Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım tabiki oda kendince haklıdır ama...bilemiosunki onun tamamen düşünceleri..silmek istememiş demekki hayata silmio sor ozaman neden silmedigini...

sormalımıyım pekı arayıp gerçekten yoksa sormamak en ıysıımı görüşüncemı sorsam arayıp mı sorsam?

birde şu var biz ayrılınca hemen msnden ,faceden sılerdı bu kızın resimlerini bile silme gereği duymamış.yanlızca ilişkisi yok yapmış durumunu.

görüşünce sakince konuş canım telde olmuo yaaa ne kadarda konussan...
bu arada klavyemde K harfi düzgün çalışmıo...

ecrinn takma fazla..arayan arar tekrar merak etme....
hayatacım görüşünce konuş herşeyi sıkıntıda yapma ne kadara sıkıntı yaparsan okadar deşersin herşeyi...

hayatcım senin ilişkinle ilgili bugün yazdıklarını okuyamadım ama sadece şunu gördüm eski kız ark.ı fotolarını silmemiş.cnm unutmuş olabilir face'e girmemiş olabilir ona sormadan bilemezsin.bencede hemen sorma şimdi dinlemeden yargılarsın iş büyür biraz sabret sakinleş daha mantıklı düşünürsün

gülincim nbr? cumadan sonra varmı bırşey?

tatlım çok şükür cumadan sonra bişey olmadı.benimkinide sakinleştirdim ama bidaha olursa muhattabım sen değilsin direk o olucak beni tutamazsın o zaman dedi.şimdilik kapattık konuyu cnm bidaha açılmaması için dua ediyorum

ecrinim boş insanlara takma kafanı hayatım sende benim gibisin herşeyi kafana takıyosun ama boşver kimse kim :1hug:

ya olabılır ama ılıskısı yok yapıpta fotoları sılmemek nıye ama kızı silmiş buarada sadece kendısı ve kızın kuzenı görebiliyor kız göremıyor fotoları silmediğini ama neden olsun ki yani.

gülin ama o dönemde o benımle hıc ılgılenmedı,aramadı sormadı.ben aradığımda konuştu hemde askerdi,ondan önce suriyedeydi bende yenı özel üniye başlamıştım.zeytınburnu anadolu tıcaretten mezun olup ,tüm özel okuldaki tayfa bır anda arkadaş ortamım olmuştu,yabancı öğrenciler gelip gidiyordu acayip sosyaldim sürekli birsürü insan peşimdeydi onun yüzünden onun ilgisizliğinden oldu naptıysam boyle olsaydı yapmazdım hemde elımden gelenı yaptım azcık ılgı göstermesını ıstemıştım sadece hazmetmesi kolay değil ama oda başka bırısının ılgısıne yenık düştü ve denemek istedi bok etmeseydı geri dönmeyecektı kımse hande degıl kımse kaprısını çekemez dıye döndü eminim.ama sürekli benı suçluyor belkıde boyle olmasa bız evlencekmışız askerlık sonrası ev alması lazımmış tabı bana güvensızlıgıde varmış napcakmış o nasıl güvencekmış sankı kızla kendıde gıdıp çıkmadı.
bıde kızlar mesajları telımde tutmamı ıstemıyor neymış efendım bır arkadaşımla konuşursam tüm ona olan sevgım bıtermış sizce bu nıye?

bıde kızlar mesajları telımde tutmamı ıstemıyor neymış efendım bır arkadaşımla konuşursam tüm ona olan sevgım bıtermış sizce bu nıye? bu kelimeden hiçbişey anlamadım ben....

ya ben hayata seni bu yazdıklarını okudukça .....kendi yaşadıklarım aklıma gelio hep aynı şeyler..işin içinden çık çıkabilirsen...bzen düşünüorum ne guzel kafam rahat diorum...bu problemler böyle gider pek degişmeyende bişey olmaz..gven olmadımı hiçbişey olmuo ben bunu anladım..hayatacım sen çok yaıpranıcaksın ama ne kadar sürer bilmiorum...inş iyi gider..

hayatcım valla ne diyim bilemedim.ne demek msjlarımı sil umarım seni üzcek bişey yapmıyodur

sormayın kızLar benı :S ... sebebını bıLmıyrm ama cok cnIm sıkkın oLe boLe dL sımdı akLımdan gecıodnz canım deryam sen nasLsn ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…