inşallah cnm benım..
buna emınım aslında ben benımle bırlıkte herkes emın
her goren cok guzel bı ılıskı yasayıp cok guzel bı evlılık yapıcak der
arkamdan bıle bole konusuluo gelıo kulagıma ama gene ınsan ogluyuz ıste sabırsızlanıoruz..
kızlar hatta tatıle gıttıgımde bırı falıma baktı ama kız ne derse cıkıo yengemlerde fln bu kadını bılıo ozelkle sanada baksın ne derse cıkıo dedıler..
snra kapattım fıncanı ama kadın bı fıncana bakıp bı bana bakıyor..
sen cok mutlu olucaksın gıptayla bakılan bı evlılıgın olucak ama sen cok acele edıosun ılla bırı olsun hayatımda dıosun yapma bole sımdı kım gırerse gırsın hayatına gecıcı olucak zamanı gelınce yasayacaksın dedı..
bekle bı askerınız var suan askerde dedı (cıdden abım asker suan )o geldıkten snra olucak hersey sen sımdı ısıne ve okuluna agırlık ver dedı :)
gülincim ne güzel bende gidicem .bu çarşamba yazdım müdürüme bu sabah bakalım ne dıyecek ızın ıstedıgıme .çok güzelmiş süper olacak hele canın gönlünü alabilirsem süper eğlencem.zemuszemus
hayata çok seivndim senin adına adamın pişman oldugunu bilmek bile çok guzel bi duygu....boşver şeker....
Gulin naber şeker..
Kuzukuzu noldu şeker anlat bakalım...
noluyo yaa geçmiş sayfalarıda okuyamıyorum meraktan çatlycam.hayata can kim ve sen utanıcak naptın ? Ecrin yeni biri mi var? Derya senin komşu noldu ? Solucan hala ağlıyomu ? Biri bana bu soruları cevaplayabilirmi neler olmuş ben yokken çok geri kalmışım :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?