Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

yılkacım kafanı karıŞtırmaktan baŞka bıŞey yapmıo sende fırsat verıosun ona...
Faceboktan bıle sıl derım boŞver ya boŞ ıŞler bunlar..
Arama sormak ısteyen ınsan netle flan ugraŞmaz..
Ona onu unuttun havası versen dahada herŞey degıŞır...
Naptıgını bıle bılmıo..

günaydın canlarım
valla ben o laleden vazgeçtim işe odaklandım sadece
bi iş bulamda bi sürü lale bulunur.
gidiyosa üzmeyi göze alıyorsa
sevmemişş demektir.

[B]hekercim teşkler düşüncelerin için...
aslında biten bitioda zaman alıo anlamak..
dedigin gibi romantizim yok karşındakinin seni mutlu ettigi bi durum yok ama bi şekilde devam edilio ilişkiler..
bana gelince bitince biter anlatırım yorumları fikirleri alırım ama genede bitio bittimi..
kimse için aglayıp sızlayamam valla...kafamı karıştırımasına müsade etmem..
hep şey derim bana deger vermeyen ben hiç vermem mantıklı düşününce siliosun zaten..
ama herşey zaman zamnla bitio...
kızlarda alışıo zaten bi süre sonra ilk zamanlar herkes açı çekio...

benim 6 ay oldu ve sevgilisiyle görüorum yeri gelince ortamlarımız biraz aynıda.. adamın suratına dahi bakmıorum ...
ama beni görünce rengi atıo ve beni izlio bu bile beni mutlu edio onu o şekilde görmek rezil bi şekilde gulup geçiorum..
bunları görüorum umrumda bile degil..belki baksam etsem gelicek kimbilir.. o yuzu bile bulamıoo
[/B]

Son düzenleme:
hekercim insanlara veya sevgiline zayıf noktanı gösterdigin an çok guzel kullanıolar valla..
asıl durum bu seven insan 5 dk beklemez herzaaman yanında olur..
abuk subuk bahaneler üretmez...okuyunca yazıları hep bi bahane bırak gitmek kolay olmuş..
kahrından ölsende görüdügün yerde bile guleceksin ki sensiz oldgunu anlasın..ona tavizi vermicen...
daha nice insanlar çıkar karşımıza biz bile şaşırız....

deryacım benım açık kalmış ama ben çalışıyordum görmedim.yazmaya da fırsatım olmadı bugun malesef
ben ıyıyım artık olmayacagını ve onun dogru karar aldıgını düşünüyorum.böyle daha mutluyum ve şuanda işimle uğraşıyorum.başarmak zorunda oldugum bır işim var onu düşünmeye fırsatım yok malesef ve bır suru ınsan var şirkette bugun bıraz moralım bozuktu geyıklerıne bıle gıremeyecek ınsan oldugunu bır kez daha anladım.ya mutluyum gün gelip zaman geçecek ve ben gerçekten olabılecegım ınsanı bulacağım zamanında dogru ınsandı ama şuanda degıl önemli olan bugun ve gelecekte hergun dogru ınsan dıyebılecegım ınsanı bulabılmek ben buyuzden artık çok rahatım.kalbim artık özgür ve iyiki yaşadık dıyorum ıyıkı yaşadıkta tüm bunları anlama fırsatım oldu.

yok ben akşamlarda girmiyoum ecrinle akşamları msnden geyık yapıyoruz bazen o kadar.onun dışında işimle uğraşıyorum bıde artık kendımı yetiştirmem ,eğitim almam gereken konularla uğraşıyorum ve işim offf:gitme:

hayatacım senin adına sevndim işine odaklan bacım rahatlarsın kafan dagırlır... hemm
bende iyiyim çalışıorum napim ya...aynen devam

derya ben kafamdada bıtırdım bu kez canım acımıyor resımlerıne bakıyorum tık yok demekki bitmiş kuzum ya...onu anladım bıtmesi gerekıyordu bıttı cok sey yaşadık ve çok güzeldi ama o kadar demekki gerçekten benım düşündüğüm gibi olmamış ya onun açısındanda bakıyorum da bende olsam aynısını yapardım ne yazıkki.zaman geçtikçe ortaya fark çıkacaktı ortamlarımız,tabietlerimiz dediği gibi yetmıyor denk glemıyor bırbırıne dogru olan buydu.
çok şükür işlerimde çok yogun bu dönemi daha da anlamadan atlatma fırsatı bulabılecegım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…