Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Aynı şekilde...Gelecek planlarımda da o vardı benim...Hatta çok radikal kararlar alıp uygulamaya koymuştum bile...

Aynı şekilde,onun da görüp geçirmişliği vardı,mesleğinden ötürü...

Hani onu tanıdıkça,tam ailesine,çocuklarına,yuvasına sahip çıkabilecek adam diye düşünüyordum onun hakkında...

Ama şimdi diyorum ki,acaba gerçekten tanıyabildim mi?Ya da o mu bana kendini bu şekilde tanıttı?

Ya da gerçek kişiliği miydi bana anlattığı,ama onların yanında bu halleri de var mıydı?

meraba kızlar anca gırebıldım nete mısafır wardı gercı uykum geldı ama yazıları okumadan yatmak ıstemedım..dınsın artık acılar yaa unutalımm sunlarıı..

bugün iki tane felsefe edindim kendime: birincisi avludaki iti çatıya çıkarma döner kafana s....r :teytey: diğeri de no beklenti=huzur :roflol:

çok hastayım kızlar yatayım artık bari en azından dinlenirim yarın görüşürüz iyi geceler hepinize a.s. bugünü kazasız belasız atlattık çok şükür,bugün kritik gündü,çok teşekkür ederim bugünkü desteğiniz için,burası beni çok güçlü yapıyor gün geçtikçe,ençok gücü ve desteği burdan alıyorum,sizlerde olmasanızz nasıl geçerdi bu günler a.s.

simdi oda düsünüyordur belki on günü gecti aa dayandi aramadi beni hayret filan diye

Büyük bir ihtimalle canım...

tabı acaba o ne dusunuo bıde o war.belkıde sen onu aramadın ıcın oda sana kızıodur kacsın bakalım nereye kadar kacıcak..

İyi de bence onun jelibon a kızmaya hakkı yok...Hem de hiç yok...

Çünkü kıza uzak dur diyen kendisiydi...

eet hakı yok tanıkı ama erkekler fazla akıllı warlıklar olmadı ıcın ne dusunceklerı bellı olmaz..bende dusunuorum onu ama onun aklındamıyım hayatı ne alemde bılmıorum ve bu cok koyuyo banaaa...

bıde 8 aylık sevgılıydık ama bunu bıde oncesı 2.5 sene arkadastık hep ondan haber almaya alısıktım anlıcan.onunla konusmayı cok ozledım yaa..

Bana dokunmuyor dermişim mesela

Onun dışında,bana başkasıyla nişanlanmış olması da dokunuyor...

Yaptıkları dokunuyor...

kizlar aksam olunca cok dokunuyor normalde simdi msnde konusurduk
artik yok cok yanliz hissediyorum kendimi iyiki siz varsiniz ne yapicagimi bilmiyorum aksamlari
birde telefonum calmiyor arayanim soranim yok
cok kötü bisey ya
bu bosluk
bu yanlizlik
bi garibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…