Canım benim, sen şu anda pişiyorsun... ee yetti ben diyeceğin ve bunu kaldırabileceğin bir an gelecek, o anı bekliyorsun. Hazır olduğunu hissetseydik biz seni yönlendirirdik zaten ama henüz değilsin... az daha... lütfen böyle devam et tatlım. Dik dur. Hep ne diyoruz? Kimse bizim hayatımızın yörüngesi değil. Senin yörüngende şu anda biri var ve bir süre sonra onu oradan çıkartmayı başaracaksın.... işte ondan sonrası iyilik olacak, güzellik olacak, sen böyle devam et sadece.. aslanım benim.
sagol canim benim hani sen demistin ya bana birsey yapma ben sensizde varim de ona
simdi onu uyguluyorumm
ama bir gün canima tak edicek yetecek iste o gün ne zaman bilmem ama bisey yapicam
Fırtınam... hani demiştim ya son 1 yıldır hiç şarkı ezberleyemedim.... işte bu yüzden...
Fırtınam.. mesaj kutun doluymuş, özel mesaj atacaktım ama bugün git yarın gel dedi :)
Bekle dedi gitti,
Ben beklemedim, o da gelmedi...
Ölüm gibi bir şey oldu
Ama kimse ölmedi...
(Bu dizeleri hiç aklından çıkarma gülüm...)
Teşekkür ederim MonaPisa bu günler de geçecek inşallah ama kendime kızıyorum bu adamı hala seviyorum ve özlüyorum annemle alışverişe gidiyoruz aklıma kendi evime onla yaptığımız alışverişler geliyo yani herşey hatırlatıyor bana sanırım hamileliğin de verdiği bir etkiyle her şeye ağlar oldum..Belki döner gelir ama canımın acısı geçmez heralde...
kızzzzzz prencesssssssss
maşallahhhhhhh çok guzelsınnnnnnnn
allah nazardan korusun...........
bahtınıda kaderinide yüzün gibi güzel etsin...........
burakta yakışıklıymış ama adam olsaymışta degerını bılseymışş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?