Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım ben bunları haketmedim kendını bana göre ezik görüyor.
ailesi sanırım benı öğrenmiş tekrardan görüşmeye başladığımızı.
ne biçim aile bu ya ben onun askerlıgınde bıle yanındaydım,bu kadar ağırını haketmedim ben.
aynen bu başka hıcbırsey degıl o kendı kararını verdı ve bunu söyledi gelip.bitmesi belkıde hayırlısı oldu
.

heker öylede canım haklısında 5 yılda tüm bunları hiçmi bilmedi.bazı dedıklerı var sırf ınadından yapıyor emınım.ona da dedım ama en sonunda senın hayatını si.... kızım anla bunu ben yanımdayken bırsey yapamıyorum,anandan doğduguna pişman olacaksın.sen kıme yanlış yaptgını bunca zaman öğrenemedin.1 hafta sonra ülkeyı terketmek zorunda kalacaksın demesi en zoruma giden şey oldu.zaten bılıyordum biz evlenemeyız hıc hayalını kurmadım ama cumartesı akşamı çok iyi konuştuk ve pazar bunların olması garip sadece ama dıyorum ya artık üzülmüyorum bıtmesı gerekıyordu bu sebeplerden ötürü ve bitti.

hayatacım ne diyim bilemedim yani beklenen bi sondu sonuçta.sende biliyodun elbet bigün biticeğini.Aranızda güven sorunu var bide bu tehdit ve boğazını sıkmasıyla saygıda kalmamış artık.ne kadar kaba davranmış sana sen onun kaç yıldır hayatındasın yaptığı çok büyük saygısızlık.senin için en iyisi olmuş sana saygısı olmayan,ailesinin sözünden çıkamayan adamdan adam olmaz

aynen oyle aciz,ezik insanmışta ben anlamamışım ben bayanken bu kadar şeye göğüs gerebiliyorsam aynısını ondanda bekledım sonrada arabadan ındım telle konuştum.bekledi.taksiye bındım.arkadaşıma gideceğim diye adam aradı ın dıye bende ne salağım indim onun arabasına bındım.benı götürdü arabada hıc konuşmadım ne kadar kabasın ınsan bı teşekkür ederim aşkım dıye sarılır öper dedi dengesiz insan ama adım gibi emınım aılesı benı öğrendıgı ıcın bu durumda.ama ben aılesinin sözünden çıkamayan bir insan istemiyorum....

ve ben ona bunca yıl maddi manevi herşeyi yaptım elimden gelenın fazlasını yapmayı denedım her zaman en azından bunlar hatrına saygılı davranmasını beklerdım...

melesef oluyor bunlar nolursa olsun biterken bile saygıyı kaybetmemek gerek ama işte elden gelen bişey yok sen elinden gelen herşeyi yaptın vicdanında rahatsa üzme arrtık kendini çünkü sonu yok bu ilişkinin

artık vicdanım çok rahat çok şükür ilk kez bu kadar rahatım ben hata yapmadım bu sefer ve sevgım ıcın herseyı denedım .en azından geçen sefer hatalıyım dıyordum artık değilim.dengesiz bir insandan kurtulmanın rahatlığı var içimde .

herşeyde bi hayır var gerçekten bu böyle.sakın keşke deme keşke tekrar barışmasaydık deme tekrar beraber olmasaydınız nhep içinde ukte kalıcak böylece sevginide aldı.herşeyde bi hayır var buna kalpten inan

hayatacım kimse haketmio ama karşındaki aileci biri..
neyse canım hayırlısı buymuş...sen elinden geleni yaptın o yuzden kafan rahat olsun şeker...

hayatacım olayı şimdi öğrendiğim için baştaki yorumu hiç değerlendirme
soramadımda nedenini tam olarak neyse artık sen hiç üüzülme
senin için böylesi daha iyi olmuşş seni hak eden biriyle mutlu olursun inşallah

zaten olay bu canım iyiki diyorum iyiki barıştık denedik ve olmayacağını gördüm.ama tek üzüldüğüm nokta şu keşke hiç barışmasaydık ve ben izmirdeki çocukla devam edıyor olsaydım yoluma ,onun karşısına ben eskı erkek arkadaşımla barıştım dıye çıkmasaydım. denklık ne demek,sevgi ne demek gördüm çünkü hayattaki tek pişmanlığım bu belkıde herşey çok farklı olacaktı kım bılır ama.bunlarıda yaşamam gerekıyordu zaten bu şekilde onunla yapamazdım ya.ben bu kadar aileci değilim çünkü.ve dedıklerı doğru sapıtırdık bir süre sonra en azından bunları anlamış oldum iyi oldu benım açımdan.

bende yazmadım canım sebebını ondan yanı hakkımda hayırlısı oldu kesinlikle buna inanıyorum...
nereus dılegın ıcın teşekkür ederim inşallah.

o gelecek sana hemde ne gelme olacak..
baksana bakmaya başlamış bile anca bakar artık.kaydirigubbakcemile3

Selam arkadaşlar 1,5 yıllık ilişkiye son noktayı koymuş olduk.Ben değil ama sanırım o.Bu acılarda geçecek biliyorum ama zaman zaman zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…