Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Prensesim 006'ım.

Anımsıyor musun 1500 sayfa önce :)))))) bir şey demiştim.

"Avludaki iti çatıya çıkarma, döner tepene s....r"

Anladın sen gülüm :)

aynını düşünüyorum.
bi nokta gelecek
eöh ben her sonuca hazırım bu sürünceme bitsin diyeceksin.
o noktada gider konuşursun. ama o noktaya kadar dilerim arar o seni.

sagol canim benim hani sen demistin ya bana birsey yapma ben sensizde varim de ona
simdi onu uyguluyorumm

ama bir gün canima tak edicek yetecek iste o gün ne zaman bilmem ama bisey yapicam

Bekle dedi gitti,
Ben beklemedim, o da gelmedi...
Ölüm gibi bir şey oldu

Ama kimse ölmedi...

(Bu dizeleri hiç aklından çıkarma gülüm...)

kendısıne haksızlık ama beklemesı o gununu yasıo burda uzule bırı war onun umarunda deıl ama..ben artık katılastım sanırım yaaa bolede olmak kotumu ne

Teşekkür ederim MonaPisa bu günler de geçecek inşallah ama kendime kızıyorum bu adamı hala seviyorum ve özlüyorum annemle alışverişe gidiyoruz aklıma kendi evime onla yaptığımız alışverişler geliyo yani herşey hatırlatıyor bana sanırım hamileliğin de verdiği bir etkiyle her şeye ağlar oldum..Belki döner gelir ama canımın acısı geçmez heralde...

bu arada arkadastan su gökhan özenin sarkisini indirtirtim cok bunalinca onu dinliyorum

aramazsan aramaa yar aramazsan arama zaten melhem olmazsin sen benim gönül yarama hihoyyyt hihoyyyt

bu da biziz ayrı ayrı..
yani şimdiki halimiz:)[/B]

Son düzenleyen: Moderatör:
kızzzzzz prencesssssssss
maşallahhhhhhh çok guzelsınnnnnnnn
allah nazardan korusun...........
bahtınıda kaderinide yüzün gibi güzel etsin...........
burakta yakışıklıymış ama adam olsaymışta degerını bılseymışş

Her şeyden önce seni takdir ettiğimi bilmen lazım. Bil lütfen.

Şu anda geçirdiğin bu olay herkesin kaldırabileceği türden bir travma değil. Ama sen nasıl güzel güzel geldin burada anlatabiliyorsun. Güçlü bir kadınsın çok belli. Sakın bunu unutma.

Canım benim, hayatta her şey bizler için. Kimse büyük konuşmamalı ve kimse bu benim başıma gelmez dememeli. Senin de kaderinde bu varmış. Ama pes etmeyeceksin. Çok şükür ailen varmış yanında. Çok şükür. Bir imtihan bu.. herkesinki dayanma gücüne göre.

Kolay değil yaşadığın hem de hiç değil... ama sakın umudunu yitirme hayattan. Her işte bir hayır vardır de. Sabret. Allaha güven, inan. Sana bunu yaşatıyorsa vardır bir bildiği. Elbette kadere sonsuz teslim olmak da yanlış, kendin için çabalayacaksın... o dünyalar güzeli, melek bebeğin için. Ama ben sende bu gücü görüyorum. Allah yanında olsun canım benim. Her gecenin bir sabahı vardır. Allah bizi yarı yolda bırakmaz hiç endişelenme... Önce ona.. sonra kendine güven yeter ki.

keşke canım adam olsaymış..
ben de çok beğenirdim onu. hep benden güzelsin derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…