Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

dönüş biletini almamışlar kuzum
ama muhtemelen pazar akşamı en geç p.tesi
aman kata kulliye getirip orda bırakmasınlar benide zemuszemus
dönmemi herkes istiyo çünkü

gulincim karar veremedim bilmem neden eklerki alla alla kafam karıştı bilmiorum yaa....suan yalnızlıgada iice alıştım açıkçası nebilim...

gulincim inş iyi bir iş bulursun kurtulursun..

gulınım canım...ne cok yazardım sana dımı...gercekten dıbe vurup vurup ıyılestım
sımdı shıc ıstemnedıgım kaadr ıyıyım
ama bu ayrılık aılesıne bı ceza ben emınım...butun emeklerı bosa gttı..bızım ılskımızı herkez bılıyodum...
emınım bı kez daha herkeze mahcup oldular..
ve emınım benım ıcın bıle bu ayrılıgın oldugunu dusunen cok kısı vardr...
bugun barısa bıraz uzuldum cunku en cok olan ona oldu...aılesı ke ndı ellerıyle yakılar onu...
tabı neden ayrıldılar bılmıyorum...belkıde barısrlar...pek ole gozukmuyo ama...en cok aılesı ıcın zaten sevındım..yoksa barıs zaten omur boyu cekıcek...ılk gunden berı cekıyo..sımdı benı cok ıyı anlıyodr emınım

gercekten artık hepımız bomba gıbı gucluyuz

sımdı anladım
hayrlısı olsun canım
aman hızlı karar verme
aklına dustun demek...face harıcı ulasamazmı sana
bırz daha bekle bakalım

dönüş biletini almamışlar kuzum
ama muhtemelen pazar akşamı en geç p.tesi
aman kata kulliye getirip orda bırakmasınlar benide zemuszemus
dönmemi herkes istiyo çünkü

neresı hayrlıysa hakında orda olsun canım

gulıncım ıs hakkında hayrlısı olsun bıtanem Şeniz

benim için istanbul hayırlı ki hiç hesapta yokken istifa edip döndüm evime.
genede hayırlısı.
bu aydan sonra bi yere kımıldayamam zaten.
sınav stresi başlıcak
stajım bitiyo mart başında mali müşavirlik yeterlilik sınavına giriyorum.
okandan daha önemli o şimdi gözümde.
o ruhsatı almam hayatımı daha kolaylaştırıcak.
perşembe akşamı sana detaylı rapor veririm pambıkım
bilgisayarı yanımda götürürüm.
turkcell wınımda var bağlanırım

vınını sevıyım senın..aman unutmada gotur haberdar et bızı..teknolojının gozunu sevıyım valla..
sınavındada basarılare dılerım kuzum..ınsallah yoların sonuna kadar acık olsun...

corelcim hayırlısı hadi bakalım iyi git gel.. >)))))
pamuk prense telim vardı ama bilmiorum belkide çekinodur blmiorum...

inşallah hayat hepimize güzelliklerini gösterir bundan sonra ..
işe girip şu sınavı halletmem gerek ..
2010'da imajda yenilicem
devir değişiyor corelde değişicek opuyorumnanaktan
ama sürekli acı çeker halde olmaktan bıktığımı anladım dün gece
arkadasımda aynı durumda konuştuk saatlerce
yeter artık dedik.
birazda benim elimde bazı şeyler
silkelenmezsem kendime gelemem ..
o yüzden diyorum belki gitmem çok iyi olcak ..
ilişkimiz telefonda bitti bidahada görmedim onu..
belki kurtuluşum olcak bu karşılaşma..
dua edin benim için olur mu kuzularım ..
antalyadan dönerken acıyı,hüznü tamamen orda bırakıp dönebileyim ..

