Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

saol canım. İNŞALLAH BÜTÜN AYRILANLAR MUTLU SONA KAVUSUR:asigim:

mrb kızlarrrr bu msjı 5 ay önce yazmısım. ayrılmıstık sonra barıstık ve nisan söz derken evlendik 24 gün oluyor. 12 agustostada esimi askere yolladım:gitme: yani beraberken yine ayrı düşdük. istanbula cıktı kısa dönem. Ama yinede 5 ay nasıl gecer bilmiyorum

ne güzel ya mutlu sonla bıtmıs umarım gerçekten hepımız ÇOK MUTLU oluruz...
kısa dönem çabuk geçer Allah başka ayrılık vermesin..

ne güzel ya mutlu sonla bıtmıs umarım gerçekten hepımız ÇOK MUTLU oluruz...
kısa dönem çabuk geçer Allah başka ayrılık vermesin..

İnşallah canım. Her ayrılık kötü sonla bitmiyor. bende ayrıldıgımda sanki bütün dünyam kararmıs gibi hissetmiştim. eger kısmetse bisekilde tekrar barısılıyor yada hayatına yepyeni güzel bir ask cıkabiliyor. kendinizi üzmeyin kızlar... size kendinizi üzmeyin diyorum ama bende zamanında cok aglamıstım. suan dada askerde oldugu için aglıyorum :gitme:

hayırlı teskereler canım... :teselli:

canım seni hatırlıyorum bena.s.
geçenlerde de forumda "evli" diye görünce şaşırdım,karıştırdım sandım.
hayırlı olsun umarım çok mutlu olursunuz.
ve Allah kavuştursun :1hug:

yahu kızLar noldu bılonusmuz .D...
daha once anltmıstm ben musterının oğluyla boel bı an konustk ben bvuruldum eczanede sonra eskı bı facebbok hesabım vardı
bunu orda ekledım
oda msj atmıs kabul etmemıs kımsenın neın necısın dıe
bende belmkı ınım belkı de cın fln dedım espırıye vrdum ... 1 hafta fln buna kım oldgumu oylemedım dsnsenıze nasıl solım sadece ben satcyd msende alıcı deım ıste bır ıkı defa konStk fLn dedım .. ılaçları alrken bana bısı solemıstı komık onu soLedm belkı cakar dıe ama k yk .. 1 hfta boleı dare ettı hergn soruo kımsın kımsın .. bende en sonunda sen thmın et dedım .tutu bu once LIGHT COLA dedı ben yk devam et deım. snra da pat dıe bı agrı kesıcı ısmı soledı thmn ettı
sonra bende soledım kım oldufgumu 1 hftdr fln hergn konsuyz .. ıyı bı arkadaslıgmz var suan ama nolucagı bellı dıL ılersının .. snra gecenlerde bem taaa 2 3 yıl once eskı ecznemın orda stajyerlık yapn bı cocuk vrdı bız ock ıyıdk bunla hergn konusr ederdı fLn baayya ıyıdk sonra ben eczaneden cıknca grusemedık telfn flnda yktu . .. gecenlerde de bnm eskı bı snınf aradasımla grdm bunu facebokk dan buldm ekledm konustk cok sevındı akşm cıkısa almaya geldı fLn...nıyetı belıı ama npcam bılmıyrm

ay okuyana kadar öldüm kız türkçeyi düzgün kullan hayırlı olsun gönül meselesi açılmışş hihoyyyt

evraya katılıyorum ya napmıssın kız olee :mymeka:
bundan snra duzgunce yazmadıgın surece sana yorum yapmak yokk :dilcikar:

hayırlı teskereler canım... :teselli:

tskler canımm.

canım seni hatırlıyorum bena.s.
geçenlerde de forumda "evli" diye görünce şaşırdım,karıştırdım sandım.
hayırlı olsun umarım çok mutlu olursunuz.
ve Allah kavuştursun :1hug:

:1hug: karıstırmıyorsun canım. gecmise bakınca üzülmeye deymez bi sekilde yoluna giriyor kendimizi yıprattıgımızla kalıyoruz diyorum ama Allah insanlara duygu vermiş ne kadar kendimizi sartlandırmaya calıssakda elden gelmiyor birsey

bi hevesle okuym dedim acaba yeni bi aşk mı var diye ama yok anlayamadım ki mafoldumben

asLLında var ama ben anlatamdım kı..
onumde ıkı secenek var ama hangısııııı

iki seçenek insanı hep zorlar.
ben dışarıdan gördüğüm kadarıyla şunu söyleyebilirim,
daha efendi duranı seç,

artı müşterinin oğluna ilk adımı sen attığın için, ilk adımı sana atanı seçmeni de önerebilirim. eski arkadaşın olanı.
artılarını eksilerini yaz değerlendirelim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…