hayata bence gayet ii olmuş.
yani o bukadar sebep sunduktan sonra ne olacaktıki,senmi ikna edecektin,umut vercektin ona.
amaan sal gitsin,yolun açık olsun deseydin..
sevgiliden ayrılmak ciddi acılı bişey,bende eşimle çok ayrılırdık,oo kaç kere,ilişki onda 13 yıl sürdü ya.
ama ben çok yol verdim kendi döndü geldi.
gidene asla dur gitme demedim,hadi güle güle dedim..
kendi döndü geldi.
ama nezamanki olmuş 5-6 sene bana abuk sabuk sebepler sunuyo,duur dedim okadar kolay değil,ben elimin tersiyle senin için
kimleri kimleri reddettim,yaş olmuş 27 sen bana yaptırımlarda bulunuyosun.
he he dedim geçtim,bırakamassın dedim,hakkımı helal etmem okadar dindarsan bilirsin dedim.
öyle böyle 5.yılda evliliğimiz.kolay değil evlilik vesselam,çokta dert etmeyin,ev çocuk koca,zor bunları idare etmek, osorumluluk,
hepsi senin omuzların üstünde.çok güçlü ve sabırlı olmak zorundasın,öf bile diyemessin..
o yüzden sevgilinizle çokta evlilik planları yapmayın keyfinize bakın derim ben..
derya bitti aslında hep söylediğim sorunlar konuşuldu .
yanı o lise mezunuymuş ben üni,o kürdmüş ben türk olamazmışız.çok büyük sorunlar çıkarmış ailesini karşısına alamazmış.sonracığıma benım onu sürekli aldatacağımı düşünüyormuş güveni kalmamış,ileride bulunduğumuz konulardan dolayı sorun yaşayacakmışız.kendine ait evi,arabası,parası yokmuş tüm bunlar babası sayesındeymış ve ne benım aılem ne onun aılesı bızım sevgımıze sahıp çıkmazmış,eğer sahıp cıkacak olsalar onlar bızım aılelerımız olmazmış.bızım için değerlerinden vazgeçemezlermiş buyuzdende benımle bir gelecek düşünemiyormuş.işte ben de bırseyler söyleyınce boğazıma sarıldı,az kalsın ölüyordum.çek git sinir kat sayımla oynuyorsun nefret edıyorum senden dıye bagrındı.sebebı yok geldı ve tüm bunları yaptı.ve bitti.birdaha lafı bıle açılmamak üzere kalbımden sevgısınıde alıp gitti.
ne oldu bılmıyorum ,ama direk onu dün tanıyamadım.bekleyen insan sanki o değildi benı arkadaşlarımla kaldım,zorla çağırdı görüşelim die ama iştegörüşmez olaydık.
heker öylede canım haklısında 5 yılda tüm bunları hiçmi bilmedi.bazı dedıklerı var sırf ınadından yapıyor emınım.ona da dedım ama en sonunda senın hayatını si.... kızım anla bunu ben yanımdayken bırsey yapamıyorum,anandan doğduguna pişman olacaksın.sen kıme yanlış yaptgını bunca zaman öğrenemedin.1 hafta sonra ülkeyı terketmek zorunda kalacaksın demesi en zoruma giden şey oldu.zaten bılıyordum biz evlenemeyız hıc hayalını kurmadım ama cumartesı akşamı çok iyi konuştuk ve pazar bunların olması garip sadece ama dıyorum ya artık üzülmüyorum bıtmesı gerekıyordu bu sebeplerden ötürü ve bitti.
aynen oyle aciz,ezik insanmışta ben anlamamışım ben bayanken bu kadar şeye göğüs gerebiliyorsam aynısını ondanda bekledım sonrada arabadan ındım telle konuştum.bekledi.taksiye bındım.arkadaşıma gideceğim diye adam aradı ın dıye bende ne salağım indim onun arabasına bındım.benı götürdü arabada hıc konuşmadım ne kadar kabasın ınsan bı teşekkür ederim aşkım dıye sarılır öper dedi dengesiz insan ama adım gibi emınım aılesı benı öğrendıgı ıcın bu durumda.ama ben aılesinin sözünden çıkamayan bir insan istemiyorum....
ve ben ona bunca yıl maddi manevi herşeyi yaptım elimden gelenın fazlasını yapmayı denedım her zaman en azından bunlar hatrına saygılı davranmasını beklerdım...
herşeyde bi hayır var gerçekten bu böyle.sakın keşke deme keşke tekrar barışmasaydık deme tekrar beraber olmasaydınız nhep içinde ukte kalıcak böylece sevginide aldı.herşeyde bi hayır var buna kalpten inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?