Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

sinirlerim çok bozuk ne yapmaya çalışıyor bnm bu eski erkek arkadaşım ya ne unu unutmamı sağlıyor nede unutmamamı öle karışk durum yaa nolursunuz yardım edin kızlarmafoldumben

çok sağolun kızlar
latpop işe girene kadar zor ablamın minicik laptopumsu bişiyi var ona el koydum
sağolsun hemen verdi oda iki etmeden.
onlarda masaüstüde var.

sağol hekercim ama çok küçük bu parmaklarım sığmıyo
cana gelceğine mala gelsinde işte işsizliğin üstüne bu kötü oldu
ama her gecenin bir sabahı var ..

evet ylka anlat ..

ii bari iş görsünde..geçmiş olsun corelcim..
yllka anlat biraz istersen neler yapıyo..

anlatsam roman olur kısaca dicem ama üstünden geçim 3 bçk yıldr çıkıyorduk biz sene olrakta 4 yıldan fazladr tanışıyoruz.. nyse gayet güsel giden ciddi düşünülen bi ilşki bu çocuk bana çok aşıktı evlerimzde çok yakın birbirine 1 taksi ile 5 dak gideriz nyse ailesi ile herkesle tanştım beraber nikahlara falan gderdik ailesinn nyse bi gün ortada hiç bi sebep yokken bana bağırdı msjda bıktım bunaldm daraldım die noldu ddm bıktım senden ddi 1 hafta limoni geçti ayrılalım dedi hayır ddm yüzüme söle bunları gelme sakın seni görünce fikrim değişir dedi kli öle oldu yanına gitttim fikri değişti elimi tuttu bni eve bırakırken takside sıkı sıkı ellerimi tuttu barıştık biz nie bırakmıyorsun ddğimde pişman olacağım şeyleri yapmak istemiyorum dedi ve tam 13 şubat gecesi hemde sevgililer gününe plan yaparken bıraktı bni.. çarşamba günü yemeğe gideriz dedi 2gn snra ayrıldık nyse bn bunu facebookta ekleme talebi yolladım mart ayında şuan ekimdeyiz ve o istek hep bekli ne onaylıyor nede yoksayıyyor profilime bakıyor ekle msne diorum bn herkesin msnnden sildrdim seni eklersem saçma olur ekleyemem dedi burdan konuşalım dedi bana yani faceten konuşuo bnmle msj attımı telden msjlaşabilio ama bu durum canımı sıkıyor ne oldğum belli değil elde mi bekletio bni yan cebim mi dio anlamadım seviomu bellli değiL sitedeki kızçelerim seni kaybetmekten korktuğu için seni facete yoksaymıyor cesaretsiz ddiler ama bnm yakın arkadaşlarım ezik bu çocuk mal ddiler afedersn ama dengesiz ddiler napcam hiç bilmiyorum seviyorumda offf offf:gitme::çok üzgünüm:

dengesiz bencede
bi gün belki dönerim diye el altında tutmak istediği için reddetmiyo olabiliyor.

dengsiz olduğuna herkes hem fikir bn ilşkisi war die göstermiştim bi çocukla çıktm unutabilmek adına ismide yazıodu ayrıldım 1 hafta bile sürmedi silmeyi unutmuş doğal olarak profilimide görüo görüşelm ddğimde müsaitim tmm dedi snraa senn sevgln war blşmam dedi snra döndü bnmde sevglm war dediki yok yani öğrendim sevgilsi falan yok ..hattını değiştrmiş belkide bilmiyorum ama hep böle yapıo kaçıo bn kowalamktan bktım bana akıl verirmisin onu nasıl şah mat edim madem dengesiz iice dengesiz olsun koşmak istemiyorum peşinden şok olsun artık :dilcikar:

