Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

arkadaşlar yapmayın lütfen bende ayrıldım bıttı ve kocam dıyebılecegım ınsandan zamanında Allah katında kocam/karım dedıgımiz halde ayrıldık.bugun acıyı hıssedemıyorum yoğunluktan .ama şu var kızlar bende zamanında duvarlara ağladım kapısında sabahladım,hala canım acıyor ama o geçebiliyorsa gün geldıgınde buda geçecek çünkü alıştıgımız şeyler artık tamamen yok olacak...

varda
moralim çok bozuk
herşey bu kadar üst üste gelince daralıyorum
şimdide eve hırsız girdi
ne zaman normale dönücek benim hayatım

nasıl hırsız gırdı ya bırşey almışmı ?
canım hemen polise git.
corel canım ya dua et isyan etme demekki Allah seni sınıyor boyle düşün...

ne çalmış
laptopum gitti.
annemin cep telefonu
benim cizdanımda ki 90 euro 156 dolar zor günler için saklıyodum o parayı hiç dokunmuyodum malum işsizlik.
polie gitmedim.
güvenim yok çünkü!
yıllar önce hırsız girdiğinde azarlamaya kalkışmışlardı bizi gene yaparlar karakolluk olurum dedim.
gece biz uyurken dua ediyorumda denk gelmedik gelseydik canımızdanda olabilirdik
evde erkek yok 3 bayanız
isyan değil benim ki isyan etsem farklı yazardım.
artık düzene girsin istiyorum sadece hayata
üst üste geldi
işsizlik
terk edilme
hırsızlık

canım anlıyorum ve ısyan edıyorsun demıyorum zaten.
ama her işte bır hayır vardır .Allahım daha beterınden korusun.
canım ıyıkı karşılaşmadınız hem nasıl azarlayabılır ya onlar bizim hakkımızı korumak için oradalar.bu devlette hukuk var polıslerde bızı korumak için görev yapıyorlar,bızım vergilerimizden maaşlarını alıyorlar.boyle düşünme ve can güvenlıgımızı korumak için bızı hırsızlık gibi olaylardan korumakla görevlı olan polıslere gıt bulabılırler belkıde hırsızları.
ama çok üzüldüm canım senın adına.

polis olayı geçti artık gitmemde.
karakollardan nefret ediyorum her gittiğimde kavga ediyorum anarşik ruhum devreye giriyor onların o vurdum duymazlıklarını görünce
kapı kilidini değiştiriyoruz.
bide asma kilit midir nedir ondan yaptırıcaz
nası huzursuz oluyor insan biz içerde uyurken tanımadığın biri eve giriyor.
3 bayansın bide
silah bulundurma ruhsatı mı alsam diyorum onda da vursan bile suç
bu ülkede adam evine girip hrsızlık yapınca kendini korumak için bile hakkın yok!
bulsalar bile laptop nakit cep telefonu uçmuştur.
hayatımda güzel bişiler olur inşallah şu sıkıntılardan sonra
her gecenin sabahı vardır diyorum.
ama zor geliyor ya
dayanmak zor.
hayırlısı olsun herşeyin

canım ya çok üzüldüm..benneyaptımki Bu yaz bizede girdi şerefsizler pc mi toplayıp gittiler..:mymeka:klava: Acaip pis bir duygu eve hırsız girmesi.. anlıyorum seni.. geçmiş olsun corelim.. düzelecek inşallah.. hep böyledir zaten geldi mi üst üstte gelir gitti mi biranda gider.. Allah yardımcın olsun canım..:teselli::teselli:Şeniz

corelcim çok geçmiş olsun...sıkıntıya ba yaa üzme canını..
olan mala olsun cana gelmesinde....
hırsızlar ne azanıolar bunlardan şerefsizler..

carel geçmiş olsun iyiki size bişey yapmamış umarım bidaha olmaz :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…