Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

suan butun ısımı bırakmıs durumdayım basımı masaya koydum dınlenıorum cok fena oldum ya sanırım yrn ıse gelemycem, evdekı net acık olursa yazarım olmazsa yazamam evden anlayınkı kotu oldum gelemedım sımdıden haberınız olsun kısçeler

kızlar benım havadan haberım yok valla dışarı bugun hıc cıkmadım cıdden hava bahsettıgınız gıbı kötümü?

kızlar bende var normal konuşuyoruz bana çok iyi davranıyor ama çok yogun bende bu hafta boyle geçicek heralde yazlıkta görüşcez tatıl bakıyorum belkı tatıle gideceğiz dün akşam bır arkadaşımla yemeğe çıkacağım demiştimdi ya gittim göremediğim şeyleri görmemi sağladı:)

ya şöyle her seferınde bu kadar hata yapmam yok saymam da bıle geri bana hep dönüyor evet acı çekıyorum ama şu var zamanında yaptıgım hataların bedelini ödüyorum hep ona gitmekten başka tercıh kalmıyor pek her seferınde.
yada sürekli ne yaparsam yapıyım aradığımda yanımda buluyorum.evet acı çektirıyor ama acı çekmesinin karşılıgında bunu yapıyor.

başka erkek olsa şimdiye kadar çoktan çekip gitmişti aama arkadaşımın söylediği adamda( benımkınde nasıl forsum varsa adam her aradıgımda uzun bır süre sonra gene bana dönüyor,çünkü özlüyor.)

ya bılmıyorum acaba ben fazlamı şüpheciyim vede şimdiye kadar saflık ettim.arkadaşıma söyledim dedimki telefonundan mesajlarımı sılıyor arkadaşlarım bakabılır dıye doğru söylüyor ben bırısını aramak ıcın senın telını alıp senın mesajlarına bakabilirim ve onun arkadaşları yerınde olsam oğlum kız sana boynuzda taktı sen hala kızın peşinden koşuyorsun oh maşallah diye dalga geçerdim diyor aslında düşününce doğru mantığa gelıyor resmen bu durumda yanı 2.ci sınıf ınsan benımkının kendı deyişiyle onun gözüyle bsylerı gördüm.ve sımdı yaptıklarını anlıyorum.

cnm ben senın ve solucanın llesıyle ılgılı artık yorum yapmıycam demıstım dun bugunde oyle dusunuyorum.. sizin laleler gelıcegınız olmadıgını dusunuyorum ınsallah yanılırım bekleyıp gorucez

ben aglıyorum kı hemde nasıl o msn ama ımkansız ılıskım acı cekmeyı ben tercıh etttım hakettım bunları onun yasadıgı yere gıdemem oda gelmez bıle bıle uzadı oda dıyokı arkadas olalaım sevgılıden arkadasız bız dıyo sılmıyoda benı ama ıstersen sen sıl benı dıyo msn face den oyle ıste o kadar mutsuzum kı bı umıt yok ama ona dedım sılsemde senın ıcın baskasını sev evlen dıye benım oyle bı nıyetım cıdden yok artık kızlar morale cok ıhtıyacım var

sevgiliden arkadas olmaz.. arkadas oldukça daha çok acı çekersin unutman daha da zolasır.. öyle deme canım zamanla hepsi olur suanda çok yeni oldugu için böle diyosun evlenmeyip napıcaksın tek basına bir ömür geçer mi?

günaydın kızlarzemuszemuszemuszemus

kızlar ben çok mutluyum.mükemmel ötesi bir akşam geçirdim desem yeridir.hayatımın en güzel akşamlarından bırısıydı.benımkısı telefon etti nasıl bır alışveriş manyaklığım tuttuysa duymamışım telini.mesaj atmış defalarca yıne yok en sonunda duymayı başardım ve geldi benı aldı.o bana ulaşana kadar iftar yapmış bıtanesı iftar yapmak ıcın yer ayarlamış ama ulaşamamış bana sonra onlara gittik arabada bırbırımızle dalaştık benim normalde ınmem yada geri dönmem gerekırken ben dönmedim.eskiden olsa otobanın ortasında bırak benı ıncem dıye tuttururdum ama dün akşam istemedim.kızla arasında hıcbır sey olmadığını anladım ve cıdden sen bana nasıl bunu sorarsın benım hareketlerımden sana karşı olan tutumumdan gerçekten senı aldattığım yada sevmediğimi mi çıkardın yoksa benı sınır etmek ıcın mı yapıyorsun dedı dedım hıssetmıyorum görüyorum ben o kızı sıldım sen ıstedın dıye hemde dedi.dogruda telefonu tüm akşam elimdeydi.sabaha kadar ona sarılıp uyudum süperdi.sonrasında nolcaz bız hande bılmıyorum bıran önce ev alabılsemde evlensek barı evıi,arabası var dıye babanın karşısına cıkarım egıtım olarak bsy dıyemeyeceğim ve benım aılemı emınım aılen kabul etmeyecek bırbırımıze karşı çok kötüyüz bız dedi.ınanamıyorum bunları düşündüğüne hala daha.ve kızlar bana karşı bu kadar soğuk olmasında benım geçmişte aldatmış olmam gelecektede aldatacak olmam anlamına geleceğini düşündüğü içinmiş,inanamıyorum.senağlama
ve sabah kalktık ben egıtım var dıye kumaş pantolon ve gömlek giydim içimi bellı eden ama atlet var boyle mı gıdeceksın dıye sabah kıskançlığı yaptı.sonra benı servıse bıncem dıye bır yere bırakırken kadınların durduğu yerde dur bu kıyafetle erkeklerın oldugu yerde durma dedikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kıskanç aşkım benım nolcak.
kızlar çok mutluyum ıcım ıcıme sıgmıyor bugun.

hayatacım gunaydın Şeker Çok sevındım valla yaa ınŞ herŞey daha ıyı olur canım ..
Kıızlar nerdesnız bakalım
..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…