Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

tatlım zamanla dengesizliğin geçicek ama geçmesi için çaba göstermen gerekiyo

bende aynen yaa can sıkıntısı geldim ama normalde ben cumartesileri pek sık gwlemiorum...
bugunde hava kapalı....

bı ben anlamadım heralde ırıspilatesler ne demek banada söyleyinde cahıl gıbı kalmayım.:gitme:

kızlar bız bugun cok kötü kavga ettik az önce eger boyle gıderse hep ben dersen bencıl olursan senın hıc arkadaşın dostun olmaz degıl erkek arkadaşın zaman yaratmaya çalışıyorum bıde sen ustume gelıyorsun ben napım ddıye kavga ettık .bende dedım ne zamana kadar boyle ne dememi beklıyorsun yalan söyleyıp özür mü dilim yoksa canın cehenneme mı dıyım telefonu kapatım sonrada falan dedı bende suratına telı kapattım.zaten bunu ıstıyorsun artık rahatla dıye bı yarım saat konuşmadık sonra aradı hala oradamısın dıe dedım haklısın hatalıyım ama dayanamıyorum senı görmemeye dedim tamam canım gıdım yatım yarın senı gelıp 10da alıcam dedı yarın gelıp alacak.bakalım.ama kızlar çok kötüydü az kalsın bıdaha aramayacak bıttı dıye düşündüm.çok farklı bır duyguya zor kurtardık.

kızlar benım ilişkim bitti iyimi oldu kötümü tartışılır ama ben şimdilik kendimi iyi hissediyorum....sonra anlatırım detayları.

kızlar benım ilişkim bitti iyimi oldu kötümü tartışılır ama ben şimdilik kendimi iyi hissediyorum....sonra anlatırım detayları.

canım hakkına hayırlısı
kendini iyi hissediyorsan iyi belki kızgındınız sakinleşince düzelir
nedense ben düzelceğini hissettim

canım düzelcek bırsey değil bu kez benı çok fazla derece kırgı ve içimdeki sevgimide alıp götürdü.bu kadar kolay olmamalıydı bana yüklenebilmesi,herşeyin suçlusu benı yapması...

arkadaşının yapısını bilmyorum sinirlenince çokmu tepki gösteriyor
siniri sabun köpü gibimidir ciddimiydi bunları sen bilirsin
bakalım ne yapcak hatasını anlayacaktır kesinlikle ikinizde aklı başında insanlarsınız
dışardan bakınca eften püften bir ilişki gibi gözükmüyor yada çocuk işi gibi
hayırlısıysa evlilikle sonlanmasını dilerim :kedi:

derya bitti aslında hep söylediğim sorunlar konuşuldu .
yanı o lise mezunuymuş ben üni,o kürdmüş ben türk olamazmışız.çok büyük sorunlar çıkarmış ailesini karşısına alamazmış.sonracığıma benım onu sürekli aldatacağımı düşünüyormuş güveni kalmamış,ileride bulunduğumuz konulardan dolayı sorun yaşayacakmışız.kendine ait evi,arabası,parası yokmuş tüm bunlar babası sayesındeymış ve ne benım aılem ne onun aılesı bızım sevgımıze sahıp çıkmazmış,eğer sahıp cıkacak olsalar onlar bızım aılelerımız olmazmış.bızım için değerlerinden vazgeçemezlermiş buyuzdende benımle bir gelecek düşünemiyormuş.işte ben de bırseyler söyleyınce boğazıma sarıldı,az kalsın ölüyordum.çek git sinir kat sayımla oynuyorsun nefret edıyorum senden dıye bagrındı.sebebı yok geldı ve tüm bunları yaptı.ve bitti.birdaha lafı bıle açılmamak üzere kalbımden sevgısınıde alıp gitti.

ne oldu bılmıyorum ,ama direk onu dün tanıyamadım.bekleyen insan sanki o değildi benı arkadaşlarımla kaldım,zorla çağırdı görüşelim die ama işte görüşmez olaydık.

Son düzenleme:
hayatacım anlaşırldı adam ailesini zaten kaşrısına alamıo şeker<<<<
bide zamanında yaşanılarnları kafaya takmış ve takıntısını bırakamıo..
hayatacım kısacası sana guvenmio..daha fazla kurcalıkcak durumu yok aslında..
canım sil gitsin boşver adam derdini anlatmış...ve istemedigi belli iice düşünmüş glemiş yanii
bende artı sende sil tamamen canım ..bu ilişkiden hayır gelmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…