Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ooo kızlr geLmıssınz ben gelıom sız oLmıynz

CADI NERDESIN SEN klava:

sanırım boyle yapıcam kızlar bakalım neler olucak bekleyıp gorelım :kedi:

yk zaten ıtıraf edemem ne dıycem kı hem yk kız edemem dusuncesı bıle guldurdu benı kaydirigubbakcemile3

Bana bugün çok dua edin nolurr kızlar yarın iş görüşmesine gidebilirim inş. olurrr bende artık çalısmak istiyorum böylekle kafayı yemem evde düşüne düşüne:çok üzgünüm:

Ben nasıl bilmiyorum ki.. nötrüm ona karşı sadece biriyle çıkmasını istemiyorum :çok üzgünüm: inş. girerim de şu işeee hayırlısıyla kafam dağılır rahat ederimm:Saruboceq:
Ayy bencede ecrin Allah korusun kovulucan bankadann

hoşgeldin çenem ve mintim çene çeza kescem sana uğramıyon unuttun bizi mintim nasılsın ecrin akıllanmıyor mintim kuvulacak bizide üzcek 2.uyarısınıda almıştı en son

napıyoruz kızçeler :teytey:

ıftarı beklıoruz kaydirigubbakcemile3
bence çocuk açılamaz tekrardan sen biraz belli et ecrin ona
banada ole gelıyr.. gecen sefer de dıorum acaba bellı ettım de ondan mı ole dedı ama etmedım gıbı uff bılmıorum

hoşgeldin çenem ve mintim çene çeza kescem sana uğramıyon unuttun bizi mintim nasılsın ecrin akıllanmıyor mintim kuvulacak bizide üzcek 2.uyarısınıda almıştı en son

Allah korusun kızlar demeyın ole yaa mafoldumben
napım sıkılıorum napıosunuz merak edıorum gırmeden yapamıorm mafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…