Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

geçmş olsun buccuuu naıslsın...
psigo kendine sahip çıkk...mani ol

Saol canım..
Daha iyiyimm. Allah kimseyi sağlığından etmesin valla hayatındaki hiçbişeyden zevk alamıyo insan..
Dikkat edin kızlarrkaydirigubbakcemile

Kimsecikler yok mu topikçiğim..
Seni yannız mı bıyaktılayy
Aman yeni ayrılıklay olmasınn..
Kimsenin gözleyi ağlamasınn..
Kimse sevdiğinden ayyılmasınn yeteykiii..
Ben seni yannız bıyakmam..
mirmirmirmir

günaydınlar merhabalar
kızlar ilişki süresinin uzatılmamasından yanaymışınız bir kısmınız
bencede nekadar uzuyorsa okadar kötü
malesef ben beklemek zorundaydım okuyordu çünkü

Aman olmayınca olmuyor işte. Biz 4 ay birlikte olduk 5.ayda nişan nişandan 4-5 ay sonrada evlilik düşünüyorduk..
Amma velakin şu konuda doğru.
Biz hergün her dakka görüşüyoduk bu yüzden de çok fazla ve çabuk gelişt herşey.
Kesinlikle flört döneminde dikkat edilmesi gerekn az ve öz görşeceksin.
Fazla yüz göz olmayacaksın.
kaydirigubbakcemile3
Böyle tecrübe etmek istemezdim amma hayat işte...lmaz:

günaydın kızlar...ilişkide az görüşülmeli demişsiniz ama o zaman nasıl tanıycaz karşımızdakini ayrıca uzun sürünce bitiyo,tükeniyo demişsiniz emin olun sağlam bi ilişki kaç sene sürerse sürsün bitmez eğer 3-5 yıl flörtle,çok görüşmeyle biticek kadar sağlam bi ilişki değilse evlenince nasıl yürüycek ki sonuçta evliyken 7/24 birlikte olucaksınız

az yada fazla bence önemli olan bırbırlerıne kısılerın hıtap edebılmelerı bır kısı gelısırken dıger kısınınde gelışmesı bırbırlerını geliştirmeleri,ve gercek sevgı önemli olan.tek mesele bu.kişiler bırbırlerını severlerse yıllarca evlılık olur ama sevmezlersede ve bırbırlerını tanımazlarsa 1-2 yılda bıter evlılıkler.kişilerin hayat beklentılerı değiştiği için bazen ilişkilerde bıtebılıyor bız cok sevdık o donemde evlenseydık ınanın şuanda boşanmış olurduk çünkü aynı hayat beklentılerınden cok uzaktayız.az ve öz dıyor herkes yada kısıler bırlıkte yaşamamalı ne alaka az olunca evlenceksın hemen cocuk yap aıle ıslerıne karış sızın evlılıkten beklentılerınız bumu yada ne oturup bır düşünün ve uyanın artık kızlar değer verecek erkekler gerçekten değer verıyor.
şöyle düşünün bır kısıyı az zamanda tanıma ımkanınız ,uygunlugunuzu anlama durumu çok düşük çünkü insanlar kendı kişiliklerini saklayabılıyorlar.ama uzun süreli ilişkilerde böyle değil.
ve eğer benden adam uzun süreli ilişkide sıkılacaksa sıkılsın ve evlenmeyelım yarın öbür gün evlendıgımde 7/24 ömrüm boyunca yanımda olamayacak demektir o insan ve ben oyle insanla evlenmek istemem.evlensemde mutlu olamam.

katılıorum canım sana aynen....

