Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

handecim her işte bi hayır vardır..belki ayrılmları ortaklıkta sizin işinize gelir..
zamana bırakcan ozaman tatlım ama kafanı fazla yorma olur gözüyle bakma..nolcagı belli eniştenin çünki...ama sen bilirisn

bucuuu sana gelince içen insan bence dogruyu söle gerçkten ssarhossa ama sabahın 6 da gitmen hiç hoş degil bırakyaa gitsin adam naptıgını bile bilmio..
sevgilisi olduguna emin olabilirisn..

Saol canım..
Ben neyim söyleyeyimm.
Seven biriyimm. Sabahın 6 sında sevdiğim 6 aydır görmediğim adam beni arayıp da burcu seni mutlaka görmem lazım çok özledim bi 5 dk konuşmalıyım senle sadece dediğinde dayanamayacak kadar seven bir insanım. Evet bi hataydı ama yaşanması gerekiyormuşş..mafoldumben

Sevgilim var lafını ben eskiden seni seviyordum lafını ettikten sonra söyledi. Bu lafıma yani şimdi sevmiyorsun öyle mi dedikten sonra sevgilim var demeye başladı.mafoldumben

Bilmiyorum kafam çok karışık.
Sanırım aramaya yüzü yok çünkü rezil etti kendini.
Mahvetti herşeyi..mafoldumben

belkı kuzum ya.yanı madem sevmıyor madem benımle ılgılenmıyor sımdı neden bızım için bsyler oturcak zaman dıyor anlamıyorum.bakalım belkıde bsyler degısır bu sekılde.ama yanı ben aramayacağım demekki aramak ısteyınce arıyor.

bucuuu sana gelince içen insan bence dogruyu söle gerçkten ssarhossa ama sabahın 6 da gitmen hiç hoş degil bırakyaa gitsin adam naptıgını bile bilmio..
sevgilisi olduguna emin olabilirisn..

Evet canım. Pişman oldum zaten gittiğime ama dayanamadım o öyle yalvarınca.
Bana sevgilim var demeden önce de bana çok güzel şeyler söyledi ama. Yeniden deneyelim diye ellerimi öpüp durdu. Sevdiğini söyledi. Neye inanacağımı şaşırdım.
ben o zamanlar seviyordum seni deyince çok bozuldu yani şimdi sevmiyorsun öylemi diye.

Canım madem seninle birlikte üstesinden gelmek yerine kendisi halletmek istiyor. Bekle o zaman bakalım.. Zor bir dönem geçiriyor sanırım. Üstüne gitmemek lazım.
Arıyor da seni işte olayları anlatıyor..opuyorumnanaktan

burcuucum ben senı ıncıtmek ıcın demedim ki nesin dıye ama bak canım erkekler bır suru ınsan tanıdım arkadaş cevremde ınanılmaz large takılan ınsanlar var ama bır kız akşam 10dan sonra nolursa olsun ölüyorum dese bıle gelmemelı benım yanıma mantıgındalar.buyuzden soyledım sen sevıyor olabılırsın ama bu adamın ıcecek vaktı varsa gündüz senı arayacakta vaktı olabılırdı bunları düşün.

Canım benim. Bu ilk defa olmuyor ki.
O beni böyle sabah karşı içip çok aramıştır.
O an beni görmeyi çok istemiştir.
Tabi ilişkimiz varken hiç yapmadı çünkü içmezdi benimle birlikteyken.
Sorunlarımız olduğu zaman, ayrı olduğumuz zaman filan..
Ben hiç gitmedim ama c.tesi günü dayanamadım işte.
O beni tanıyor zaten.
O konuda hakkımda yanlış düşünmeyeceğini bilirim.
Onu sevdiğim için gittiğimi çok iyi biliyor.
Canım kırılmadım yanlış anlama.
Açıklamak için öyle yazdım.
Kırılacak olsam neden yorum bekleyeyim.

