Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kesınlıkle oyle.
ya bıde bızım hıc ılerısıne dönük yoktu iş güç okadar garıp gelıyorkı simdi eskiden bı gecede acayıp para harcıyorduk paranın haddı hesabı yoktu sadece harcamak bırbırımızle ılgılenmek sürekli mıçmıç yan yana olmak vardı.sonrasında evımı alım arabamı aldım karım için herseyı hazır hale getırmelıyım ben babam gıbı olmayacagım düşünceleri çıktı.bundan anladıgım şu kı bır ınsanın işi gücü var mı dıye ılk bakacaksın sonra askerlıgını bıtırmış olması lazım sonrada fazla uzatmadan evlenmek lazım.yoksa uzayınca ınsanlar ılıskılerınde hayat gayesı ıcınde kalabılıyorlar.
ilişkiler çok zor...

ofof kafam çok karışık kızlar biliosunuz beni aldattığı kız çıkmıştı tele küfürler etmişti şimdi aramak hesap sormak yani sakince gerek varmıydı bu kadar küçülmene o kızla beni muhatap etmene demek istiyorum ama dahamı kötü olur biliyorum arama diceksiniz ama bolede susunca yanına kar kalcak iğrençliği

susmak en buyuk cezadır bunu bıl canım.senden cunku bu tepkıyı görürse evet dıyecek ıyı yapmışım ama senın susman onu tınmıyor anlamına gelır ve en buyuk cezadır.

bujuuuuuuuuu hiçbir tepki verme sakın arama sorma sabırlı ol sadece...
bidaah o inssala görüşme bile sakın zarar gelir..

doru ya araynca elme ne gçcekte ndn yaptı bunu bana bilmek istedim sanki telde konuşan o iğrenç bidaha onu arama dedi die aramamış oluorm gibi oldu die ne günahım varda yaşıom bu üzüntüyü daha neler görcez kimbilir

buju konunu neydi laleyle peki ne kadradır ilişiniz vardı neden bitti..
canım o baktırmadı diyelim teline baktıgında arayanlar gözükmüomu gözüküo dimi listede arar özür flan dilerdi..kimse kimsenin telini zorla açamaz

Buujuu aram canım sakın.
Gerçekten sessizlik daha da deli eder insanı.
Sen onu hesap sormak için bile aramış olsan bu onun hoşuna gidecektir.
Boşver canımm.
Zamanla geçecek her geçen şey gibi..
Gerçekten kimbilir daha neler görcez Allah beterlerinden saklasın da

zaman hep derim artı devamlı söyledgim kelime birde sabır diorum..
ben suan nediorum bliomusunuz keşke ozaman lalaye kızdıgım zaman mail flan atmaasaydım uzun bi yazıydı boşmuş şimdiki aklım olsa ms bile atmazdım bitti die bidaha muhatap olmazdım..hiçbirşekilde ama işte ozma düşnemio insan en ..sadece sabır ve zamana bıraın siz bile ay eşke yapmasaymışım dicesiniz...

konu şuydu canım ben onla bigün önce tartıştım ama ayrılmadık zaten alkolik sabah sölediini akşam unutur ertesi gece aradım bunu teli kız açtı bar gibi bir ortamdalar sesler gelio kız bana kfürler etti onu birdaha aramamı söledi yani aldatması yetmio birde o kızla beni muhatap etti bende faceden falan silip orda o snirle sana sadce yazıklar olsun ben bunu haketmdm yazdm onada cvp vermemiş dahada aramadım hiç cuma oldu bu olay canım...hepnize teşk ederim iiki varsınız ya insan anlatınca rahatlıo

Kesinlikle canım.
Ben de öyle mailler mesajlar atmıştım.
Sözde adama kendimi antalacaktım. Hırsımı öfkemii.
Neye yaradı. Hiçbişey.
Çırpındığımla kaldım.
Şu saatten sonra kılımı kıpırdatmam..lmaz:
İnsan pişman oluyor aradığına yaa..
Kızmak için bile olsa...
İçinde kalsın daha iyidir pişmanlıktann..:tomato:

bucuuuuu okadar maile ms ragmen hala arıo desene yuzsuz bucu uuuu bunlar...bn görüorum yeri gelio suratına bile bakmıorum...
yuz verince astar istiolar evet susmak en guzel cvp bence...bidaaha aynı hataları yapmam hepsi tecrübe oluo..işte...inanın suan kafam daha rahat ya ne stresli bi ilişkiydi...her işte bi hayır vardır...öyle düşünün..

kesınlıkle benım attıgım maılı hatırlıyormusunuz neler yazmıştım şimdi onun yansıması olan olayları yaşıyoruz zaman sadece ama cok zor...

Yüzsüz ki ne yüzsüz..
O sabah yüzüne de söyledim zaten. Sen görüşmeyeli baya yüzsüzleşmişisn diye..
Tabi arkadaş sarhoş olduğu için pek batmadı bu lafımm..

Hatta biz ilk başlarken bana neden senin gibi bir kızın hayatında kimse yok diye sormuştu.
Ben de bilmem adam gibi birisi çıkmadı karşıma demiştim.
Bu lafıma çok kızmıştı, geçmişimde ki insanlara adam değil dediğim için.

O sabah bana dediki benn de adam çıkmadım burcu bende adam çıkmadım..
O an çok duygulandım ama nasıl biliyor kendini..

O kendini biliyorr..kaydirigubbakcemile3

hayatacım hatırlıorum ama fazla degil...
inan ben kendi attıgım maili bırak ms bile dzugun kelimeleri hatırlamıorum...
ama insan sinirlenince gözü bişey görmüo işte.sonrada ne gerek vardı atmaya diosun

bucuuuuu adam kendini bilio zaten farklı bişey demeye gerek yok..
şöle bi genelleme yapınca hepsinin kişilikleri nerdeyse aynı...işlerine nasıl gelirse öyle davranıolar....
ellerinde bide seven biri varda onu ii kullanıolar nasıl olsa köşede var bitane..

Valla canım ya. Cepte nasılsa diye.
Her ne kadar o sabah dayanamayıp gittiysem de onu terslediğim için ve yüzgöz olmadığım için seviniyorum..
Sabah sabah iyi yapmışım..

Şimdi de asla aramam. Hadi bakalım düşün şimdi de gel deyince gelecek bi burcu var. Ceptemiymişim bakalım.
Çok sinirleştim yaa.
Bunların köküne kibrit suyu mu derler.. Aynen öyle iştee..CADIARZU

Offf offfffff..
Derya çok merak ediyorum beni arayacak mı diyee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…