ohh yaa biz çalışalım burda sen uyu adalet mi bu mafoldumben
ohh paşamızaa bakk.. kanma cnm tabıkı ınanın kanmayınca daha kıymetlı oluyor erkekler acı sevıyor ya ne kadar acı o kadar aşk...ne güzel konustun ecrin.. bu arada bilio musun benimkinde bir ilgi bir alaka 2 gündür. o hiç aramayan adam gitti baskası geldi sanki.. ama kanmıyorum bu sefer.
eeee kızlar başka ne var ne yok anlat bakalım....
ohh paşamızaa bakk.. kanma cnm tabıkı ınanın kanmayınca daha kıymetlı oluyor erkekler acı sevıyor ya ne kadar acı o kadar aşk...
dun ben bahsetmısmıydım bılmıorum ama lıseden ark. askere gıdıcektı eglencesıne katılıp katılmama arasında kalmıstım ve katıldım.. cok guzeldı... bahsettıgım arkadasım hep benle ılgılendı hatta eve benı o bıraktı :)
doğru devam ediyor am aklıma geldi bakim dedimumudum üzme kendini artık cnm.herkesin kendi seçimi bunun için onu suçlayamazsın ki 1 yıl olmuş ayrılalı.sende toparlanmaya çalış cnm sen 1 yıl öncesinde takılıp kalırken hayat akmaya devam ediyor :teselli:
kız seni niye banladılar bende mesajlarına falan baktım niye ban yediğini bulamadım[ı]umudum derya ben nıck degiştim canım....
Evet 1 yıl olmuş artık neyini takip ediosun nekadar uzaka olursun onla ilgili şeylerden okadar iyi olur....bence[/ı]
benim öküz asla dönmez nişanlı ama inş ettiği bulur o kız annesine ve ona öyle seyler yapsınki beni ömrü buoyunca hatırlasınbak şimdi. Benim de böle bi olayım vardı. Yaklasık bi 5 yıl onu sevdiğimi hissettm içim acıdı. Taa ki 5 yılın sonunda o bana dönene kadar. Bana döndüğünde anladım ki ben onu aslında unutmusum. Aslında onu sevmiyorum.. Aynen 5 yıl önce onun bana yol verdiği gibi bende ona yol verdim oh canıma değsinzemuszemus
günaydınbencede onlar nasıl toparlanıyosa bizde toparlanmalıyız.. Bu arada günaydın kızlar yani ben daha yeni kalktım da :))
ne sorunun var anlat bakalımaynen kuzum yaa
kızalr bnm bı sorunm var
istiyorum şeker ama arada eskiyi merak ediyorum boşlukta olduğum zamanlardaaysela haklısın canım sadece suan elde edememe istegi var umudumda bide yaşananları gördüçe kötü oluo cidden bugun gelse karşına hiçbişeyh hissetmiosun oadar beledigin insana karşı bende yaşadım bunları...umudumda atlatıcak egerki isterse<<<<
oo ecrin yeni aşk doğuyor deseneohh paşamızaa bakk.. Kanma cnm tabıkı ınanın kanmayınca daha kıymetlı oluyor erkekler acı sevıyor ya ne kadar acı o kadar aşk...
Dun ben bahsetmısmıydım bılmıorum ama lıseden ark. Askere gıdıcektı eglencesıne katılıp katılmama arasında kalmıstım ve katıldım.. Cok guzeldı... Bahsettıgım arkadasım hep benle ılgılendı hatta eve benı o bıraktı :)
aynen kuzum yaa
kızalr bnm bı sorunm var
dun ben bahsetmısmıydım bılmıorum ama lıseden ark. askere gıdıcektı eglencesıne katılıp katılmama arasında kalmıstım ve katıldım.. cok guzeldı... bahsettıgım arkadasım hep benle ılgılendı hatta eve benı o bıraktı :)
ne sorunun var kuzum
ecrin yolayım mı saçını başını şimdi :mymeka: benim niye haberim yok bu arkadaştan yaa neler olmuş ben girmeyeli mafoldumben anlat bakıım hemen
ecrin gittin hee gene birileri bırakmış..karar ver bence artık birinde :))))))))))))))))
kızlar yasdım ama kımse bakmayınca sıldım
ecrin gittin hee gene birileri bırakmış..karar ver bence artık birinde :))))))))))))))))
derya gulın evra ve dıgerlerı nerdesınız ya duduk bak sende kayboldun gelın ya konusmaya ıht var benım
ask olsun ecrin yani anlat işte ben neciyim burdasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?