ya bırak Allah aşkına arkadaşım aklını başına al senden önce senin aılen var ,senın ailenin itibari var o köyde sen ne dıyorsun ya evlı degılsınız bsy degılsınız ha evlı olsa bıle yaptıklarını haklı çıkarmazda kim ki o senin herşeyine karışma hakkı buluyor,başkaları olmasa beni öldürürdü kaçırırdı dıyorsun aklını başına al.cidden psıkolojık tedavı gör gerekirse yapma .hayattaki tek erkek o değil.yarın öbür gün aılen kabul bıle etse sakın adaha aranızda resmıyet yokken napmış resmıyet olsa demekki sürekli dayak yiyeceksın kendıne yakıştırdığın hayat bumu senın senın kendı içinde hiçmi değerin yok yada ondan aılen daha mı az değerli sokağa çıkma gerekirse.ailen en ıyısını yapıyor sana açık açık söyliyim ben bunların zerre kadarını yaşasam ve aılem de bılse emin ol beni ailem hayatım boyunca karşılaşma olasılığım %1 bıle olsa sokağa salmaz.telefonumu alırlar.tıpkı senın yaşadığın gibi.sen kendini düşünmüyorsun bari onlar seni düşünsün ve umarım bır an önce o birisini bulurda sen hayatını kurtarmış olursun boyle bır beladan.