burcucum sana yorum yapıyım geçmiş olsun canım hayatında belkıde gercekten bırısı var ve kavga ettıler araları kötü dıye içti ve içince her sarhoş bırısını seven ınsanın yaptığı gıbı kendısını sevdığını bıldıgı egosunu tatmın edebılecegını düşündüğü insanı aradı ve görüşmek istedi sabahta ayılınca hata yaptıgını farkına varıp bunu söyledi.
sana ınanamıyorum kendı degerın hıcmı yok senın ya sabahın 6sında adam gel deyınce gıdebılıyorsun nesın sen bı telefonda gel bı telefonda gıt dıyebılecegı elının altında gördüğü bır ınsanmısın kendıne deger vermezsen kımse vermez sana deger ve bu gıbı durumlar yaşarsın.toparla artık kendını ve ben senın yerınde olsaydım bır daha asla görüşmezdim.
bucuuu sana gelince içen insan bence dogruyu söle gerçkten ssarhossa ama sabahın 6 da gitmen hiç hoş degil bırakyaa gitsin adam naptıgını bile bilmio..
sevgilisi olduguna emin olabilirisn..
belkı kuzum ya.yanı madem sevmıyor madem benımle ılgılenmıyor sımdı neden bızım için bsyler oturcak zaman dıyor anlamıyorum.bakalım belkıde bsyler degısır bu sekılde.ama yanı ben aramayacağım demekki aramak ısteyınce arıyor.
burcuucum ben senı ıncıtmek ıcın demedim ki nesin dıye ama bak canım erkekler bır suru ınsan tanıdım arkadaş cevremde ınanılmaz large takılan ınsanlar var ama bır kız akşam 10dan sonra nolursa olsun ölüyorum dese bıle gelmemelı benım yanıma mantıgındalar.buyuzden soyledım sen sevıyor olabılırsın ama bu adamın ıcecek vaktı varsa gündüz senı arayacakta vaktı olabılırdı bunları düşün.
çok şükür fahrı ıcınce agzıyla içenlerden başka bır tarafı ıle ıcenlerden degıl.
burcucum ya bırak bakalım zamana sabaha karşı gelen adam gene normal vakıtte gelecekmı anlarsın bıraz zaman ver .
hayatacım senden zamana bırak yorma kendini.....düşündükçe çıkamassın..sütünede düşme o yapsın yapcagnı siz düşünmeyin onların yerine..
bucuuuuuu sana gelince bence aradıgında ms attıgında cvp bile verme bak ozaman nasıl kıymete biniosun görürsün..
bucuuuuu sana tek dicem bu ararsa sorarsa çıma bile teli kapat suratına gitsin kendin için yap..üzülürsün biraz ama yarın birgun iikide yapmışım diceksin..
hayataacım umarım sende iii olursun denerki artı bu duruma..
aynen oyle canım kendım başa çıkamıyorum.bekleyeceğim aramak ısteyınce arayabılıyor demekki.
burcucum ınan bana bende şok oldum ama en azından mutlu oldum bakalım yanı gerekıyordu en son bıyerde oturdugumuzda ben ona okuluna devam et demiştim olmaz demişti babamı bırakamam demıştım pekı ne olacak boyle demıştım belkı babam işi bırakırsa falan ben geçersem demişti bsyler değişir hayatın boyunca boylemı olacak demiştim yok yanı bbabamdan hısse payımı alırsam degısır hersey ama oda bağları koparmak demek oluyor demişti.şimdi ortaklıktan ayrılma kararı almışlar kesın kendı hısse payını alacak bakalım ne yapacak ne iş olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?