nereus senden naber susuosun orda
gulincim senden naber..
zaten olay bu canım iyiki diyorum iyiki barıştık denedik ve olmayacağını gördüm.ama tek üzüldüğüm nokta şu keşke hiç barışmasaydık ve ben izmirdeki çocukla devam edıyor olsaydım yoluma ,onun karşısına ben eskı erkek arkadaşımla barıştım dıye çıkmasaydım. denklık ne demek,sevgi ne demek gördüm çünkü hayattaki tek pişmanlığım bu belkıde herşey çok farklı olacaktı kım bılır ama.bunlarıda yaşamam gerekıyordu zaten bu şekilde onunla yapamazdım ya.ben bu kadar aileci değilim çünkü.ve dedıklerı doğru sapıtırdık bir süre sonra en azından bunları anlamış oldum iyi oldu benım açımdan.
hayatacım evet ii eyledik kızlarla..
oturudu beni izlemiş...artık saat geçtikçe delirdi bizede bakıolar ister istemez....kudurdu...
baktıki biz kalkmıoz iice delirdi..dedim yazık sana ya kendi kendime...
sonra dayısı geldi peşinden ben görmemzlikten geldim geldi bana slm flanverdi peşinden kankaları geldi..
hepsi slm verdi..nerelerdesin sen dediler...en son çıkıoz kankası eve gidin he dedi bana..dedim oldu başka..çıktık öle...bizimki gelmedi ama sonradan ...
canım kızlada gördüm ondan önceki gun ..kızla soguklarmış baya kızlar dedi dio onalr görüo çogu zaman..
kızı dio süs olarak taşıo sanki yanında..dedim ne hali varsa görsün banane..
kızla oturolar düşün dönmüş bizi izlio yok artık ddim kızlara ben bakmıorum ya onlar görüo...tabiii
böle işte durumlar..
Sebep yok aslında ortada adam inat.Telefonu kapamışım yüzüne sonra aradım açmadı.Ertesi gün aradım msj yazdım cevap yok bugün 4. gün.Aslında biliyorum beni seviyordu ama silmeside kolay oluyo sanırım onun.Çıldıracam bari açıp arama ayrıldım senden desede derdime yansam artık.
iyiyim şeker ben bitek uykusuzum onun haricinde süperim
cnm hayırlısı olsun ne diyim sen güçlü dur o elbet pişman olucak yaptığı saygısızlıktan da,ailesine karşı bu kadar ezik olmasında da...sen yoluna bak artık
derya bu sana tıpış tıpış gelicek hemde en yakın zamanda şeker belli etmeye başlamış artık
sana tek tavsiyem sakın arama,msj atma.seni saçma sapan bi sebepten kafasına göre kolayca bırakıp gidemiyceğini göster ona.şuan sen aradıkça o kendini daha da haklı görüyo nasıl olsa aramaya devam ediceksin diye de sessiz kalıyo sakın onun oyununa gelme.bırak teli kenara ve bekle bak nasıl başlıyo paçaları tutuşmaya
nereus şeker zamana bırak istersen ama ..
anneis fena bişeye benzio ve annesinin lafına gidio çoçuk belli..
canım ailede önemli ii düşün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?