:gitme:senağlamasenağlamasenağlama
fırtınam bak dün de ben kötüydüm hatta aylar sonra ilk defa ağladım
çünkü kayıp çıktı ortaya...
kısacık konuştuk, yine umursamaz tavırlarına ağladım
ama bugün resmen güldüm, karnıma kramp girdi gülerken
çünkü komik gerçekten ben aylardır görüşmediğim insanla konuşuyorum, onun için meraklandığımı ifade ediyorum
adam bana maçtan bahsediyo :mymeka:
ulen 9 aydır yüzünü görmemişim, ne maçı :mymeka:
aman boşver bunları düşünmeye gerek yok, ben ona karar verdim
anam kimseler gelmemiş yahu nirdesiniz..
Bana buynları yasattın ya Allah seni bildigi gbii yapsın hiç aklımda olmayan seyleri bana yamadın yaa bana cirkef dedin yaa kalbin kötü dedin yaa gün yüzü görmee gözyaslarımın nedeni sensin Alllah ıma yalvarıyorum bana yaptıklarını bir bir burnundan getirsin senin hiç aklından düşmeyeyimde gör dünyanın kac bucak oldugunu:a015::a015::gitme:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Evracım merhaba nasılsın ?
deryada nerdesınız dedı cektı gıttı
bız bu topıce takılmamaya karar vremıstık cnm ama bunlar dayanamayıp gırıo buraya,
hatta yenı bı topıcte actık ama acı cekmeyı seven bı mılletız demekkı donup dolasıp buraya doluşuyolar
Bana buynları yasattın ya Allah seni bildigi gbii yapsın hiç aklımda olmayan seyleri bana yamadın yaa bana cirkef dedin yaa kalbin kötü dedin yaa gün yüzü görmee gözyaslarımın nedeni sensin Alllah ıma yalvarıyorum bana yaptıklarını bir bir burnundan getirsin senin hiç aklından düşmeyeyimde gör dünyanın kac bucak oldugunu:a015::a015::gitme:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
tatlım dur sakinleşte bi anlat neyin var neden ayrıldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?