Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

:gitme:senağlamasenağlamasenağlama

canım benim yaaa... :1hug: artık iyisindir sanırım.... toparlanmışsındır...
3-0 öndesin bana göre... ben durum 3-1 olduğunda kendi halimi tahmin etmek istemiyorum valla... ama seni örnek alacağım sanırım ... yerimseniben

bu arada o şarkı bana da pek iyi gelmiyor... eee malum adamımız aşk için terketti ya beni :1closedeyes:

aaa nerdeymiş kayıp insan...ıssız adaya filan mı düşmüş... köpekbalıklarına yem olsaydı keşke ya da onların futbol maçına top olsaydı :1closedeyes:

bende geldm kızlar burdaım ama varlıgımla yklugum bır gıbı bısı kendımı ıyı hıssetmıorum
sız napıosunuz nasılsnız?
herkes nıyetlımı :))

Bana buynları yasattın ya Allah seni bildigi gbii yapsın hiç aklımda olmayan seyleri bana yamadın yaa bana cirkef dedin yaa kalbin kötü dedin yaa gün yüzü görmee gözyaslarımın nedeni sensin Alllah ıma yalvarıyorum bana yaptıklarını bir bir burnundan getirsin senin hiç aklından düşmeyeyimde gör dünyanın kac bucak oldugunu:a015::a015::gitme:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

canım ya cok dolmuşsun sen ya :çok üzgünüm:
anlatmak ıstermısın ?

Evracım merhaba nasılsın ?
deryada nerdesınız dedı cektı gıttı
bız bu topıce takılmamaya karar vremıstık cnm ama bunlar dayanamayıp gırıo buraya,
hatta yenı bı topıcte actık ama acı cekmeyı seven bı mılletız demekkı donup dolasıp buraya doluşuyolar

:)) ben topik açtım kendime zaten buraya geldiğimde bazen çok üzülüyorum bilerek acı çektiriyosunuz kendinize yapmayın hayat siz istesenizde istemesenizde devam ediyo onla yada onsuz düşünsenize hayatın her evresinde bir başkasını sevdiniz lisede başka ilkokulda başka orta okulda başka o nedenle demekki her dönem biri girecek hayatınıza takii nasibinizi bulana dek

tatlım dur sakinleşte bi anlat neyin var neden ayrıldınız?

canım inşallah duaların kabul olur bu kadar canını acıtan biri iflah olmaz zaten...

Çektiklerimiz onların yanına kalmayacak.
Buna gönülden inanıorum.
Bir gün anlayacaklar yaptıkları hataları.
ınşallah hakettiğimiz aşkı yaşarız gün gelir.Gerçekten değer görürüz.
Tabii artık erkeklere güvenimiz kaldıysa.
Ben bi daha bu kadar fedakarlık yapıp,sorumluluk almam sanırım.
Beni,aşka inancımı,yaklaşımımı bu hale getirdiği için ondan nefret ediorum.
Hiç bizaman yaptıklarını unutmayacağım!!!

tatlım dur sakinleşte bi anlat neyin var neden ayrıldınız?

cok sevmiştim onu ben cok onun için taaaa yasadıgı sehre gitmiştim 3 senede 3 kere o benm için hiçbiyere gelmedi cektim kaprisleri bencillikleri cabası ama cekemedim gözüm acıldı benm için hiçbirsey yapmaması ilgisizligi artıık yetti canıma bugun birde beni cirkeflikle sucladı benm kalbim kötüymüş öle dedi kinciymişim öle biri olsam 3 yıl nasıl cekeridim onca seyi ben ben yaa nasıl ilgilenmedi zamanlarda sitem ettim cekemem ben sürekli seni benm bir ailem hayatım var anlayıslı ol dedi sustum kimse için biyere gidemem dedi sustum ayrılmak istedim seviorum dedi ayrılmam dedi agladı kandım ama napmaya calıstını hiç anlamadım ve bıktım sonucu ise bguymuss lanet olsun onaaa :a015:

gnydn kılzr .. bı sorunum var onumde ıkı secenek var ıkısınden bırını secerek gusel bı seyLer yasama sansım var .. :S napıcam bIlmıyrm...aklım corba gıbı karmakarıık :S

ya kızlr bnm su musterının oğlu vrdı ya cok gzel anlsyrz bdıe sımdı eskıden bı arkadsım vardı bankaccı faccebokkda buldm konusrkn hbıre ozledıgını soyluo fln 3 yılk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…