kızlar benım canım çok acıyor kendımı oyalayamıyorum.çıldıracağım dayanamıyorum ben güçlü olmaktan,güçlü gibi gözükmekten bıktım .sanırım fahrı Allah katında kocam/karım dıye hıtap ettıgım ınsan evlenıyor.kız bakıyormuş aılesı.caddede cumartesı akşamı içmiş benı aradı gel a,konuşalıml dedım ben ne dıyorum sen ne dıyorsun dıye yenıden dellendı ve telefonu kapattı.anladm kı bız bıttık ve ben başkasını sevmek zorundayım ama kalbim acıyor kızlar hemde çok ve herkese bu kadar bellı etmemek zorunda olmaktan bıktım artık.içmek istiyorum sadece içmek ve uyumak dayanamayacağım bu acıya yoksa ama malesef çalışmak zorundayım .......

canım benim herkes hakettiğini yaşıyo hele barışın hiç üzülünülecek bi tarafı yok çünü oda haketti kendi hayatını ailesinin yönetmesine izin verdi.ailesi istedi o yaptı.asıl o dua etsin o kızla evlenmediğine yoksa ömür boyu çekicekti.sen mutlu ol gerisini sen çekmen gereken acıyı hakkıyla çektin şimdi küllerinden doğma zamanı

hayata yakışmıyo sana hiç bu laflar kalk toparlan içmek çözüm değil ona da yakışan ailesinin bulduğu kızla evlenmekti zaten hayata bu kadar karaktersiz bi insan yakışırmıydı sana.unutma sen değil o kaybetti sen aileni bile karşına almayı göze aldın ama o alamadı

hayatacım kolay değil tatlım ..
canının acıması , bu acının seni zorlaması normal ..
dile kolay 5 yıl ..
insan evladıyız herşeyi birden söküp atamıyoruz içimizden ..
sana ne iyi gelecekse onu yap ..
acınıda yaşa be güzelim ..
onu yaşamazsan atlatman imkansız ..

gulincim karar veremedim bilmem neden eklerki alla alla kafam karıştı bilmiorum yaa....suan yalnızlıgada iice alıştım açıkçası nebilim...

gulincim inş iyi bir iş bulursun kurtulursun..

inşallah deryacım kurtulayım şurdan artık.şeker bence de biraz yanlız kal sen oldukça yoruldun bence dinlenmeye ihtiyacın var yorma kafanı boşuna bence..

hayatacım gene döndük başa bırak artık ya
evlenirse evlensin naptıgını adam bilmio bile..baksınlar kızz...
erkek adam çıkar herkesin karşınısa bu bu der herşey bahane ya...
bırak artık üzülmeyde kendini toplamaya bak

oylede gülin bılıyorum yapamazdık ama canım acıyor ya bu kadar herşey kolaymıydı neler yaşadık,neler duyduk herkesten ama hıc gıdemedık.27 yaşına ben getirdim onu o da benı 22 yaşıma .neler yaşadık bu kadar kolay olmamlıydı.ne isterse yapmaya hazırken duydugum şşeyler agır gelıyor ve görmeyı dusunemıyorum bıle hele son gelışınde ne kadar cok gıtmeyecegını dusundurmuştu.dıyordum hep ben suçluydum dye ama bu kez ben elımden gelenı yaptım.canım acıyor ya.kahretsın nefes alamıyorum resmen.sevgı degıl bu sevdgıım ıcınde suanda yaşamıyorum buna emınım ama sanırım hergeçen gun bana ayrılık daha çok koyuyor.

hayatacım gel gitleri yaşaman çok normal herşey yenii.ve çözümüde yok ikiniz açısından...
ama alışcaksın artık inan nedicegmi şaşırdım...
hayata zaman

derya toplanacağıma söz verıyorum herkese mutluyum dıyorum ama oyle bır haber gelıyorkı dagılıyorum ,çalışamıyorum normalde super haftasonu geçirdim ama içim acıyor şimdi kız bakmaya gittikceklerini duyunca bu kadar çabuk en azından beklemıyordum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…