ooo kızlr geLmıssınz ben gelıom sız oLmıynz
Ecrincim bence ondan önceden etkilenmemenin sebebi yakın ark oldugunuz için düşünmediğinden olabilir ama o itiraf edince sende alıcı gözüyle bakmıs olunca hoşlanmıs olabilirsinn bence bu benim düşüncem tabii..
Ama çocuk senden hala hoşlanıyo olabilir sen ona belli etme ama sölemede biraz daha konus görüşş sonra sonra olur zaten inş. :) o senden hala hoşlanıyodur bence..hala da istiyodur o kelimeyi sölememin sebebi seni tamamen kaybetmek istemediğinden olabilir.. Zaten görüştükçe konustukça yakınlasırsınız senin açılmana gerek kalmadan o açılır :)) inş. hayırlısı bakalımm inş. mutlu sonra biterr Zamana bırakk ama görüşmeyi konusmayı kesme kendini hatırlat yerimseniben
Bana bugün çok dua edin nolurr kızlar yarın iş görüşmesine gidebilirim inş. olurrr bende artık çalısmak istiyorum böylekle kafayı yemem evde düşüne düşüne:çok üzgünüm:
ECRİNNNN kovulacan kızım sen bankadannn
kime diyommm alooo
napıyoruz kızçeler :teytey:
napıyoruz kızçeler :teytey:
banada ole gelıyr.. gecen sefer de dıorum acaba bellı ettım de ondan mı ole dedı ama etmedım gıbı uff bılmıorumbence çocuk açılamaz tekrardan sen biraz belli et ecrin ona
Ben nasıl bilmiyorum ki.. nötrüm ona karşı sadece biriyle çıkmasını istemiyorum :çok üzgünüm: inş. girerim de şu işeee hayırlısıyla kafam dağılır rahat ederimm:Saruboceq:
Ayy bencede ecrin Allah korusun kovulucan bankadann
hoşgeldin çenem ve mintim çene çeza kescem sana uğramıyon unuttun bizi mintim nasılsın ecrin akıllanmıyor mintim kuvulacak bizide üzcek 2.uyarısınıda almıştı en son
neyse cazam verim zemuszemus
ayy napim kızlar biyere uğradığım yokki düzenli olarak...
zati başım ağrıyo, uykum geldi mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?