Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım ben ben tam anlamıyla karışığım artık ne düşüneceğimi bilmiyorum olanları okuduysan sinir harbi yaşadığımı da görmüşsündür..:çok üzgünüm:

kızlar onu gordummmmmmmsenağlamasenağlamasenağlama :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

canım işte kalbimize gömmeye çalışıyoruz ama bir zaman sonra beklemediğin bir anda karşında görünce tepkilerimizi kontrol edemiyoruz şarkılar hissere tercüman oluyor, imkansızlıklar yüreğini tekrar sıkıyor...inşallah güzel günler de olucak olmalı

günaydın kızlar
hayat hala devam ediyor ve onlar mutlular canımı yakan tek sebep bu biz acı çekerken onlar çok çok mutlular anlamıyorum bu hayatı: herkes mutsuz

kızlar onu gordummmmmmmsenağlamasenağlamasenağlama :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

canım o senin için hayırlı değilmiş benim arkadaşım dün yüzüme tokat gibi gerçeği çarptı adam mutlu sen daha onu düşünüyorsun dedi onu takip ediyorsun dedi sevse gelirdi hiç bişeyi bahane etmezdi bu doğru sevmedi bizim öküzler umarım sende hak ettiğin sevgiyi bulursun

:çok üzgünüm:
kız düdükmakarnası yerim seni :)

Kızlar sevqilim bugun çarşı iznindee ....Saat 4buçukta msn şifresini değiştirip değiştirmediğini kontrol edicemm .....Vede facebokunda yaptığı şeylere bakıcam............Üzülceğim şeyler görmekden korkuyorum...........

Tamm 2hafta oldu....... Bu bensiz geçirdiği ilk çarşısı.....

Aramadı...

Son düzenleme:
kızLarrrrrrrrrrr soyLeeeeeeee eLer havaya bı gaz verıN bakım
ya bılmıyrm konudn ne kdr hberdarsınz ama su benm mısterını oğlu en sonunda cıleden cıktı ben onu ısletrken dayanamadım soledım ıyıkı soylemısım cok sevındı oda cok sasrdı fln akşm cıkısa yanına gelımı dıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…