Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ßasıt bısı tatLım ... erkekler. .. anlayamıyrn bı bakıosn sankı sana asıkmıs gıbı bır bakıosn sankı varlıgınla yoklugun onun ıcın hıc farketmıo gıbı ... :S amannnnnn hpsıı aynı

Son düzenleme:
günaydınn off ders çalışmaktan akşam uyumadım çok uykusum kızlar yaa :gitme:

[ı]bankacılık sıgortacılı yav bıde boŞuna para verıoz he o degılde bakarım 1 sene daha olmazssa ıptal yazı gunah...[/ı]sızın bÖlÜmeler

kızlar günaydın herkese bn bnm laleden tamamen kurtuldum yne ve taaze bi ilişkim war 1 haftadr çıkyıoruz herşey güsel görünüyor.. facebookumda yazdım şu kişi ile ilşkisi war diye o bnm salak eski erkek arkadaşımda görsün o sanıyordu bn kimseyle çıkmam ama çıktım onda bekleyen bi arkadaşlık isteğim olduğu için proflimi görüo fotolarımıda şuanki sevgilimn yaptğı yorumlarıda görür..bnm arkadaşlarımın söledğne göre bnden snra bayah bi şişimanlamş resmlerine baktık göbeği çıkmış resmn bildğin bi ayı olmuş aferdesinz kızlar :)) nyse hiç yaramamış ayrılk ve sevgili yok galiba çnkü fotolarının altına arkadaşları seni hayır diecek kız yok die yorumlar yapıo kendi kendilerini övüyolar yani bn çok mutluyum inş bnm bi çıktığım olduğunu öğrenir ve başını taşlara wurur kapımda köpek olur :umursamaz:

yılkacım senin adına sevindim cidden...umarım guzeli bir birliktelik olur senin yerinde olsam onu facebotan flan silerim gerek yo zaten kalmasının..

facebookumda ekle değil :)) sadece arkadşlık talebi yollmştım ve biliyrmusun aylardr bekletio ne onaylıyor nede yoksayıyor profilme bakıyor kendisi faceten msj atabilio vs garip bi insan ya gün geçtikçe soğutuyor kendinden bni

kızlar gunaydın
ders calısıorum suan yetkılıler toplantıda bu yuzden pek yazamadım

fcbk bekletmek dedınızde benım dun anlattıgım kısıde 1 aydır fln beklıyr nerdeyse gıremıorum dıe bısı yapamadım oda kendnce bısıler dusunmesın :S:S

ylkacım cıdden ck sevındım senın adına zmanında sende cok uzuldun yıprandık konustuk burda hatırlıorum bak sımdı yolundaymıs hersey umarım yenı ılıskın dolu dızgın devam eder hersey ıstedıgın gıbı olur..

darısı hepımızın başına ınsallah bu mubarek gunde.......

yok be ecrincim bnm üstün zekalı eski erkek arkadaşım giriyor facebooka ki tatil resimlerii koymuş bnm profilme bakmak içinde bekletio bni iptal etmycem bnde inadına bnm mutluluğama şahit olsun warya eğer o şu kişi ile illşkisi war yazısını görsün bn o zmn görücem onu..allaha dua ediyorum şu mübarek günlerde onu öle bi şekilde kapıma getirsin ki yalwarsın dön bana die ona dicek tek lafım war pardn siz kimsiniz ainen bunu dicem suratını tanışıyormuyuz yada allah inş bunu yaşatıcak bana inŞş bni haksız yere durduk yere bıraktı ahımı aldı ahım yerde kalmıycak inş

[ı]bankacılık sİgortacılı yav bİde boŞuna para verİoz he o degİlde bakarım 1 sene daha olmazssa İptal yazı gunah...[/ı]sİzİn bÖlÜmeler

benim işletme deryacım

yllkacım çok sevindim senin adına yeni ilişkin hayırlı olsun umarım çok güzel gider herşey:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…