sen doğum gününde mi arayacaksın? yoksa normal bi zamanda mı??
bence bu aralar arama.
yani o kadar bekledin zaten.
ama hangi noktada dayanamayıp olumsuz da olsa bi sonuç istiyorum dersen o zaman ara.
gemileri yaktığın zaman yani..
selam kızlar.................................
ya biraz önce mesela öyle bi an geldi artik kizginim ya ara dedim kendime sonra dur diyorum ya öyle bi anlar oluyor gidiyor ama artik uyku düzenim filan yok uyanir uyanmaz aci cekiyorum
arkadaslarim bence o bitirmis diyor kötü oluyorumm iste böyle arkadaslar bir an önce bitsin bu iskence
iki olasılık var.. sen daha iyi tanıyorsun o yüzden sen tayin et sonucu.
birincisi bitirmiş olsa bu kadar bekletmez. kesin bitti der. sende de umut bırakmaz..
ikinci olasılıkta da arayı soğutmak istiyor, bakıyor duruma. sensiz yapabileceğine inandığı anda bitirecek. seni elinde tutmak için böyle bi yola başvuruyor.
bitanem umut olmaması da çok kötü bir şey..
bende hiç umut yok.,
nefret ediyordur belki benden.adımı bile duymak istemiyordur bence..
bugün onla gittiğimiz bi yerden geçtim.
ağlaya ağlaya geçtim.
bi sigara yaktım onla oturduğumuz yerde..
oturdum ağladım..
bi gün böyle olacağımız aklıma gelmezdi ona ağladım.
umudunun olmaması çok kötü inan.
ama alıştım ya.. dayanmaya çalışıyorum..
iki olasılık var.. sen daha iyi tanıyorsun o yüzden sen tayin et sonucu.
birincisi bitirmiş olsa bu kadar bekletmez. kesin bitti der. sende de umut bırakmaz..
ikinci olasılıkta da arayı soğutmak istiyor, bakıyor duruma. sensiz yapabileceğine inandığı anda bitirecek. seni elinde tutmak için böyle bi yola başvuruyor.
zaten hayat önce bizi dbe vurduruyor,sonra da yavaş yavaş zikzaklar çizerek yukarı çıkıyoruz...
Zaten hayat önce bizi dbe vurduruyor,sonra da yavaş yavaş zikzaklar çizerek yukarı çıkıyoruz...
selam canım.. nasılsın??
GALIBA IKINCI :a015: :a015: :a015: :a015: OFF ALLAHIM BITSIN BU ACI BASKA BISEY ISTEMIYORUM ACABA YINE ESKI BEN OLUCAKMIYIM YOKSA HEP BÖYLE UMUTSUZ MUTSUZ YASAMA SEVINCI GITMIS BIRIMI OLUCAM
kızlar ben yarın gece 12 olsun dıye beklıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?