Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bucuuuuuu bilemeyiz ama arasada sizin ilişinizde bişey degişmez yanlış anlama ama ...adam naptıgını bilmio senin yerinde olsam silerdim yeniden bi defter açardım..

bucuuuuuu bilemeyiz ama arasada sizin ilişinizde bişey degişmez yanlış anlama ama ...adam naptıgını bilmio senin yerinde olsam silerdim yeniden bi defter açardım..

Canım aramasını çok istiyorum. Değişir değişmez onu bilemem ama benim içimin soğuması lazım. Böyle kalmaması lazım.İnşallah arar..

burcucum bazen aramasından cok aramamaası daha hayırlısıdır bak benım ılıskımde mesela keşke aramasa keşke ılgılenmese diyorum çünkü ben yok saymışken tekrardan varım durumuna getirdi kendini.

ve burcu az önce burda bır cok sevdıgım ınsan var dost/abı ne dersen de adına anlattım olanları benım olayım hakkında yaptıgı yorum oldu canım işimi kuruyım ,evımı alım sen bekle ben bunları yapım sen benım yanımda olma ben senı ara sıra ararım ,ara sıra takılırız sonra oyle zaman geçer sen benı seversın ben başkasını severım ama arada senınle de olurum sen takma canını bıraksana Allah aşkına pıyasada adam mı kalmadı şu kapıdan çık kadıköye ın ne kadar erkek oldugunu göreceksın bıyerlerde vardır sen boyle yaptıkca o daha cok senı oyalar bu sevme degıl hande lutfen kendıne gel dedi haklımı evet haklı senınkıde oyle sevseler yanımızda olurlardı tekrar arayacaklarımı dıye beklemek yerıne onlarla konuşuyor olurduk bunu kabul edelim ve bız onlara kaçıyor derken aslında kımse kaçmıyor sanırım bu ılıskıler bıttı sadece.

hayata yazında katılıorum bence haklısın ...bak ne guzel açıklamıssın herşeyi ama kendinze söz geçirseniz bide..

derya kendıme gelıcem artık numaramı değiştirme kararı aldım en doğrusu bu olacak bızım için eğer cok sevıyorsada oturduğum yerı bılıyor falan.gerçekten sevıyorsa hayatını yoluna koyduktan sonra çıkar karşıma ama artık toplanıcam.

kızlar bu arada ben çarşamba öğleden sonra haftasonuna kadar yokum ..aılemın yanına gıdıcem belkı carsambada hıc çalışmayacağız ,eğer çalışmazsak yarın akşam gıderım haberınız olsun..
çok şükür tekrar tatil geldi.kaydirigubbakcemile3hihoyyythihoyyyt

Kesinlikle çok haklısın canım.
O danıştığın insanlarda haklı.
Tabi dışarıdan bakınca daha iyi görülüyor herşey.

Bizde de her insan gibi reddedilmenin o müthiş cazibesi var.
Yani hırs gibi bişey bu.
Sevmek bu değil.
İnsan kendine acı çektireni nasıl sever.
Bu hastalık bence.

Resmen oyalanıyoruz onlar tarafından..
Farkında değiliz oyaski elimizden önümüzden nelerin uçup gittiğini....

Hani bir laf var ya..

HAYAT SEN PLANLAR YAPARKEN BAŞINA GELENLERMİŞŞŞ...süprizzzzz

aynen kuzum sadece zaman ve dayanmak bırakalım ne hallerı varsa görsünler.

plansız yaşamak daha güzel bakalım neler görücez.

hyatacım ii senin adına sevindim tatil konusunda...
bucuuuu çevredekiler daha net görebilio herşeyi..bizim görmediklerimizi..<

ıyı akşamlar kızlar.
ya bugun cok guzel bır gün hem tatıl yapıcam hemde bızım şirkettekilerle dans kursuna yazılacağız süper .... kafam karmakarışıktı ama gıttıkce güzel bır gun olmaya başladı.zemuszemuskaydirigubbakcemile2

Ne güzel hayatacımm.
Çok sevindim senin adına..
Dünya kimsenin etrafında dönmüyor tabii.
Ben de bi ara çok takmıştım dans kursuna gidicem diye sonra vazgeçtim.
Bak şimdi çok özendim sana yaa...kaydirigubbakcemile3

hayat sevenlerin yanındadır.gülümse kaderineee.gülümse acıyaaaa...
günaydınlarrrrrrrr..birzamanlar açtığım nişanlananlar topiğinden ayrılık topiğine uzanan hikayem..
hayat tepetaklak ediverir insanı işte böyleee..herşeye rağmen herşey güzel olacak...

Günaydın canlarr...
Geçmiş olsun Psiqooo..
Paylaşmak ister misin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…