Son düzenleme:

bide şöle bişey war tmm arama kızım bni diyince çok güsel dio ama ayrıldğımzdan bu yana bana hiç öle şeyler sölemedi aynı şu durum sana git diyemem kal da diemiyorum ya uzun zmn oldu kafasını dinlemesi için zmn verdim ama beklio ki yalwarayım dön bana die onuda yapmıyorum eskiden olsa yapardım şimdi o yok gayet açık oynuyorum kartlarımı herşeyi açık açık diorum unutmadğımı vs vs adam cwp bile veremio istemmiyorum unut die o cesaret yok kendinde bir araya gelmeye korkuyr tekrar bağlanırım die büyü yaptı bana die korkuyorum başkasını göremiyorum ayrıldğımdan bu yana kaç kişi açıldı seni seviyorum neler ddiler ama olmuo bnm buna ii bi ders vermem lazım kızlar aklı başına gelmesi için yardım edin bana nolur (

senin facebookunda ekli değilse profiline baktığını nerden anlıyorsun canım?

bana kendisi söledi bn birisi ile çıkmıştım 1 hafta kadar denedim olmadı adı yazıyordu şu kişi ile ilşkisi war die bilgilerimde bana senn çıkıtğn war dedi bana bnde ddm olabilir sen gelmek istemiyormusun ddğimde sanki sallıosun bni dedi oda garip bana baktım profilnde yazıo dedi. ayrıca arkadaşlık isteği yolladğım için de bakıo ama yoksaymıyor

canım şu yüzden sordum bildiğim kadarıyla profilin dışarıya kapalıysa arkadaş listende olmayan biri bakamaz.senin dışa kapalı değil o zaman.izliyor seni yani.

canım şu yüzden sordum bildiğim kadarıyla profilin dışarıya kapalıysa arkadaş listende olmayan biri bakamaz.senin dışa kapalı değil o zaman.izliyor seni yani.

yok hayatım dışarıyada kapalı mesela biri bnm adımı yzdı çıkıyor ama sadece resmm arkadaş olarak ekle talebi ve msj yazma onun harici başka biri arkadaşlarıma dahi bakamaz ama ona arkadaşlık isteği yolaldğım için o bnm fotolarıma arkadaş listeme ve profil bilgilerime bakıyor ki çıktığım çocuğun adını profilden baktım dedi

anladım canım.sen o isteği iptal etsen tavrı nasıl olur acaba?

hiç denemedim 7 aydr beklio kaybetmekten korkarım die düşünüyorum bide şu war ayrıldğımzdan bu yana ayda en az 2 defa gizli numaradan aranıyorum ki bu son 2 ayda 5 kez arandım kim bilmiyorum onada yormak istemiyorum ama geçen hafta aradı biri saat 9 sularında akşam 10 saniye kadar sesimi dinledi ve kapadı. normalde gizli noları açmazdım o gün açtım sonuç bu öle herkesede numara wermem listemde bana aşık olup yazan biri hiç yok öle olan biride zaten kndi nosundan arıo bnm gizli no açmadğımı bilio herkes ?? sence bnm eski sevgilimmidr?

sen daha iyi bilirsin ama anlatıklarına göre o olabilir.

ben napıcam peki bu durumda seviyomuyum evet o sevio mu belki ama sevmese ilişkimizi kafasında bitirse böle oyunlar yapmaz bana bi insan silmek isteği bi adamı facebookunda nie bekletsin bn şahsen istemedğim biri olsa onun yüzünü daha görmek istemem yoksayarım ama bu bekletio proflime bakıyor faceten msj attımı yazıo çalıcam ddğim zaten okuldan arta kalan zmnlarda ddğimde nerde çalşcaksın nerede hangi işi yapcan sorular soruo vs ilgilenio gibi duruo ama adım da atmıo nie atmasına fırsat verip unutturmuyorum elinde düşnüo bni bu imajı silmek içn ne yapmam lazm sence?

günaydın güzellikler erkeklerin hepsinden soğudum ben ya

ylkan canım hakkına ne hayırlısıysa o olsun gülümm
kısmetten öteye geçilmiyor

kızlar ayrıca benim evlilik durumu var tee amerikalara gidebiilirimm mafoldumben

günaydın kızçeler...nerdesiniz yaa gelin azcık sohbet edelim dedikodu yapalım zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…