Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Sebep yok aslında ortada adam inat.Telefonu kapamışım yüzüne sonra aradım açmadı.Ertesi gün aradım msj yazdım cevap yok bugün 4. gün.Aslında biliyorum beni seviyordu ama silmeside kolay oluyo sanırım onun.Çıldıracam bari açıp arama ayrıldım senden desede derdime yansam artık.

rojda canım cidden saçma bi sebep..ama demeki onunda zoruna gitmiş..
merak etme seviosa zaten arar sıkma canını..
sende arama bi süre...bak bakalım nolcak..

Sürüncemede kalması beni yıpratıyor görüşmek istemiyorum dese amenna.Onu bunu bilmem bu dünyada insana sırt çevirmeyecek kimse yokmuş yine anladım.Zaman çabuk geçsin diye dua ediyorum.

kesınlıkle oyle ama ınan zaman onun senin için eğer yanlış insansa yanlış insan oldugunu gösterecektir.ama ben öyle sanmıyorum en azından senın ilişkin için.

nereus senden naber susuosun orda

canım benim işler baya karıştı ya öyle böyle değil
biz ayrıldık demiştim size
bu evde okulunun bitmesine 1 yıl kala söz kesmek istediğini söylemiş
anneside kabul etmemiş askere git gel sonra demiş
oda kabul etmemiş 2 yıl içinde söz takcam demişti bana ayrılmadan önce
annesiyle çok kötü kavga etmişler annesiyle konuşma şansımda oldu
35 yaşına kadar evlendirmek istemiyor çok tuhaf yani askerlikten sonrasını anladımda onu anlayamadım yani bu kendine kalmış bişey değil neyse bişey demedim
annesiyle konuştuğumu söylemedim annen bana bunu dedi deseydim işler dahada kötü olcaktı
aradım onu ve sözle ilgili bişey söyleme artık dedim oda kapattım şimdilik dedi olayı tam olarak anlattı çok morali bozukdu
ben seni 5 yıl nasıl bekletcem dedi şimdi iyi veya kötü yön vermemiz gerekdi dedi
kendini bana affettirmesi içinde söz takması geerekmiş anneside kabul etmeyince
benide o sıralarda isteyen vardı üzülmemi istememiş belki mutlu olurmuşum diye
pek üstüme düşmemiş şuan morali çok bozuk yanında olmaya çalışıyroum ama ne yapcaımı bilmiyorum benimde kafam çok karışık onunda artık çok takmamaya dikkat ediyorum ama moralim çok bozuk

ozaman şu andan itibaren bütün içimdeki mesaj yaz ve ara seslerinin sesini kısıyorum.Ben aslında iradeliydim ne oldu bana anlamıyorum.Kendimi gurursuz hissediyorum nedense cevap alamayınca.Bakalım ne olacak.

gulincim senden naber..

iyiyim şeker ben bitek uykusuzum onun haricinde süperim

cnm hayırlısı olsun ne diyim sen güçlü dur o elbet pişman olucak yaptığı saygısızlıktan da,ailesine karşı bu kadar ezik olmasında da...sen yoluna bak artık

derya bu sana tıpış tıpış gelicek hemde en yakın zamanda şeker belli etmeye başlamış artık

sana tek tavsiyem sakın arama,msj atma.seni saçma sapan bi sebepten kafasına göre kolayca bırakıp gidemiyceğini göster ona.şuan sen aradıkça o kendini daha da haklı görüyo nasıl olsa aramaya devam ediceksin diye de sessiz kalıyo sakın onun oyununa gelme.bırak teli kenara ve bekle bak nasıl başlıyo paçaları tutuşmaya

aha benım ex kaynanam türünün son örneği sanırdım ama değilmiş.
benımkısıde oğluşu 27 yaşında olmasına rağmen ufak çocuk zannediyor.35 yaşına kadar evını al öyle evlen dıyorlar.amaç burada oğlunun vermiş olduğu karardan vazgeçirmekti ve başardılar.Allahım görsün yaptıklarını.umarım senınkıde boyle sonuçlanmaz.bıraz onun tarafı kabul etseydı,bırcok saçma sapan neden sunmadan bızımkılerde belkıde ıkna olacaktı.umarım senınkısı bızım gibi olmaz çünkü zaman geçtikçe oğlan annelerinin sırf evlenmesınler kendı istedikleri gibi olsun herşey diye şartları zorlaşıyor.

