bı dk gelmeyın ustume teker teker gelın hatta anlatıcam sımdı bıraz yogunum :çok üzgünüm:
napıyoruz kızçeler :teytey:
Yettim...
o zor biraz yaaa... :)
kızlar ben nete girme fırsatı buldum ve sızlere olanları yazacağım can bır sebepten ötürü tamamen herşeyi sildi kamptakı tavırlarım sanırım hoşuna gitmedi adam görüşmedi bile desem yeridir.ama olay su senın ıcın burdayım derken kamp sonrası yok oldu.
neyse ben kızlar mutluyum hayatımda kımseyle yapamayacağımı degıl tam tersı yapabileceğimi tek seyın benım ıcın zaman oldugunu anladım.kendıme geldım desem yerıdır foça-marmaris-fethiye olarak tatil yapıyorum gercekten cok mutluyum zamanı gelınce herseyle ıstanbula dönünce mücadele edebileceğim gücü burada bulma fırsatı buldum.yenıden doğmuş gibiyım.
galateia senın ıcın üzüldüm ama umarım iş olur belkıde olmuştur sayfaları okuma fırsatı bulamadım sadece onu gördüm.
kızlar bugun bızım gunlerımızın degerını bılelım bızlerın üzülmeye zamanı yok bunu tekrar sıze hatırlatmak istiyorum sızlerı cok özledim ve cok seviyorum.hepınızı öpüyorum hepınız canım gıbısınız ecrin kuzum umarım ıyısındır en cokda senı özledim dılerım hersey senın ıcın daha ıyı olmuştur.
kızlar onu gordummmmmmmsenağlamasenağlamasenağlama :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
seni gördüm. aydınlık evler cıvarında caddenın kenarında yürüyordun.
onceden olsa ne arabayı dinler nede başkalrını nede trafıgı dınler bir kuş misali atlar uçardım. kalbım gumgum attı.birdaha baktım.acaba senmisin diye. evet sendin. zayıflamışsın sankı. ve usul usul yuruyuşunde kafan dalgın gibiydi. bir şeyler düşünüyordun sanki. belkı o yolda kaç kez beraber geçmiştik. belkı anılar canlandı diye düşündüm. ama biliyordum adımların bana doğru değildi. eşine gidiyordun belkıde. belkıde eşinin sana yapacağı yemekleri düşünüyordun.
onceden olsa senı gorseydım kaç mesaj çekip kaç kere arayacaktım kimbilir.güneşte yürüme terleme bir agacın altına gir terini sil diyecektim ayakların şişer ne olur dolmuşa bin diyecektim.yada konyadamısın neden soylemedın neden haber etmedın senı karşılardım yada nıye bana gelmedin diye mesajl yağmuruna bogacaktım seni kim bilir.sıkacaktım seni sonra trıp yapacaktım. bır sure sonrada özür mesajları çekip özürdilerim çok çalışıyorsun unutmuşum toplantıların olduğunu yoldan geldigini unutmuşum diyecektım.
o an guldum kendi kendime senle beraber 4 yıl beraberken hiç söbelememiştim seni.hep dua ederdım o zaman söbeleyeyım dıye ama bak bu evlendiğinden beri 3 söbeleyişim. o zamankı dualarım şimdi kabul olmuş düşünsene.
ve anlık duygularım sürerken araba uzaklaştı. baktım tekrar cama gerıye kadar çevirdim başımı aynadan baktım ama uzaklaşmıştın . zaten hiç gelmemiştinki.mafoldumben
sonra radyoya dikkat kesildim başımı arabanın camına dayarken.
nilüfer çalıyordu. söyle buldunmu aradığın aşkı söyle diyordu. bu şarkı hiç olmadığı kadar anlamlaşmıştı artık.:sinifsinif:
kendi kendime evet o buldu sen buldun dedim. mafoldumben
aa deli mi ne :mymeka: kaçıracaktı madem zamanında elinde tutmayı bilseymiş :dilcikar:
kızlar onu gordummmmmmmsenağlamasenağlamasenağlama :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
canım o senin için hayırlı değilmiş benim arkadaşım dün yüzüme tokat gibi gerçeği çarptı adam mutlu sen daha onu düşünüyorsun dedi onu takip ediyorsun dedi sevse gelirdi hiç bişeyi bahane etmezdi bu doğru sevmedi bizim öküzler umarım sende hak ettiğin sevgiyi bulursunseni gördüm. aydınlık evler cıvarında caddenın kenarında yürüyordun.
onceden olsa ne arabayı dinler nede başkalrını nede trafıgı dınler bir kuş misali atlar uçardım. kalbım gumgum attı.birdaha baktım.acaba senmisin diye. evet sendin. zayıflamışsın sankı. ve usul usul yuruyuşunde kafan dalgın gibiydi. bir şeyler düşünüyordun sanki. belkı o yolda kaç kez beraber geçmiştik. belkı anılar canlandı diye düşündüm. ama biliyordum adımların bana doğru değildi. eşine gidiyordun belkıde. belkıde eşinin sana yapacağı yemekleri düşünüyordun.
onceden olsa senı gorseydım kaç mesaj çekip kaç kere arayacaktım kimbilir.güneşte yürüme terleme bir agacın altına gir terini sil diyecektim ayakların şişer ne olur dolmuşa bin diyecektim.yada konyadamısın neden soylemedın neden haber etmedın senı karşılardım yada nıye bana gelmedin diye mesajl yağmuruna bogacaktım seni kim bilir.sıkacaktım seni sonra trıp yapacaktım. bır sure sonrada özür mesajları çekip özürdilerim çok çalışıyorsun unutmuşum toplantıların olduğunu yoldan geldigini unutmuşum diyecektım.
o an guldum kendi kendime senle beraber 4 yıl beraberken hiç söbelememiştim seni.hep dua ederdım o zaman söbeleyeyım dıye ama bak bu evlendiğinden beri 3 söbeleyişim. o zamankı dualarım şimdi kabul olmuş düşünsene.
ve anlık duygularım sürerken araba uzaklaştı. baktım tekrar cama gerıye kadar çevirdim başımı aynadan baktım ama uzaklaşmıştın . zaten hiç gelmemiştinki.mafoldumben
sonra radyoya dikkat kesildim başımı arabanın camına dayarken.
nilüfer çalıyordu. söyle buldunmu aradığın aşkı söyle diyordu. bu şarkı hiç olmadığı kadar anlamlaşmıştı artık.:sinifsinif:
kendi kendime evet o buldu sen buldun dedim. mafoldumben
kız düdükmakarnası yerim seni :):çok üzgünüm:
yeni bi klüp üyeside kabul edermiisinizzz:'( çok fena içim acıo ve ayrıldık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?