Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

gülinim balım bnım dedım ya gunaydın yksa demedımmı :sm_confused:
demişimdir ya mirmirmirmir

deryacım ıyım bende napım sıradan bır gun yasıorum puuuuuuffff ...............
bıde bı ruya gordum Allah'ım hayırlara cıkarsın ya cok kotuydu anlamına baktım pek ıc acıcı bısey yk ama Allah korusun :Saruboceq:

kızlar dıger topıcı bosunamı actırdınız bana obur tarafa gelsenıze az sohbet edelım

Kızçeler ben döndüm opuyorumnanaktan Moralim fena değil ama hala devam ediyor arada krizlerim benimki askere gidiyor.şanslı iyi bir yere düştü...benden sonra 81 sayfa var gelişmeleri merak eidyorum ama çokkk uzun ne var ne yok ufak bi özettt yapabilcek var mı :)))

Tamam canımm :) baslıyorum :)

Biz 6 yıldır çıkıyoruz.Gerçekten onu okadar çok sevdim ki canımı verecek kadar. onunda sevdiğine eminim ama benim kadar sevmemiştir :çok üzgünüm: Çok değer verdim. her istediğini yaptım. Evden dısarı adımımı atmamı istemedi atmadım. kiii yanlıs yapmısım hemde çok. Keşke dinlemeseydim belki ozaman yaranırdım. Değerimi bilirdi.
Arada hiç istemesemde ayrılıp barıstıgımız zamanlar oluyodu. bunu alısganlık haline getirdi. Ama bu seferki hepsinden daha başka.
Bu hafta arkadasımın nişanı vardı bir gün öncesinden konustuk onu giycem bunu yapıcam falan diye. (konusmamın sebebi çok kıskanç. herşeyi bildiriyodum) birde aynı yerde oturuyoruz. evlerimiz çok yakın:çok üzgünüm: nişana kınaya erkekler istese bakmaya gelebilir kimse bişi diyemez küçük bi yerde yasıyorum anlayacağınız neyse..
Ben hazırlandım giyinmeye kuzenime gittim. oradada tlf çekmiyor. 1 saat falan hazırlandık çıktık telefonuma baktım çekmiyo. aradı açtım ben bağarmaya başladı niye telin çekmiyo falan diye. bende açıkladım. anlamadı hala bağırıyodu sonra kapattık msj attı bana dedi ki eğer kıyafetin adam gibi değilse orayı terket gözüme gözükme. zaten ben açık giyinen oturmasını kalkmasını bilmeyen biri değilim. giydiğim kıyafet kısa kollu uzun usturuplu bi kıyafetti. sonra olan oldu:çok üzgünüm: bana msj attı o kıyafetin ne öyle. diye oynamama kıyafetime herşeyime laf söyledi. aşkım canım cicim dediysemde olmadı. söylemeye çok utanıyorum ama beni sürekli aşagılardı:çok üzgünüm: sürekli küfür ederdi. bir daha küfür duyarsam teli kapatıcam demiştim bi gün öncesinden. ve dediğmide yaptım. düğün yerinden hiç ayrılmadı. ben hiç takmadan oynadım güldüm fALAN. sonra karsıdan herkesin içinden haraket yaptı bana. vurdan bi geç göreceksin gibilerinden. nişan bittiği zaman hala bekliyodu:çok üzgünüm: benim sınıf arkadasım onun teyzesinin kızı oluyor ona söyledim annesine söyledik. ordan geçerken korusun diye. ben arkadasımın evine girecektim girmeye fırsat vermedi. bir bağardı:çok üzgünüm: herkesin içinde bütün akrabalarımız var. GEÇ LAN BURDAN SENİN AĞZINI BURNUNU KIRCAM DEDİ:çok üzgünüm: Ben ağlaya ağlaya içeri girdim teyzesi götürmeye çalısıyo gitmiyo teyzesine vurmus yeğenini itlemiş halama vurmaya kalkmıs. kuzenime küfür etmiş bana da ne küfürler etti.yolda görürse çok kötü yapar sürekli evi çaldırıyo bana iftira
bile atmıs kızlar

