Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

no beklenti no huzur bu iyi bunu aklimda tutim

prenses06 artik bes sene olmus canim benim artik bu adimlari at umarim karsina adam gibi bir adam cikar ama önce onu unut bak bes sene olmus

of iki de misafirimiz var..
nedense misafirler şahıslardansa diye çok tedirgin oluyorum.
tabi imkansız bir şey bu ama.

galiba oda simdi tv izliyordur diye düsünüyorum oda erkenden uyur eger calistiysa bugün kesin erken uyur su on günü gecti hicmi aklina gelmedimki ne düsünüyor acaba

msne hic ama hic girmiyor o günden beri ya beni engelledi su an oda bende engelli yada bilmiyorum arada aciyorum engelli gelir belki konusuruz diye ama yok

ya no beklenti- huzur galiba en iyisi

şimdi napıyorlardırrrr..
benimki kesinlikle tv nin karşısındadır..
annesiyle falan oturuyordur muhtemelen.
belki şu an benim izlediğim programı izliyorlardır..
birazdan da uyur zaten..

benimki kesin kuzeniyledir. (hani şu onun uğruna kırdığım en yakın arkadaşımın sevgilisi yani) zaten hep dipdibeler,pavyonda falandırlar belki, bi de pavyon muhabbetimiz var bizim biliomusunuz,herşeyimiz tam bi de o var yani, nerde çakallık var orda biz varız kızlar bildiğiniz gibi değil nerde itlik orda biz :sm_confused:

msne hic ama hic girmiyor o günden beri ya beni engelledi su an oda bende engelli yada bilmiyorum arada aciyorum engelli gelir belki konusuruz diye ama yok

ya no beklenti- huzur galiba en iyisi

engellemiş olabilir.
ya da hiç girmiyordur.
benimki ayrılığın 25inci gününde falan girdi ilk..
zaten çok girmezdi..

ay birazdan emre aydın çıkacakmış..

bu şarkıda benim şarkımm
güzel günler göreceğiz güneşli günler..

haha
benimkini de babası pavyona götürmüştü..
bana anlatıyordu.
babası sık gidermiş herkes tanıyormuş onu orda..
gel seni de götürücem demiş.
ama yıllar once.. yani benden önce..
nasıl bi ortam anlat falan derdim anlattırırdım..
of yaa..

ay bi ara da o modaydı bi pavyondur tutturmuştu, neymiş gidiyolarmış içkilerini içip müziklerini dinliyolarmış bişi yapmıyolarmış duy da inanma yaa, youtubedan falan girip izledim o pavyon görüntülerini ay kafayı yersin bide princess sen bilirsin ankarayı,maltepedeki falan pavyonlar varya oralara gidiyolardı bide yaptığı çok normal bişiymiş gibi biz orda içkimizi içip müziğimizi dinliyoruz diyodu,bi gün arkadaşım buna demişki sevgin youtubedan girip baktı pavyona diye bi telaşlanmış benimki hemen tutuşmuş.amaan gördümü prenses006,ama ben bişi yapmıyorumki valla bişi yapmıyorum diye canım yaa,:1rolleyes:

yaa şimdi daha kötü oldum biliyomusun..
çünkü b.. arabayı kullanıyormuş. babası alkollüymüş.
babası demişki maltepeye doğru sür dümdüz demiş..
onlarda maltepede bi pavyona gitmişler yani...
offf..
b.. de kızlarla falan takılmadım demişti..
yani masalarına bi kadın gelmiş ama babası iki dakika sonra göndermiş.

ayy ankara havası dinlemeye dındırıdındırı saz ayy. sorma yani....bunlarda diyolardıki paramı vercez kadına diyolardı ama duyda inanma yani,ne bilim ben hiç inanmadım ay düşünsene o bayağı yerlerde ne işleri var,bunlardan adammı olur,hele benimki akla hayale gelmeycek neresi varsa oralara gider takılır her türlü sahtekarlığından tut içkisinden her çeşit itlik mevcut yani bide bununla ilgili gelecek hayalleri kurdum ben olmayacağını bile bile.... öle bi biliodumki olmaycağını çatır çatır biliyodum buna rağmen sevdim işte ondan dolayı gelecek planlarımda hep o vardı

ege deniziii bak :1ninca: ooo hoşgelmişleeer misafirde aramızdalarmıışş dındırırıdındırır princess angara havasııı :dance:

kızlar bukadar yıpratmayın kendinizi.şimdi diyeceksiniz ki söylemek dile kolay geliyor biliyorum çünkü bende bana herseferinde unut gitsin,değmez,üzülme,artık önüne bak vs.diyenlere içimden hep dile kolay geliyor tabi gelinde yüreğime anlatın ona söz geçirin derdim.ama şunu anladım ki unutamam desenizde unutuyorsunuz birgün.artık kimseyi sevmeyeceğim desenizde onu sevdiğiniz gibi sevebiliyorsunuz bir başkasını.artık kimseye güvenemem deseniz de birgün çıkıyor karşınıza güvenebileceğiniz biri.sakın karamsar olmayın biten ilişkinizde onun artıları yerine eksilerini görmeye çalışın.4 yıldır birlikte olduğum insandan ayrılınca fazlasıyla yaşamıştım ben bu ''artık herşey bitti'' dönemini.yazdıklarınızı okuduğumda eskiden yaşadıklarımın birebir aynısını görüyorum mesajlarınızda ve inanın şimdi gülerek hatırlıyorum nekadar salakmışım diyorum.ve onun geri dönmesini bekleyerek harcadığım yıllarıma acıyorum sadece.evet dönen de oluyor dönmeyen de.ama inanın dönse de hiçbirşey değişmiyor.4 yıllık ilişkim boyunca defalarca ayrıldık defalarca geri döndü ama değişen hiçbirşey olmadı.bütün bu tecrübelerim sonucunda anladım ki kol kangren olmuşsa kesip atacaksın başka çaresi yok zira nekadar seversen sev nekadar sevdiğin insan yanında olursa olsun birşeyler yolunda gitmiyorsa;onunlaylen bile mutsuz olabiliyorsun acı çekebiliyorsun.inşallah allah gönlünüzdekini verir canlarım.

yıkılma öyle;haydi kalk ayağa,yürü güneşe...

benim de öyle canım.. gelecek planlarımın hepsinde vardı.
artı b.. benim kontrolüme girmeden öncesinde gerçekten her türlü şeyi yaşamıştı.
yani o senin dediğin gibi her türlü yere gitmişti her şeyi biliyordu.
benle birlikteyken adımından haberim olurdu. yanlış da yapmazdı. düzeldi diye seviniyordum bende..delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…