Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

merhaba kızçelerim bugün iş teklifi yapıldı maaşımı falan knştuk artık bnde çalışan bi bayanım :))) çok mutluyum girdim bankaya sonunda yarn sözleşme yapıcam perşembe iş başı :)) çok dua ettim gireyim die allah kabul etti dün gece ağladım hem hayrlısı ile bi eş bide iş wer allahım die işim oldu snnda inş hayrlısı ilede değerimi bilecek bi sevgilim olur:))

ay canım çok mutlu oldum darısı ben gibi işsizlerin başına..zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktan

teşekkür ederim corelcim inş allah en güsellerini sizlere versin ..
** saol dicha cım allah büyük verir iş walla çok dua ettim ben iş başwurusu yaptğım zmn bankaya 1 ay boyunca hep dua ettim allah kabul edio bide hayrlısı ile sevgili istiyorum şimdikaydirigubbakcemile3 nyse kızlar öptüm hepinizi yarın erken kalkıcam sözleşme yapmaya gidicem öptüm hepinizi ii geceler herkese :))

hayırlısı olsun yllkam inşallah eşte bulursun gönlüne göre opuyorumnanaktan

ylka hayırlısı olsun.
keşke herşey mutlu mesut bır iş bulabılmek ve çalışmakla kalsaydı bu varda şöyle gönlüme göre birisini bulamadım gitti.mafoldumben

yılkacım sevidim senin adına....başarılar...
ecrine sende slm söle yada ben sölerim saolsun...
hayata ulursun hayırlı bi koca :)))))))))))

canım sana mail atacaktı o.
selamı üstümde kalmasın dıye yazım dedim.:ecrin_bebek:
inşallah deryacım.sen ben ecrin çok acı çektik bi birisini adam gibi bulabılsek ne güzel olacak ama her geçen gün erkeklerden dahada soğuyorum....

hayatacım dun konuştuk saolsun...
evet bulcaz inş zamanla valla....kafam ii böle yaa
sen nasıslın

bende iyiyim ama hayatımda bırısını istiyorum canım.
aşık olmak istiyorum.
eğer gerçek aşk diye bırsey varsa tabı.

Son düzenleme:
çok şükür ben bu konuda çok şanslıyım üniversiteden mezun olur olmaz buldum çok seviyorum işimi ve sürekli farklı yerlerde yogun olarak çalışıyorum.yogunluk dışında herşey çok güzel:)

dilerim herkes mutlu oldugu şirkette,mutlu oldugu işi yapar.

Hayatacım zamana bırak herŞeyı bence acele etme Çıkar muhakkak bırı...
Heker naber.
Gulıncım naber...

zaten öyle canım zamana bıraktım herşeyi.
yanı degmeyecekse bırısı olmasın uğraşamam zaten kımseyle .
gerçekten aşk varsa da gelıp benı bulsun o ınsan.
gülin nbr?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…