sormalımıyım pekı arayıp gerçekten yoksa sormamak en ıysıımı görüşüncemı sorsam arayıp mı sorsam?
birde şu var biz ayrılınca hemen msnden ,faceden sılerdı bu kızın resimlerini bile silme gereği duymamış.yanlızca ilişkisi yok yapmış durumunu.
gülincim nbr? cumadan sonra varmı bırşey?
nsl cnm gebze sabahta sordum farketmedın sanırım cvp vermedın,
nasıl gectı sabah yollar yormadımı ?
cnm benı az once ozel numara aradı actım,
dırek adımı syledı evet benım dedım,
ben sızden kredı cekmek ıstıorum dedı,
bende kredı veren bolum degılım ben kaldı ki olsamda kendı sahsı tlfonumdan kredı vermem dedım..
erkektı konusan.. arkadstn aldım numaranızı dedı kım o ark dedım sızın mudurlerden bırı adı abdullah dedı, bnde herhalde yanlıs oldu sen benle kafa buluosun dedım, yoo dedı kapatıyrm dedım kapadım resmen kafa buldu kım bu ya
gülin geçmişte yaptıgım hataları yüzüme vuruyor sanki misilleme yapıyor gibi napcağımı şaşırdım.
gülin ama o dönemde o benımle hıc ılgılenmedı,aramadı sormadı.ben aradığımda konuştu hemde askerdi,ondan önce suriyedeydi bende yenı özel üniye başlamıştım.zeytınburnu anadolu tıcaretten mezun olup ,tüm özel okuldaki tayfa bır anda arkadaş ortamım olmuştu,yabancı öğrenciler gelip gidiyordu acayip sosyaldim sürekli birsürü insan peşimdeydi onun yüzünden onun ilgisizliğinden oldu naptıysam boyle olsaydı yapmazdım hemde elımden gelenı yaptım azcık ılgı göstermesını ıstemıştım sadece hazmetmesi kolay değil ama oda başka bırısının ılgısıne yenık düştü ve denemek istedi bok etmeseydı geri dönmeyecektı kımse hande degıl kımse kaprısını çekemez dıye döndü eminim.ama sürekli benı suçluyor belkıde boyle olmasa bız evlencekmışız askerlık sonrası ev alması lazımmış tabı bana güvensızlıgıde varmış napcakmış o nasıl güvencekmış sankı kızla kendıde gıdıp çıkmadı.
bıde kızlar mesajları telımde tutmamı ıstemıyor neymış efendım bır arkadaşımla konuşursam tüm ona olan sevgım bıtermış sizce bu nıye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?