kendım için olana cevap veriyorum o babasında para oldukça ona destek çıktıkcalar ikendisine bir kürd zengin kız bulur onla evlenır pişman falan olmaz ailesinden ötürü.adam okulu babasına güvenıp bıtırmedı daha ötesi yok zaten.kendı hayatını kuramıyor babasının verdıklerı ıle yaşıyor işte göya zenginler ablasına iş neden bulamıyorlar.maddi beklentılerı neden vardı benden beyfendının ama bunları anlayabılecek kapasitesi yok onun.açıkcası şu saatten sonrada pişman olmasın benı bana bıraksın yeter.ama ben yapıcağımı bılıyorum ona 1 ay geçsin ortak konuştuğumuz ınsanlara evlenıyor haberını verıcem mahsus ozaman kaybetmek ne demek anlayacak o.dur bı annemler tekırdağdan dönsünlerde kım ne onun aklını alıcam.nefret ediyorum ondan nefret.

hayata çok var bu türlerden biz ilk ilişkye başlarken teyzesi anlatmıştı oğlunu kocası gibi görüyor resmen
kıskançlıından geberiyordu bu zamana kadar geldi aynı şekilde evini alsın arabasını alsın kendini aklasın bilmem ne yapsın diye sıralıyor art arda delirtti beni ogün ne dediğinide anlamadım çok ama çok tuhaf bir kadın oğluda inadına gidiyor oda zorlaştırıyor işte ilerdede zorlaştırcak eminim arada kaldım kendimimi düşüneyim onumu düşüneyim morali düzelsin diye uğraşıyorum çünkü artık kağıt üzerinde annem dedi

gulincim bilmiorum valla nesem bilmiorum..dönse vbile bişey ifade etmioki...hayırlısı olsun..
benle hafta sonları hep o cafeye gelirdi ama hep tek hafta sonları..
kızla hafta içi görüşüo sanırsam...
kızı ogun gönderdi kendi tek oturudu sonr akalktı...
ben bigun bile bana öle davrandıgı görmedim...
hafta sonuda ben o yukada oldugu iççin aşşada oturudum canlı müzik vardı..tel konuşmaya inio bizi görüo gelio biizm bölüme aç saate oturudu kalkmadı baya içimiş ama moreli iic e bozulmuş..kızlar analtıo hep..en son çıktı gitti...öle işte..nebilim ya

nereus şeker zamana bırak istersen ama ..
anneis fena bişeye benzio ve annesinin lafına gidio çoçuk belli..
canım ailede önemli ii düşün..

rojda şeker bırak giden gitsin hiç düşme üstüne...
kendini bişey sanıolar sonra...
bırak zamana

canım aynı şeyleri yaşadık inan askerdeyken aynı şeyleri yaşadık.sakın annendir falan deme bak,o nasıl istiyorsa öyle olsun deme.çünkü istekleri hiç bitmiyor beyınlerını yıkıyorlar resmen sonradanda vazgeçmelerini sağlıyorlar.ben salağım annen,ablan ne istiyorlarsa oyle olsun bız zaten hep bırlıkteyız nolacak dedıgım ıcın kaybettım onlar kazandı nefret edıyorum hepsınden Allah görsün bana yaptıklarını.

evet aile çok önemliymiş ben bunu kabul etmeyen ben kısıler bırbırını sevdıkten sonra aılelerde kabul edecektır dıyen ben aılelere yenık düştüm.

nereus şeker zamana bırak istersen ama ..
anneis fena bişeye benzio ve annesinin lafına gidio çoçuk belli..
canım ailede önemli ii düşün..

zamana bıraktım canım ama annesine bakmak zorunda çünkü özelde okuyor
yavv off off annası çok şiirrreett benim düşündüğüm şimdi o anasıyla arası düzelsinde
başka bişey iistemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…