Valla ben fikrimi belirttim.
Evlilik farklı flört dönemi farklıdır.
Ne kadar flört edersen et ne kadar tanırsan tanı evlilik bambaşka bişey.
Şimdi ilişkilerde flört döneminde herşey o kadar hızlı ve fazla yaşanıyor ki nerdeyse evliliğe bişey kalmıyor.
Kıskançlıklar, hayaller, vaadler, herşey tüketiliyor.
Herkes kendi fikrini belirtmekte özgürdür bu benim görüşüm.
Çevremdeki ve kendi ilişkimde gözlemlediklerim.
Ben bugün ayrıldım diye evlenseydim boşanırdım diye bişey yok.
Evlilik flörtten bambaşka bişey.
Evlilikte aile oluyorsun. Tek bir bünye oluyorsun.
Oysa flörtte ne kadar yakınlaşırsan yakınlaş ayrılık çok da zor değil.
Bir bitti kelimesiyle herşey yerle bir olabiliyor.
Elbette sevgi ve ilişki ne kadar sağlamsa ne olursa olsun bitmez.
Ama herşey sevgi değil.
Bir süre sonra tahammül kalmıyo insanlarda.
Mesela bir arkadaşım vardı ilişkisi vardı çok da seviyodu... Ama sevgilisi çok da kıskançtı.
Dayanamadı. Burcu kocam değil bişeyim değil şimdiden böyle davranırsa ne olur sonumuz diiye.

Aynı evde yaşamak, birbirine saygı duyarak güvenerek ve birlik içinde yaşamak farklı.
Evlilikte tek sorun ilişkin olmuyor ki.
Geçim derdi sarıyor insanları.
Sonra evlendiği insanın ailesi. Kendi ailesi.
7/24 zaten kimse kimseyle yapamaz. Aşkından ölse de kimse birbirine bu kadar tahamül edemez.
Yani bence herşey sevgi değil bir ilişkiyi yürütmekte.

Bu arada fazla görüşmek ilişkiyi bitirir demiyorum ben elbette bitmez. Bitecek ilişki 2 günde de biter 10 günde de 10 yılda da
Benim arkadaşım 6. yılında evlendi. Çok da mutlu..
Benim demek istediğim yıpranmak.
Bişeyleri erken tüketmek.
Fazla yüzgöz olmak.
Olursun sevdiğin adam tabi ama şimdi bakıyorum yok işte.
Şimdi bambaşka birisi o. Bir el bir yabancı.

alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile5

burcu kendıne göre haklısın ama bak canım bızde cok sevdık cok dırendık evlılık farklı bırsey kabul edıyorum ama 5.ci yılımda ben bu lafı söyluyorum bu sekılde olsaydı ben boşanırdım dıyorsam gercekten hersey cok farklı demekki boyle bırsey yok demişsin ama var Allah korumuş iyiki aileler zaamnında karşı çıkmışki bugun ayrıldıgımız ıcın iyiki diyebılıyorum.

ablam 1 yıl flörtün ardından tüm sülalenın karşı çıkması sonucu genede ben sevıyorum dıye evlendı bırbırlerı ıcın ölürlerdi eniştemle şimdi ablamın dediği tek şey var neden ben bıraz daha tanımamışım.hande sakın yapma aynı hataya düşme canım evlılıkte denklık cok önemli bır kavram. denklık olmazsa 1 haftadada boşanırsın hersey bıttı kelımesı kadar basıt degıl zaten gercekten seven ınsanlar bırbırlerını kaybetmekten korkan ınsanlardır.evlılık olsun konu,ilişki olsun ne farkederki.evlılıkte benım çalıştıgım sırkette ılk işe girdiğim zamanlarda şehir dışına iş için gitttiğimizde karısını sevıyor dıye gecınen ne adamların neler yaptıgını gördüm midem bulandı hepsınden sımdı hepsı bayanlara yanımda yakın davrandıgında mıdem kalkıyor hepsınden.eğer evlılık dedıgın colukla coçukla bır ımzayla benı baglayacaksa varsın bağlamasın.benım demek istediğim bunlar.

ve ınan o adam 4 ayda senden vazgeçmişse bu hale gelmişse senın şöyle düşünmen lazım bu adam demekki senı gerçekten sevmemiş ve ınan bana sen 1.ci ayında hatta tanıştıgın gün evlenseydınde bu adam belkı haklısın 4 .cü ayda degıl 4.yılda bu hale gelecektı ve düşün evlı olacaktın aıleler girmiş olacaktı olaya.ne kadar daha fazla acı çekecektın bunları söylemek ıstemem ama gerçek bunlar.senı üzmek istemiyorum lütfen yanlış anlama canım benım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…