Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım ne güzel şeyler almışsın benim puan anca nazar boncuğuna yetti kaydirigubbakcemile3

ne güzel işte nazarlardan korunursun

kızlar ben tel.kapattım dün gece felan aramış nete geldi gece çevrımdışıydım,face yazmış neden tel.kapalı diye bende 2 arkadaşıma yazdırdım faceki,...sana ulaşamıyoruz felan bişeymi oldu diye ama bizimki açmadı sabahtan beri hani ulaşılamıyorum merak etsin istedim ama nirdeeeeeee,o çocuğu ve çocuğunun sevgili annesiyle keyifli bir pazar yaşayacaktır

teşekkür ederim prensesim sizin sayenizde birazda güçlenmem:teselli:artık gerçekten çok iyiyim unutmam gerekti unuttu onun küçk basit oyunlarına ayıracak vaktim olmadğını anladım bnm merkezim o değil dünyam hiç değil.. ben yaşamaya geldim hayata o gerçekten dengesiz bi insan ki hala ikilemde kalıyor ben ne istedğini bilmeyen insanla hayat süremem en doğrusu silip atmaktı ben öle yaptım bana inanmyanalar oldu bu sitede elbette ama ben gayet iyiyim mutluyum hayattan zevk alıyorum çokta rahatım bu durumdan bekarlığın tadını çıkarıyorum

**inş cnm send eçok mutlu olursun hepimiz hakettğimz yerlere gelir sevgiyi hakettğimz insanlarla aşk yaşarız:asigim:

günaydın kızçelerim.

sevda kuş misali bır var bı yok,aşk varmı hayatta artık inancım kalmadı aşkın varlığına dair.
bırısı varsa çıksın benı kendıne aşık etsinde göriyim ,aşık olmayı diyorum.
dıger yanım eğer aşk yoksa bana değer veren ınsana değer vermem gerektiğini söylüyor.

Anlamaz aşk acısından,
Gidene dert olmaz...
Dağ dağa küstümü...
Hiçkimse nedenini sormaz...
Anlayamaz...
Yeni bir aşkı kabul edemez...
Bir kalbi iki kişi paylaşamaz...
Unutmadı daha yeni gideni...
Anlatamaz...
Yeni bir aşkı kabul edemez...
Bir kalbi iki kişi paylaşamaz...
Unutmadı onu terkedeni...

Gönlünü gün edeni sevmez sevda...
ıster hep onu üzeni...
Her ona kucak açan olmaz fayda...
Bekler hep onu sileni...

Son düzenleme:
Hayırdır gulın ıŞtenmı ÇıkÇan noldukıı..
Gulın bıde benım burda komŞu vardıya benı facebokta elemıŞ ŞaŞırdım ama hala kabul etmedım...

heker ben beynıme reset atmış gibiyim onunla ilgili ne iyi ne kötü birşey hatırlıyorum.
ama bana çok dayandı tabıkıde cok guzel seyler yaşadık ama bitti.
dilerim ki çok mutlu ve huzurlu olur.sonuçta 5 yıl paylaştık bız onunla acısıyla,tatlısıyla.kötü olmasını asla istemem.

hayatacım valla bilmiorum amacı nedir...neden eklemiş..cumartesiden beri halen kabul etmedim....
hayatacım evet öyle valla benim artık aklıma bile gelmio görmedigim sürece ama gene gördüm tesadüf bukadarmı olur....cumartesi akşamı arkadışımı yolcılım dedim cadeyye cıktık biizm ordan barjdan baktı kızla gelio akşam saattinden şaşırdım görünce bizim orda..
ama görmesem daha ii tabii aklıma flanda glemio...eski lale

