Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

yllkacım çok sevindim senin adına yeni ilişkin hayırlı olsun umarım çok güzel gider herşey:1hug:[/QUOTE]

teşekkr ederim gülincm umarım bn ilşkiye başladım diye bnm eski lalem gelmeez tam siliyorum beynmde kalkıp gelirse yine dönerimd iye korkuyorum birlkte olduğm çocuk hem ondan kat kat güsel hemde bana çk ii davranıo daha doğrusu bn kaçıyorum sevgilim kowalıyor:)) hiç yüz vermiyorum geçmiş ilşkmde yaptğımı yapmıyorum bnm sözümden dışarıda çıkmıyor :)) ama umarım gelmez eskisi facebookta görüp :uhm:

gulincim iiii bölümlerimz...
yılkacım görürsün merak etme sabret sadece o gunlerde gelir.....
bend eböle dualara ediorum olcak gibi görünüo zaman..........beddua flan sakın etmeyin arkdaşlar geri siz döner direk allaha havale...

sabrediuorum zaten yapıcak başka şey yok gelip bu ilişkimi mahfeder diye çok korkuyrm sonuçta 3 buçuk yıl çıktık ve 1 kere ayrılık yaşadık hiç ara vermedik.. iki sevgili gibi değildik o bana karıcım die seslenirdi düşün yani biz aynı evde falan yaşamıyoruz ailemiz ile yaşıyoruz evlermzde çok yakın 10 dak da onlardayım gibi bişey :) ama öle yani bitti bi ilşkim olduğunu öğrenince ne yapıcak acaba her öğrenen erkek tutuşur ya baakalım bnm lale napcak :)

yılkacım konuŞmaların bır ınat var dıe gÖrÜorum ..umarım pıŞman olcagın bıŞey yapmazssın..sadece bır ınat var sanı hazmedememe gıbı...boŞver hıÇbıŞeyde yapma sen suan dıkkat ını Çekmeye ÇalıŞıosun...sen ılıŞıne bak bence....

ne hıh kız noldu küstünmü soru soruoz anlamıosun bile nediyek biz sana............eczgırl
hayata naber şeker nerdesin sen napsıoıunç............

bende geldım yazdım kımse cevap vermedı :umursamaz:

ben hasta oldum kızlar bugun yagmurda yagınca hem alerjım azdı hem hasta oldum genayım şuan
burnum bıle tıkandı konusamıorum ayhh sınır oldum ya

[ı]geÇmıŞ olsun Şeker bendede oldu grıp gıbı bıŞey anlamadım gıtttıı ama hava nasıl sogudu bırden..[/ı]

fena bozdu ya bende anlamadım ve benı cok fena etkıledı
suan acayıp burnum akıyor ve basım donuyor
sizler napıyorsunuz kızlar ne var ne yk ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…