Ben arkadasımdayken annemler yoktu evdede kimse yoktu. dövse döverdi. ben hastalanacaktım arkadasımın evinde kriz geçiriyodum tam ablamlar geldi tevafuk eseri. ablam ne zaman bana bişi olsa üstüne gelip yetişiyor. sakinleştirdi aldı götürdü beni. kimse onun o yüzünü bilmiyodu. herkes beni suçluyodu.Teyzesi demiş benim öyle bi yeğenim yok artık çocuklarınada konusmicaksınız demiş daha bunlar yarısı. benim bu zamana kadar ayrılmama sebebim onu başkasıyla görmeye dayanamam onun başkasıyla birlikte olmasına dayanamam. evin önünden sürekli geçiyo kapının önünde fren yapıyo annem hattımı kırdı. eğer bir daha barısırsan yanında hiç birimiz olmayacağız dedi. Biz barısıkkende ailesi beni istemiyodu babası annesi vs. herkes onu haklı görüyodu. Ama şimdi herkes gerçek yüzünü öğrendi koca köye rezil etti. birde ablama diyomus ki yemin ederim ben bişi yapmadım kardeşin beni köye rezil etti diyomus senağlama bi insan bu kadar olur yolda görse kaçırır bile belli olmaz ona. kötü bişi bile yapar o yüzden hiç biyere salmıyolar benisenağlama evden dısarı çıkamıyorum. şimdi biteceğini anladı söylediklerine pişman oldu. bugün halasına arattırdı kendini haklı göstermiş.benim bi suçum yok falan yaptıklarını söyleyince şok oldu çok utandı halası. ailem hep ağlıyo. ben artık ağlayamıyorum. yolda görmek istemiyorum. senağlama 6 seneyi bikerede atamıyorum içim açıyo kızlarsenağlama ilk aşkımdı bidesenağlama 65 kilodan 51 kiloya düştüm artık. onunla çıkarken de çok acı çekiyorum onsuzkende. ayrılalı 2 gün oldu hala şoktayım. nasıl böle bişi yapar ya nasılsenağlama istesemde artık ailem vermeyecek bukadar şeyden sonra ben isteyemem. ama hala atamıyorum acı çekiyorum ağlayamıyorum. ağlasam rahatlarım ama ağlayamıyorum senağlama Onun yüzünden kaç kere psikolojik tedavi gördüm. bana ruh hastası diyomussenağlama ben her ağladıgımda fenalasıyorum bazen hastanelik oluyorum. kusuyorum sürekli ayaklarım ellerim tutmuyor bayılıyorum. onun yüzünden çok sinirli biri oldum ne olur bana dua edin. onu başkasıyla görmek istemiyorum. senağlama​

ya bırak Allah aşkına arkadaşım aklını başına al senden önce senin aılen var ,senın ailenin itibari var o köyde sen ne dıyorsun ya evlı degılsınız bsy degılsınız ha evlı olsa bıle yaptıklarını haklı çıkarmazda kim ki o senin herşeyine karışma hakkı buluyor,başkaları olmasa beni öldürürdü kaçırırdı dıyorsun aklını başına al.cidden psıkolojık tedavı gör gerekirse yapma .hayattaki tek erkek o değil.yarın öbür gün aılen kabul bıle etse sakın adaha aranızda resmıyet yokken napmış resmıyet olsa demekki sürekli dayak yiyeceksın kendıne yakıştırdığın hayat bumu senın senın kendı içinde hiçmi değerin yok yada ondan aılen daha mı az değerli sokağa çıkma gerekirse.ailen en ıyısını yapıyor sana açık açık söyliyim ben bunların zerre kadarını yaşasam ve aılem de bılse emin ol beni ailem hayatım boyunca karşılaşma olasılığım %1 bıle olsa sokağa salmaz.telefonumu alırlar.tıpkı senın yaşadığın gibi.sen kendini düşünmüyorsun bari onlar seni düşünsün ve umarım bır an önce o birisini bulurda sen hayatını kurtarmış olursun boyle bır beladan.

Ablamda öyle diyor zaten. Ne kadar körmüşüm ben bazı şeylerini görmemişim.. Ailem hep görüyomus ben nasıl görmemişim bilmiyorum. Onun yüzünden ben psikolojik tedavi gördüm 2 kere. onun yüzünden ben bu haldeyim. bi dksı öbürünü tutmuyo. Ailem benim herşeyim. Benim bir damla göz yaslarına içim parçalanıyo. Evet kendime hiç acımıyorum acımıyodum da senağlama telefonum yok zaten artık. inş. en yakın zamanda iş bulurum da hayrlısıyla işe giderim okulumuda bitiririm dualarınıza ihtiyacım var ne olur dua edin bana:çok üzgünüm: düşünemiyorum bilesenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…