Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ohh yaa biz çalışalım burda sen uyu adalet mi bu mafoldumben

Keşke alısan ben olsam da uyuyan siz olsanızz ( bende artık iş istiyorummm

aysela suanda seni kalbini tekrar kazanmaya çalısıyo ama köprüyü geçene kadar onlarda benim safta öleydi :dilcikar:
[/QUOTE]

sonuç ne oldu peki canım?benneyaptımki

ne güzel konustun ecrin.. bu arada bilio musun benimkinde bir ilgi bir alaka 2 gündür. o hiç aramayan adam gitti baskası geldi sanki.. ama kanmıyorum bu sefer.
ohh paşamızaa bakk.. kanma cnm tabıkı ınanın kanmayınca daha kıymetlı oluyor erkekler acı sevıyor ya ne kadar acı o kadar aşk...

eeee kızlar başka ne var ne yok anlat bakalım....

dun ben bahsetmısmıydım bılmıorum ama lıseden ark. askere gıdıcektı eglencesıne katılıp katılmama arasında kalmıstım ve katıldım.. cok guzeldı... bahsettıgım arkadasım hep benle ılgılendı hatta eve benı o bıraktı :)

bu kez elimden geldiğince yüz vermemeye kararlıyım ecrin:) noldu dün aksam biraz detay anlatsana yazemuszemus

doğru devam ediyor am aklıma geldi bakim dedim bakmaz olsaydım

[ı]umudum derya ben nıck degiştim canım....
Evet 1 yıl olmuş artık neyini takip ediosun nekadar uzaka olursun onla ilgili şeylerden okadar iyi olur....bence
[/ı]
kız seni niye banladılar bende mesajlarına falan baktım niye ban yediğini bulamadım

benim öküz asla dönmez nişanlı ama inş ettiği bulur o kız annesine ve ona öyle seyler yapsınki beni ömrü buoyunca hatırlasın

bencede onlar nasıl toparlanıyosa bizde toparlanmalıyız.. Bu arada günaydın kızlar yani ben daha yeni kalktım da :))
günaydın

aynen kuzum yaa
kızalr bnm bı sorunm var
ne sorunun var anlat bakalım

istiyorum şeker ama arada eskiyi merak ediyorum boşlukta olduğum zamanlarda

oo ecrin yeni aşk doğuyor desene

aynen kuzum yaa
kızalr bnm bı sorunm var

ne sorunun var kuzum

ecrin yolayım mı saçını başını şimdi :mymeka: benim niye haberim yok bu arkadaştan yaa neler olmuş ben girmeyeli mafoldumben anlat bakıım hemen

umudum sende boşlukta kalmamak için zaten duzgun bir insan soman lazım..o hayatına birini almıssa senin hayli hayli alman lazım...o yuzden devamlı düşünürsun ..

ne sorunun var kuzum

ecrin yolayım mı saçını başını şimdi :mymeka: benim niye haberim yok bu arkadaştan yaa neler olmuş ben girmeyeli mafoldumben anlat bakıım hemen

ecrin gittin hee gene birileri bırakmış..karar ver bence artık birinde :))))))))))))))))

bı dk gelmeyın ustume teker teker gelın hatta anlatıcam sımdı bıraz yogunum :çok üzgünüm:

Son düzenleyen: Moderatör:
cok uzun oldu bıde sıze sacma cocuksu gelmesın dıe..
ama cocuksu dgl yanı kocaman ınsanlar olduk bız kaydirigubbakcemile3
gercı bısı oldugu da yok eskıden vardı yenıden olma ıhtımalı yk ama genede ınsan hayal edıo
acaba olurmu dıe..

derya gulın evra ve dıgerlerı nerdesınız ya duduk bak sende kayboldun gelın ya konusmaya ıht var benım

ecrin gittin hee gene birileri bırakmış..karar ver bence artık birinde :))))))))))))))))

ben karar vrınce zaten olmuyor, yanı tamam dıorum bunla olabılır dıe ama ıs ısten gecmıs oluo ozman.. bak mesela dunku anlatıcagım kısı 4 yıl snra aklım basıma geldı olabılır dıe dusunuyorum ama artık ıs ısten gectı ark. gozuyle bakıor artık bana

ask olsun ecrin yani anlat işte ben neciyim burdasenağlama

yk cnm o anlamda demedım vala yanlıs anladın yemın ederım o anlamda demedım ya uff kırdım senı ama ınan bana yanı sız nereye kayboldunuz dıe sordum ama tmm yazıcam sımdı neler oldugunu..

ecrin bence onun duyguları hala aynı. hala seni seviyor. sana eşeklik yaptm falan demesi de bence tamamen ağzını aramak maksatlı. yani onca zaman geçmesine rağmen hala senle bu kadar ilgilenmesi buna işaret bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…