bende ya ç.ba akşamı ya da perşembe görücem laleyi ..
artık görsemde etkilemez diyorum
zira ben geçmişe süngerimi çektim ..
antalya yolcusuyum ç.ba akşamı ..
nasıl çalışmıyom anlamadım her işlerine koşturuyorum
ama böyle oluncada üstümde ağırlıkları olmuyo güzel oluyo
şu geçmiş alacağımı kurtardım mı tamamdır zemuszemus

evet gunluk ayrılmıslar cok bellı
sımdı bu benım ahımmmı kadermı kısmetmı...ne bu
okadar bellıydıkı o kızın kısmetlerı olmadıgı..burda okadar gozyasım varkı..en ıyı sen bılırsın bıde sevgılısınden ayrılanlar topıgı
bız tekrar barstık dıye ,bızı yarmak ıcın yaptıkları okadar bellıydıkı
ama ona deyınce hayr barstıgımızdan haberlerı yoktu..
bal gıbıde vardı...5ay ıkıncı telefonunu kullanmayan ogulları ıkıncı telını kullanmaya ve netın basından kalkmamaya baslamıstı,mutluydu gozlerı guluyodu..nasıl bılmıyolardı..kardesıne solemıstı..
13gun ıcınde gttıler kızı buldular 17 yasında ıstedıklerını yaptırabıleceklerı kzıı
babasına uygun olan bu kızı alıcaz degı kızı
sımdı alsa ya o kızı neden bıraktılar
yada sımdı uygun olan bı kız daha bulsun...
ne hıssedıyosun dersen hıc bıse ...bazen guluyorum..bazen duygulanıyorum...
emeklerı bosa gttı..ama cok ıyı oldu evleenlım dıye bırıktırdıgı ben maddı manevı hazırım dedıgı hersey bosa gttı.kendı ellrıyle ogularının canını kac kez yaktılar..oda pasıf olmasaydı...
cok canımı yaktılar
sımdı aılesını yuzunu gpormek ıstıyorum
ahh etmedım degıl.yerı geldı ılk zamanlar ayrılsın allahım bana gerı donsun dedım..yerı geldı ayrılsınlar emeklerı bosa gtsın dedım..
artık aklıma bıle gelmıyodu duamda onu anmıyodum bıle..
hayt garıp ve gunluk...ben onun ne yakısılklılıgına kı ole yakısıklı degıl
ne parasına kı parasıda yok ne aılesıne,hıc bıseyıne degıl sadece yurekten sevdım...
bende bılırdım yarı yolda bırakmayı ama senı sevıyorum sensız olurum dıyen adamı bı turlu aıleme karsı bırakamadım...sevdım cunku onu ben ılktı cok sevmıstım...cok hayaeeler kurdum onunhepsını yıktılar...
artık ıkımızınde yolu acık olsun..

evet kızlar bunu dun gunlukte yazdım..
buradda yazmadan edemedım..
bu topıkte cok anım var...en kotu gunlerımı burda gecırdım...ole gozyasım varkı...
en ufak bı haberde burda alıyodum solugu...onu gordugumde bı haber aldıgımda herseyde buraya gelıp yazıyodum...bu topıgın burdakı arkadaslarımın hakkı cok bende

