Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

egedenizi
canım üzmek istemem ama pek güzel çocuklarınız olurmuş ya..
gözler falan.. ,sana maşallah o da iyi bi insana benziyor aslında ama...

egedenizi
canım üzmek istemem ama pek güzel çocuklarınız olurmuş ya..
gözler falan.. ,sana maşallah o da iyi bi insana benziyor aslında ama...

Evet olurdu ama...
Öyleydi de zaten...Bizi o noktaya neler getirdi,niye onları yaşadık,inan bilmiyorum yaa...

O fotoğraf da pek güzel bir fotoğrafımız değil aslında :roflol: Çanakkale ye geziye gittik turla,bir gece önce de felaket uykusuz kaldık :roflol: Yani orada perişanları oynuyorduk :roflol:

ya duygulaniyorum böyle bir arada resimleriniz görünce keske su an kavustuk bakin askim filan deseydik ya off actim yine dert faslini ben hic bakmak istemiyorum dayanamiyorum yesil gözleri vardi benimkininde resimlere bakmaya su an hic gücüm yok o günler geliyor aklima bu yaz hep beraberdik antalyada ben calistim oda yanimdaydi

Offf resimde bile olsa onu karşımda görünce çok tuhaf oldum yaa

Bir yandan ona saydırıyorum içimden ama bir yandan deli gibi özlüyorum işte senağlama

Bir yandan çok sevip bir yandan da nefret etmek böyle bir şey mi acaba?

yesıl goz herkese lazım gıbı oldu benmkınınde gozlerı yesıldı cokta sekerdı uyuzzzz..off walla...

benimkinin gözleri elaymış.
ona göre elaydıda bana daha sarı gibi geliyordu.
yani bildiğiniz sarı.
güzel bakıyodu bana. aşık bakıyodu

bende o bakısı ozluorum ıste ne kadar kızsamda..ay cok kotu oldum benmde bakasım geldı resımlere ama acmım sımdı yoksa gozler sulanıo hemen =(

benimkinin gözleri elaymış.
ona göre elaydıda bana daha sarı gibi geliyordu.
yani bildiğiniz sarı.
güzel bakıyodu bana. aşık bakıyodu

Benimkinin de gözleri elaydı...
Bir keresinde sence benim gözlerim ne renk dedi de salak gibi kalmıştım :roflol:Tabii daha taze sevgiliyiz o zamanlar :roflol:
Onunkiler gibi göz görmemiştim ki daha önce :roflol:Ya da dikkat etmedim gördüysem de,ne bileyim :roflol:

Var yaa,millet bizi birbirimize çok benzetiyordu,hatta kuzenim zannetmişlerdi,bir yere gittik de :roflol:

Princess...O bakışları iyi bilirim...Hatta öyle bir bakardı ki bana...O tutkuyu,o ateşi resmen hissederdim...
Ya da sesinden...Onu farketmemek çok zordu zaten...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…