Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ya biraz önce mesela öyle bi an geldi artik kizginim ya ara dedim kendime sonra dur diyorum ya öyle bi anlar oluyor gidiyor ama artik uyku düzenim filan yok uyanir uyanmaz aci cekiyorum

arkadaslarim bence o bitirmis diyor kötü oluyorumm iste böyle arkadaslar bir an önce bitsin bu iskence

arkadaslık olmuo aslında bence bıtırdıysenız hıc gorusme o zmn daha ıı atlatıosun..her gordumde aynı seylerı hatırlarım ben olsam cunku..

iki olasılık var.. sen daha iyi tanıyorsun o yüzden sen tayin et sonucu.

birincisi bitirmiş olsa bu kadar bekletmez. kesin bitti der. sende de umut bırakmaz..
ikinci olasılıkta da arayı soğutmak istiyor, bakıyor duruma. sensiz yapabileceğine inandığı anda bitirecek. seni elinde tutmak için böyle bi yola başvuruyor.

bence ıkıncısıdır kesın erkek deılmı hepsı aynı...

Zaten hayat önce bizi dbe vurduruyor,sonra da yavaş yavaş zikzaklar çizerek yukarı çıkıyoruz...

GALIBA IKINCI :a015: :a015: :a015: :a015: OFF ALLAHIM BITSIN BU ACI BASKA BISEY ISTEMIYORUM ACABA YINE ESKI BEN OLUCAKMIYIM YOKSA HEP BÖYLE UMUTSUZ MUTSUZ YASAMA SEVINCI GITMIS BIRIMI OLUCAM

GALIBA IKINCI :a015: :a015: :a015: :a015: OFF ALLAHIM BITSIN BU ACI BASKA BISEY ISTEMIYORUM ACABA YINE ESKI BEN OLUCAKMIYIM YOKSA HEP BÖYLE UMUTSUZ MUTSUZ YASAMA SEVINCI GITMIS BIRIMI OLUCAM

bence bole arada kalmaktansa mesaj at weya ara bıtırceksen bıtır de ınan belırsızlıkten daha ıı sımdıde acı cekıosun..hem beklemek kadar kotu deıl alısmaya calısıosun beklemek yerıne yaralarını sarıosun..

Selamlar ben siteye yeni üye oldum ama konu dikkatimi çekti ortada bir kararsızlık durumu var gibi benim durumuma benziyor... şunu söylemek isterim ki yine eski ben olacakmıyım diye sorulan soruların hepsine evet diyebilirim mutsuzluk umutsuzluk bi yere kadar peşinden geliyor ama sonra yerini yeni mutluluklara bırakıyor..Kendimden bahsedersem 8 aylık evliyim ve 5 aylık hamileyim eşim 2 ay evvel beni terketti ve gitti ayrıldığımızı söyledi bitirdiğini söyledi sonrada oyun oynadım aslında bitmedi dedi..Şuanda beni ne arıyor ne soruyor gittiği şehri bile bilmiyorum sadece internette çevrimiçi görüyorum bazen yazıyor bana dediği tek şey bekle gelicem ama artık umudum kalmadı tek sevincim şuanda doğacak olan oğlum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…