Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bence şöyle yap cnm
ara adamı ıznım onaylanmıs tesekkur ederım
ızne cıkıyorum ama aklım burda ve ıslrımde olucak
ustelık egıtımlerde vardı bunlarla ılgılı son durum nedır bılgı alabılırmıyım dıyebılırsın kuzum

egıtımlerı sorman tuhaf olmaz hayatım dedıgım gıbı yap bısı bılıorum da soyluyorum emın olabılırsın....

uygun zamanı ve kurucagın en uygun cumlelerı tabıkı sen daha ıyı bılırsın ama emın ol sorman tuhaf olmıycaktır, ısını onemsıyosun kı soruyorsun boyle dusun canım..
hem bu dusunceyle tatıle gıtmenıde ıstemem aklın hep burda olucak neden dıyceksın hep kendıne sor hallet ve ole gıt tatılıne kuzum

haklısın canım ama allak bullağım ama aramak en dogrusu olacak ya oda gitsin tatil yapsın senelık ıznı var herkes kullandı bı o kaldı dıye düşünüyor olabilir aramak en dogrsu olacak sanırım gerçekten.

Ya ksuum benm taa 3 4 sene once tanıstıgım bı arkadas vardı .. Bayadr grusmuoduk askere gıtmıs gelmıs megeRsemm benm eczaNENIN orda oTryrmus . Hber yolladı kaÇta cıkon fln dıe ...beklıo hala

günaydın kısçelerrr a.s.

eczacı güzeli akşam bişiler olmuş
de hele bakım naptınn zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…