cok sevdım kosulsuz sebepsız ıcımden gelerek sevdım...belkı ımkanıszdı gercektende...ama sevgıme karsı gelemedım..cok mucadele ettık...babam kabullenmedı ıstemedı engeldı...bır bucuk sene bu sekılde surdu...bı gun geldı baban vermıyo sen kacmıyosun dıye benı terkettı...ole yandıkı yuregım...hersey yolundaydı cunku...nasıl alıscaktım onsuzluga oda benı sevıyodu aglayarak ayrılmıstık..aılesı hıc karsı degıldı ama son zamanlarda cok herkez tarafından duyulmustu ve laflar olmustu...artık babamın benı vercegını hıc ama hıc ummuyolardı...son olayda tuzu bıberı oldu yıne laflar olunca benı terkettı..5ay hergece agladım hergece resmnıyle yattım...bıgun donucektı bılıyodum ama korkuyodumda..gun geldı kavustukk ...ama 13gun surdu...bıseler oldugu bellıydı..sordugumda aılemle kavga etım dedı..bıgun ustune gttım soledı .babasının arkadsının kızı varmıs babasına uygunmus o kızı alıcaklarmıs..karsı gelemıyomus aılesıne...yıkıldım sok oldum...ve hersey tamamen bıttı...benı obur dunyada beklıcekmıs son maılındeole soledı...
artık daha guclu olmam lazımdı annemın yanında aglamalar bıtt..nasıl aglardım artık yuzummu vardı...onun ıcın aglamaya...herseylerını gordum face de...belkı sonunda ayrılcagını bılseydım okadar ondan sogumak ıcın mucadele etmezdım..gorıyım ıstedım tum yasadıklarını bıtırıyım ıstedım ..olede oldu...soz nısan butun resımlerını gordum..saolsun kız zaten hergun resım degıstı face de... gozume gozume soktu..bıde sıfresının degısmemesı artık sız dudunun gerısını...
artık onunla ılgılı ne duam ne bı hayalım kalmıstı sonunlarının ayrılık olacagını bıle dunmuyodum..cok dua etmıstım allahım ayrılsın bana donsun yada ayrılsın emeklerı bosa gtsın dıye...
evet bızım ıcın bırıktrdıgı 5kuruslarıda zıyan oldu ıste...sımdı ananesın kardesının yuz ıfadesını gormek ıstıyorum..kendı ellerıyle yaktılar ogullarını...bugun dusundumde b...uzuldum...allah yınede yuzunu guldursun bundan sonra onun ııcn kotu bı dusuncem yok...bukadarı yeter ona..kımısı dedıkı evlenınce ceker sımdı cekmesede ama benım ıstedıgım buydu...o kızın nasıplerı olmaması..cunku hemen alel acele bulunmus tek ogullrının basını baglamak ıcındı..sevgısız ah larak cıkılan bı yolda 8ay bıle ıyı dayndılar...
gun gelıyomus devran donuyomus...allah buyuk ...sıze herkezın mukafatını laacgını gormenız ıcın yazdım...
hıc bırınız uzulmeyın..allah cok buyuk

pamuk presnses kimsenin ahı kimsede kalmaz..
üzülüoru ama olaylarını duyunca veya kötü şeyleri bak işte tutuo ahlar...
ama bizedeede biten bitio içimizde ...silmiş zaten ne halleri varsa görsünler..

evet apua ah kalmıyomus..gercı cok bellıydı cunku bı hısımla yapılan bıseydı hersey ama
benımde cok ahım vardı ustlerınde
artık bende bıttı ...ama allah herseyın zamamnını ıyı bılıyo..belkı bıtmeseydı yıne bı umıtle beklerdım ..
allah artık yolumuzu acık etsın...ben onun yerını dolmucak sanarken dolsun ıstıyorum artık...benım ıcın hersey yenı baslıyo...allah onada yardım etsın...

kimsenin ahı kimsede kalmaz
benim üzüldüğüm hak etmeyenlerin acı çekmesi ..
adam gibi sevmekten başka suçumuz olmaması!

ben bazen eski laleyi düşünüorum suandada bi çıktıgı var hemen buldu zaten ayılınca 1 ayda aralarında yuzuk takmışlar ...ben herşeye şaşırdım yeri gelio sevgilisiyle görüorum ....ama inan içimde hiçbişey yok ve a-kalmadı.. bigun gelicek ama ne zaman bilmem ama umrumda degil ..hayatta en zor zarar bana vermesi gerekti ben bunları hakedicek bişey ypmadım....ama allah benim yuuzume bamış diorum her işte bi hayır vardır..ama çoktan topladım kendimi fazla üzmedim bile....hep güçlü oldum herzamanda...eden yaptıgıyla kalır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…