Kafam çok karışık.
Önce seviyorum deyip, deneyelim deyip beni göklere çıkrıp da sonra bi lafıma sinirlenip böyle demesi.
Onu da geçtim aradan zaman geçtikten sonra sabah sana yalan söyledim sevgilim yok diye mesaj atmasıı..

hayataya hak verirorum bucuuuu senin hakkında..
bucuuuuuuu bu sneinki ayb-nı benim lale tipi...
içince akıllarına gelioruz...
boşver bence normal gunde neden aramıoalr
akıllarına gelmioz..boşversene zor durumda biz gelioz akıllarına..hiçte kafanı yorma çünki böleleri ne yaptıgını bilmemzler....sevgilisiyle allah yolunu açık etsin de gitsin kafandan...

evet oyle ya bana askerden geldıkten sonra toplanamadı ama hayatım artık toplanmaya başlayacak sadece zaman benı anla dedı kı bu lafı ondan beklemıyordur bu açıklamayıda kaldım neden uzak kaldıgını falan boyle ıfade ettı arkasından benı 3 senedır asla aramayan kankası aradı oda aynı seylerı soyledı o senı arayacak sen güçsüz ınsanla yapamazsın dıye senden uzak durmaya çalışıyor anla lütfen onu zaman ver dıye şok oldum zaten olanlara bakalım zamana bıraktım herseyı.

çok şükür fahrı ıcınce agzıyla içenlerden başka bır tarafı ıle ıcenlerden degıl.
burcucum ya bırak bakalım zamana sabaha karşı gelen adam gene normal vakıtte gelecekmı anlarsın bıraz zaman ver .

hayatacım senden zamana bırak yorma kendini.....düşündükçe çıkamassın..sütünede düşme o yapsın yapcagnı siz düşünmeyin onların yerine..
bucuuuuuu sana gelince bence aradıgında ms attıgında cvp bile verme bak ozaman nasıl kıymete biniosun görürsün..

Öyle yapıcam canım artık başka çarem yok zaten...
İçinden çıkamıyorum düşün düşün.
O bana hiç yalan söylemedi, hiç yakalamadım.
Hayırlısı olsun artık yapacak bişeyim yok.
Eminim onun da yüzü yok..mafoldumben

Zaten ne zaman ki kendimi çekmeye başladım o üstüme gelmeye başladı...
Öyle yapıcam canım zaten..
İnşallah arar da içim soğurr..mafoldumben

bucuuuuu sana tek dicem bu ararsa sorarsa çıma bile teli kapat suratına gitsin kendin için yap..üzülürsün biraz ama yarın birgun iikide yapmışım diceksin..
hayataacım umarım sende iii olursun denerki artı bu duruma..

aynen oyle canım kendım başa çıkamıyorum.bekleyeceğim aramak ısteyınce arayabılıyor demekki.

deryacım dün akşam ecrıne de soyledım bıtırsem o bıtırmıyor.artık ne yaparsa o yapacak hayatını kurarsa bakalım ne yapacak ya dengesız yemın edıyorum.bunaldım artık ya.bide bana o gün kızdı sürekli geziyormuşum dıye manyak ya hakkı var sankı .kendıne güveneceği zaman gelecek bakalım ben hala burada olacakmıyım..

Son düzenleme:

Saol canımm..benneyaptımki

aynen oyle canım kendım başa çıkamıyorum.bekleyeceğim aramak ısteyınce arayabılıyor demekki.

Kesinlikle canım. Ne güzel arayıp sana anlatıyor..
Bişeyler yapmaya çalışıyor..
İnşallah bir an önce hayatındaki herşeyi yola koyar da seninle ilgili planlarını gerçekleştirir o zaman..a.s

burcucum ınan bana bende şok oldum ama en azından mutlu oldum bakalım yanı gerekıyordu en son bıyerde oturdugumuzda ben ona okuluna devam et demiştim olmaz demişti babamı bırakamam demıştım pekı ne olacak boyle demıştım belkı babam işi bırakırsa falan ben geçersem demişti bsyler değişir hayatın boyunca boylemı olacak demiştim yok yanı bbabamdan hısse payımı alırsam degısır hersey ama oda bağları koparmak demek oluyor demişti.şimdi ortaklıktan ayrılma kararı almışlar kesın kendı hısse payını alacak bakalım ne yapacak ne iş olacak.

Canım dilerim bir an önce işlerini halleder.. Zor bu işler çok zor..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…