi istemediği şekilde giyindim çıktım markete.(market dıye geçıyorda fasıl falan yapılan sıtenın önünde bır yer) oda kendı arkadaşları ıle istanbuldan bırılerı ıle gelmiş.doğal olarak ben oradakılerı tanıyorum ama gıtmedım yanlarına bır arkadaşı kalkıp geldi ne kadar güzel olmuşsun barbi gibisin naber falan dedı dedım ıyıyım ayrılık sana yaramış falan dedı sorma evet çok mutluyum dedim oturmaya devam ettim sonra babam aradı bsy ıstedı bende aldım eve götürüyordum salak benden önce davrandı çıktı arabayı üstüme sürdü.bende ınadıma durdum yolda erkekse sürsün diye.kendisi çekildi.sonra ben aşağıya indim arkamdan siteye kadar geldi.eve girince markete geri döndü o bende bır daha markete gitmedim o akşam konu kapandı dıye zannedıyorum.gece 2 benım sıteden onun uyuz oldugu bır arkadaşım var o aradı hadı hazırlan götürüyorum hazırlandım çıktım yolda fahrıyı gördük.oda sanki oraya gidiyormuş gibi bızı takıp ettı salak sankı hıc anlamayacağız.
pazar havuza gırdım ben gözleri sürekli üstümdeydı.ortak sitede kaan dıye bır arkadaşımız var ona demiş ben çok pişmanım ama yapabileceğim hiçbirseyim yoktu ozaman ben hayatımda kımseyı sevemeyecegım ondan başka demiş.kaan geldi konuşun dedi dedim kaan asla lafını bıle etme sakın dedim.kaan neden hande kaç yıl geçirdiniz ne dıyım bana konuşmamızı sağla dedi napcam ben şimdi dedi: de dedim ilişkisi var,çok mutlu.çok huzurlu can ıle bırlıkte olmaya başladılar.can askere gıdıp gelince evlencekler karakterli birisi ile birlikte diye ve bana bakıyordu hep kaanla konuşurken gülüyordum hep onun yüzündeki ifadeyi görmeniz lazımdı.kaan ne dedı dedimi dediklerimi bilmiyorum ama biz eşyalarımızı bıraktık aşağıya yemek yemeye indik. ben onun aldığı güneş gözlüğünü hala kullanıyordum gözlük kırılmış buldum anlamadım o mu yaptı başkasımı yaptı ama bunlar bıle bana yetti.zemuszemus

Hayata cnm cok guzel seyler olmus yelkenler suya ınmemıs ohh buda ona kapak olsun almıstır boyunun olcusunu ıcım rahatladı yaa sankı bana noluyosaa kaydirigubbakcemile3
kuzukuzu hosgeldın cnm oluruz tabı yardımcı sorun nedır ?

hayata çok seivndim senin adına adamın pişman oldugunu bilmek bile çok guzel bi duygu....boşver şeker....
Gulin naber şeker..
Kuzukuzu noldu şeker anlat bakalım
...

teşekkür ederim... 4 aydır süren bir birlikteliğim var ama içimden bir ses onun artık beni eskisi kadar sevmediğini söylüyor. ve bende bugün ilişkiyi bitirmeyi düşünüyorum ne bileyim kafam çok karışık

inşallah gidersin cnm kafan dağılır çok iyi geliyo insana

hayata çok seivndim senin adına adamın pişman oldugunu bilmek bile çok guzel bi duygu....boşver şeker....
Gulin naber şeker..
Kuzukuzu noldu şeker anlat bakalım
...

iyiyim şekerim sen nasılsın ;?

noluyo yaa geçmiş sayfalarıda okuyamıyorum meraktan çatlycam.hayata can kim ve sen utanıcak naptın ? ecrin yeni biri mi var? derya senin komşu noldu ? solucan hala ağlıyomu ? biri bana bu soruları cevaplayabilirmi neler olmuş ben yokken çok geri kalmışım :gitme:

ben nekadar onu altan alırsam tartiştiğimiz zaman o beni okadar çok kırıyor..nasıl anlatayım bunu oda biliyor önceden böyle davrandığı zman hemen anlardı yanış yaptığını özür dilerdi artık bunu alıkanlık haline getirdi aslında bende ona cevap veremediğim için kendime kızıyorum.. şöyle içimden herşeyi bütün yaptıklarını söyleyip terk etmek istiyorum benden zeki ve bunu beni ezerek göstermeye çalışıyor

Cnm bole dusunmenı saglayacak bısıler mutlaka olmustur..
Mesela neden bole dusunuyorsun ?
Belkı sana ole gelıyordur paylasmak ıstersen yardımcı olmaya calısırız
senın goremedıklerını bız goruruz

yanı 4 ay bı tek sebep senın hısLerındır beLkı ..unutma arnızdakı bagları kvvetlendrmekte .. bıtırmekte bzım eLımzde.. bak ben dsnmmeden cvp verdım bıttı .. uzulne kım yıne ben . aranzdakı oLayı bıLmıyrm ama tekrar tekrar dsnmekte yarar var .

cnm tatılde ben bıtane bulmustum ama olmıycak bırıydı buraya gelınce baslamadan bıttı.. Bu sabah anlattıgımda dıkkatımı ceken bırı vardı onu sordum bı arkadasıma ykmus hayatında bırı ama ben sana yakıstırmam onu yapamazsın onla dedı ama ıstersen yaparım aranızı dedı ole kaldı yk dedım madem bole dıosun ıstemem dedım bende olanlar bu kadar fıkdık kabugunu doldurmayacak kdr ufacık sey

gulin komşu dan ses yok ben anlamadım bişey kapandı o konu..bişeyler oldu ama ney bilmiorum umrumdada degil gulincim.....benim eski lalede geçen intihar etmeye kalkmış zor tutmuşlar olaylar böle işte...

eger olmıcagna inanıosa devamlı kırılıosan önce bi konuş sonrada olmassa bitir..problemleri bi konuş ...hem uzun sürede olmamış çıkalı hem erken kurtulurusun fazlada üzülmessin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…