inşallah bitanem inşallah ..
ç.ba gecenin bi yarısı otele varcaz ..
p.be görürüm büyük ihtimal
paylaşırım sizinle olanları ..
öldürmeyen acı güçlendirirmiş ..
bizlerde güçleniyoruz işte..
pamuk prenses o olmadı istemedim kimseye ısınamıorum olmuo birazda aceleci konuştular bende vazgeçtim....
facebokta ekleyenden işyeri çevresinden biriydi o aramadı ben aramdm kapanmıştı fazla görüşmemiştik zaten geçende beni facebokta eklemiş ama hala kabul etmedim bilmiorum yaniiii..
dönüş biletini almamışlar kuzum
ama muhtemelen pazar akşamı en geç p.tesi
aman kata kulliye getirip orda bırakmasınlar benide zemuszemus
dönmemi herkes istiyo çünkü
gulınım canım...ne cok yazardım sana dımı...gercekten dıbe vurup vurup ıyılestım
sımdı shıc ıstemnedıgım kaadr ıyıyım
ama bu ayrılık aılesıne bı ceza ben emınım...butun emeklerı bosa gttı..bızım ılskımızı herkez bılıyodum...
emınım bı kez daha herkeze mahcup oldular..
ve emınım benım ıcın bıle bu ayrılıgın oldugunu dusunen cok kısı vardr...
bugun barısa bıraz uzuldum cunku en cok olan ona oldu...aılesı ke ndı ellerıyle yakılar onu...
tabı neden ayrıldılar bılmıyorum...belkıde barısrlar...pek ole gozukmuyo ama...en cok aılesı ıcın zaten sevındım..yoksa barıs zaten omur boyu cekıcek...ılk gunden berı cekıyo..sımdı benı cok ıyı anlıyodr emınım
kızlar benım canım çok acıyor kendımı oyalayamıyorum.çıldıracağım dayanamıyorum ben güçlü olmaktan,güçlü gibi gözükmekten bıktım .sanırım fahrı Allah katında kocam/karım dıye hıtap ettıgım ınsan evlenıyor.kız bakıyormuş aılesı.caddede cumartesı akşamı içmiş benı aradı gel a,konuşalıml dedım ben ne dıyorum sen ne dıyorsun dıye yenıden dellendı ve telefonu kapattı.anladm kı bız bıttık ve ben başkasını sevmek zorundayım ama kalbim acıyor kızlar hemde çok ve herkese bu kadar bellı etmemek zorunda olmaktan bıktım artık.içmek istiyorum sadece içmek ve uyumak dayanamayacağım bu acıya yoksa ama malesef çalışmak zorundayım .......
gulincim karar veremedim bilmem neden eklerki alla alla kafam karıştı bilmiorum yaa....suan yalnızlıgada iice alıştım açıkçası nebilim...
gulincim inş iyi bir iş bulursun kurtulursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?