simdi ne yapiyordu su ruhsuz varliklar uyuzlar
diyebilirm dimi kizlar :)
şimdi napıyorlardırrrr..
benimki kesinlikle tv nin karşısındadır..
annesiyle falan oturuyordur muhtemelen.
belki şu an benim izlediğim programı izliyorlardır..
birazdan da uyur zaten..
msne hic ama hic girmiyor o günden beri ya beni engelledi su an oda bende engelli yada bilmiyorum arada aciyorum engelli gelir belki konusuruz diye ama yok
ya no beklenti- huzur galiba en iyisi
benimki kesin kuzeniyledir. (hani şu onun uğruna kırdığım en yakın arkadaşımın sevgilisi yani) zaten hep dipdibeler,pavyonda falandırlar belki, bi de pavyon muhabbetimiz var bizim biliomusunuz,herşeyimiz tam bi de o var yani, nerde çakallık var orda biz varız kızlar bildiğiniz gibi değil nerde itlik orda biz :sm_confused:
ay bi ara da o modaydı bi pavyondur tutturmuştu, neymiş gidiyolarmış içkilerini içip müziklerini dinliyolarmış bişi yapmıyolarmış duy da inanma yaa, youtubedan falan girip izledim o pavyon görüntülerini ay kafayı yersin bide princess sen bilirsin ankarayı,maltepedeki falan pavyonlar varya oralara gidiyolardı bide yaptığı çok normal bişiymiş gibi biz orda içkimizi içip müziğimizi dinliyoruz diyodu,bi gün arkadaşım buna demişki sevgin youtubedan girip baktı pavyona diye bi telaşlanmış benimki hemen tutuşmuş.amaan gördümü prenses006,ama ben bişi yapmıyorumki valla bişi yapmıyorum diye canım yaa,:1rolleyes:
ayy ankara havası dinlemeye dındırıdındırı saz ayy. sorma yani....bunlarda diyolardıki paramı vercez kadına diyolardı ama duyda inanma yani,ne bilim ben hiç inanmadım ay düşünsene o bayağı yerlerde ne işleri var,bunlardan adammı olur,hele benimki akla hayale gelmeycek neresi varsa oralara gider takılır her türlü sahtekarlığından tut içkisinden her çeşit itlik mevcut yani bide bununla ilgili gelecek hayalleri kurdum ben olmayacağını bile bile.... öle bi biliodumki olmaycağını çatır çatır biliyodum buna rağmen sevdim işte ondan dolayı gelecek planlarımda hep o vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?