Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

yaşadıklarını okudum canım.6 yılı nasıl silerim diyosun ya eğer şimdi o 6 yılı silmezsen tüm geleceğini silmiş olucaksın böyle psikopat bir insanla hayat geçmez mahvedersin kendini.adam seni rezil etmiş hemde sebep kıyafet bu sevmek değildir güzelim seven insan yapmaz bu adamın yaptıklarını.onu başkasıyla görmeye dayanamam diyorsun ya öyle adam kimle olursa olsun bence senin artık tek duan senden uzak olması olsun.Allah'a sığın bol bol dua et ama sakın ona dönme

günaydın arkadaşlar nasılsınız düdükmakarnası hg sende kızma ama ne kadar acizsin öyle okuduklarım beni inan çok kızdırdı kimse için değil önce kendin için ayakta durmayı bileceksin atamıyorum diyosun içimmden hadi evlendin diyelim sanıyoımusunki bu seni sevecek değişecek aksine seni elde etti diye daha beterini yapıcak çünkü seni mal gibi görüyor aklını topla aşk yada sevgi değil seninki alışkanlık onu düşündükçe kötü yönlerini aklına getir ve soğut kendinden yazık sana okmi canım

Belki güneş bi gün ikimiz için doğar
Belki korkuları hayallerimiz boğar
O masal günü gelinceye kadar
Susuyorum , susuyorum
Susadıkça yüzün düşer aklıma
Korkar oldum düşlemekten
Adını anarım çoğalır sesim
Konuşmaktan düşünmekten özlemekten

Gel bak bir elimde gökyüzü var hala
Ötekinde kayıp giden yıldızlar la la
Korkularda benim umutlarda
Beni bırakma

Kimse kimsenin herşeyi olamaz-mış
Di'li geçmişten tek yaramsın sen
Sensiz kimsemiyim kimsesizmiyim hiç bilmem ,
Bilmek istemem hatta düşünmem

Gel bak bir elimde gökyüzü var hala
Ötekinde kayıp giden yıldızlar la la
Korkularda benim umutlarda
Beni bırakma

Çok uzun oldu kafamı toplayıp doğru düzgün yazamadım kızlar kusura bakmayın

cnm öncelikle aramıza hoşgeldın...

yazdıklarınla ınan ben bıle şok oldum..
bı ınsan bu kadarmı acız olur dedım once kendı kendıme senın ıcın..
bu kadar sey yapan bı ınsana nasıl olurda hala onu baskasıyla gormeye dayanamam dıyorsun.. anladıgım kadarıyla nısanlı bıle degılsınız şimdi flort donemınde bunları yapan yarın evlenınce oturdugun evını bıle basına yıkar ya.. cok sınırlendım ne olursa olsun hayatına bu kadar mudahale etmesıne kesınlıkle hakkı yok.. herkes yerını bılmelı...

bende uzulmemelı tam tersı sana ruh hastası muamelesı yapan gercek ruh hastsından kurtuldugun ıcın şükretmen lazım..........

gunaydınn kızLar .. bende super basladım ama bende sok oLdm bu arada..hosgeLdn canım ecrıne kesınlıkle katlyrm ... aklıa basında bı adam oLmadıgı beLLı sevgı de bı yere kdar caNından oLucana braz uzun srcek canın yanıcan beLLı ama . en azından ne sana nede etrafına zarar veren bı ınsan olucak

canım sen nasıl katlandın böyle sevgi olmaz amma insafsızmış bu seni döverken öldürür off okurken fena oldum nasıl biride kendinden büyüklere sövüyor aklına başına topla aşk korun doyunmaz ilerde keşke dememek için mantığını kullan aşk denen şey bitince gözlerin açıldığında hayatını maf ettiğini görürüsün değmez< kuzum hiçbir erkek için hepisi adinin teki

canım okudum ve şok oldum...sevme flan degili bununi haydutluk valla..6 yılın gitmiş üzülürsün ama kurtulmussun ömründe gidebilirdi..sana nasıl böyle davranabilir.hala aklım almı..biz be kelimede adamı bırakıoruz sen baya katlanmıssın....sil ve unut kendine yeni bi temiz sayfa aç ...sakın onla bida bir araya gelme..sevmedigi kesin zaten ..insan zarar veremez bukadar..adam tam deliymiş ama.senide iyi korutmuş resmen pani atak olmusun..ii dayak yememissin..suratına bile bakma aynı ortamda dahi bulunma...kendine gelmeye çalışş...

İnanın herkes sizin gibi düşünüyo öyle söylüyo söylediklerinize kızmadım haklısınız. Ama yinede canım yanıyo bu kadar senem giitti elimde kalan sadece mutsuzluk. göz yası sıkıntı. çok üzülüyorum inanki.

Dün maç vardı burdan otobüs tutmuslar gitmişler oda varmıs kardeşimde gitti stada gitmişler sürekli biriyle msjlasıyomus fotoğrafımı göndericem diyomus erken ayrılmıs ordan tek basına otobüsle dönmemiş. kesin biriyle çıkıyo kızlar dün duydum okadar üzüldüm ki içime resmen bişi oturdu.senağlama Bana bu kadar acı çektirdi. kendisi mutlu. çok canım acıyo gerçekten sevdiğimden özlediğimden değil bana bu kadar acı çektirip beni üzdüğü için.. 2 günde birini bulduysa zaten beni sevmiyodur. senağlama çokta mutluymus içim acıyo okadar senem gitti yıprattı mahfetti beni.senağlamasenağlama

bu ne yavvv yazının devamını da okudum da arkadaşım sen hiç iyi değilsin bence ya.. böyle birinden kurtulduğuna şükret bırak arkasından ağlamayı.. ya yarın birgün evlenseydin ne olacaktı.. terbiyesize bak ya ruh hastası demiş bi de asıl kendi hasta farkında değil.. bence sen de tedavine devam et yerimsenibenyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…