Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bılmıorum ayselcım ya hatta sanmıorum arkadas gıbı yanı sadece dunu ele alırsam kesın bana hala asık derım ama onun oncesınde yk acık kapı bırakmıyo gıbıydı yanı tamamen arkads gıbı.. ya yada soyle o gun bana onu dıyınce butun umudum bıttı.. oan da ole hıssettım evet dedım bıtmıs.. ama arkads olarak herkestn farklıyım bana cok deger verıo ona adım gıbı emınım..

derya gulın evra ve dıgerlerı nerdesınız ya duduk bak sende kayboldun gelın ya konusmaya ıht var benım

kuzum geldim ben ve yazdıklarını okudum. ne diyceğimide bilemedim açıkçası dün akşam seninle ilgilenmesi falan hala bişeyler hissettiğini gösteriyo ama bence sen önce onun değil kendi hislerini düşün,çok çabuk hemen gözünde sevgili konumuna koyma onu sonra beklenti içinde olup üzülüyosun duygularından eminsen yeşil ışık yakma sırası sende o çocuk cesaret edemez artık sana duygularını söylemeye

derya gulın evra ve dıgerlerı nerdesınız ya duduk bak sende kayboldun gelın ya konusmaya ıht var benım

Ecriinimm geldim seni dinliyorum hayırlı olsun seni kaybediyoz galibaa :)) hadi bakalım inş. hayırlısı hepsini okuyamadan yazıyorum :)) okuyunca yorum yazıcamm :))

Babama gittik ondan giremedim biraz önce geldikkk yani 1 saat oluyo :))) ee ne var ne yok anlat bakalım

cnm sıldım cok bekledım sızı konusmaya fıkır almaya ıht vardı ama herkes bı kelıme bısı yazıp cıktı uzuldum dogrusu mafoldumben

ecrin şeker beynim durdu valla inş olur canım..herşey istedigin gibi ma neden olmasın hiç ummadıgın anda herşey olabilir..canım....biraz bekle bakalım..zamana bırak

öyle deryacım ne bılım dedıgınız gıbı zamana bırakıcam suan yapıck pek bısı yk zaten sadece acaba benım aklıma gelmeyen dusunemedıgım gıbı sızın aklınıza gelırmı acaba dedım..

dudukcum tmm ozelıne yazıorum sımdı

kızlar sibelcan 'Oyunbaz ' şarkısını mutlaka dınleyın cok guzelmıs tavsıye ederım yerimseniben

sende beni üzdün şimdi ecrin okuduğum gibi yorum yaptım ama es geçtin yorumumu

yk cnm art nıyet yk bılıosun ama ne bılım hanı sızce bısı yapabılırmıyım ne olur fln dıe bısıler beklıodum gordum tabı yorumlarınızı ama ne bılım ole yazdım ıste bosver bakma bana duygusallık yapıorum..:çok üzgünüm:

ecrin şekercim hiç belli olmaz bu işler ya...ama kader kısmet nedeniriii

deryam evet ya kesınlıkle hıc bellı olmuyor bu ısler.. dogru duzgun bısı olsada kurtulsam bu durumdan.. ama zamanı var demkkı hala

Ecrincim bence ondan önceden etkilenmemenin sebebi yakın ark oldugunuz için düşünmediğinden olabilir ama o itiraf edince sende alıcı gözüyle bakmıs olunca hoşlanmıs olabilirsinn bence bu benim düşüncem tabii..
Ama çocuk senden hala hoşlanıyo olabilir sen ona belli etme ama sölemede biraz daha konus görüşş sonra sonra olur zaten inş. :) o senden hala hoşlanıyodur bence..hala da istiyodur o kelimeyi sölememin sebebi seni tamamen kaybetmek istemediğinden olabilir.. Zaten görüştükçe konustukça yakınlasırsınız senin açılmana gerek kalmadan o açılır :)) inş. hayırlısı bakalımm inş. mutlu sonra biterr Zamana bırakk ama görüşmeyi konusmayı kesme kendini hatırlat yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…