Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

geçmiş olsun corelcim nasılsın son durumlar. nasıl..
bucu şeker gez gez toz valla...aramasın bence zaten

apuacım Allah nazarlardan saklasın iyi ..
ben kaprisleri kesince pamuk kıvamına geldi ..
dün bide kaybetme muhabbeti çıktı ..
bi kere gittin gene gidersin diye korkuyorum dedim ..
saçmalama dedi .. aşkınla yakacağın kadar yaktın gidemem bi yere didi ..
ama güvenemiyorum ..
hayırlısı olsun diyorum..

ben geldım benımde ıslerım cok yogun bu akşam ablama gıdıcem.
yarın sabahtan modada bır arkadaşımla kahvaltı edıcem.sonra kursa gıdıcem.akşam gene bır arkadaşım ve erkek arkadaşı ıle serdar ortaçın konserıne gıdıcez.
belkı arkadaşımda kalırım belkıde evde pazar gunu güzelce uyumayı planlıyorum.
sonra gene kursa gıdıcem.sonra unıden bır arkadaşımla suadıyede fasıla gıdıcez.akşam evde kalıcam boylece 2 gun bıtmış olacak bakalım...güzel bır haftasonu benı beklıyor...zemuszemuszemuszemus

aquacım evet yanı artık eglenme zamanı gidenın arkasından çok ağladım ve hıcbırsey yapmadıgım günler artık eskıde kaldı ben artık mutluyum...ve sağolsun bızımkıler benı yanlız bırakmıyorlar,bana sadece planlara uymak kalıyor....zemuszemuskaydirigubbakcemile3

nasılsınız kızlar?nasıl yorgunum anlatamam.kursa başladım 3 gündür iş çıkışlarında gidiyorum 21.30 da kurs bitiyo ben anca 10 da evde oluyorum nasıl dayanıcam bu tempoya bilemiyorum akannehir

nasılsınız kızlar?nasıl yorgunum anlatamam.kursa başladım 3 gündür iş çıkışlarında gidiyorum 21.30 da kurs bitiyo ben anca 10 da evde oluyorum nasıl dayanıcam bu tempoya bilemiyorum akannehir

Kolay gelsin canım ya yazık valla.
İş çıkışı zaten insan bitmiş oluyor.
Maşallah. Ne kursuna başladın hayırdır..kaydirigubbakcemile5

Canlarım..

Ben çıkıyorum..
Akşam ve hafta sonu burda olursanız görüşürüz.
Öpüyorum kocumannn hepinizi..

kaydirigubbakcemile3 gülincim ben gecen sene iş-kurs olarak 23:00te evde olabılıyordum hemde sabah 6:30 da kalkıyordum bsy olmaz alışırsın hemde benım normalde işten çıkıpta eve gidiş saatim zaten 20:30-20:45 yogun tempodan kımseye bırsy olmaz bıkac gun sonra alışırsın kuzum.genciz bız hemde boş duranı Allah sevmezmış.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ne kursu pekı bu ?

iyyim canım sen nasılsın gulincim...
baya tempolu he dikkat et kendine..

sağol şeker bende iyiyim dikkat etmeye çalışıyorum işte

Kolay gelsin canım ya yazık valla.
İş çıkışı zaten insan bitmiş oluyor.
Maşallah. Ne kursuna başladın hayırdır..kaydirigubbakcemile5

bilgisayarlı muhasebe kursuna başladım canım aynen dedğin gibi iş çıkışı zaten bitmiş oluyorum ama olsun şu sertifikayı bi alayım da yorgunluğa razıyım

off hayatacaım senin durumun daha kötüymüş geçen sene ama dediğin gibi allah boş duranı sevmez alışırım bikaç gün sonra bende

Günaydın kızlar..
Benim lale gece 5 te yine mesaj atmış.
ışe kalktım canım sıkıldı uyanırsan seni alayım diye yazdım demiş.
Ben de 10 da uyandım ve şöyle yazdım.
Bak bir kere sabah senin yanına geldim çok pişmanım hala zaten. Bir daha gelmeyeceğimi bil ki benidensabahın köründe böyle bişey isteme. Bu arada şu canım sıkıldı muhabbeti hiç hoş değil. Ben senin can sıkıntını giderecek maskot değilim. Hadi sana kolay gelsin yazdım.

O da çok bozulmuş olduğunu belli ederekkk, sana da günaydın ve kolay gelsin yazmış.
Ben de günaydın ben bugün çalışmıyorum ama tşk yine de yazdım..
Ohh canıma değsinn. Böle böle yola gelcek. Bana nasıl davranması gerektiğini sil baştan mı öğretcem ben buna ya. Sanıyoki hala onu deli gibi seven her çağırdığında giden her yaptığına evet diyen biriyim. O bu dilden iyi anlıyo...
ıyi yapmışmıyım şekerler...

Tabi canım. Zaten öle saygısız davranmam kendime yakıştırmam..
Tuhaf ya. Ben onu tersliyorum o bana hala yazıyo. Heyt beaaa..:hulya:

Öyle Zaten Yılanın başını ez derdi hep annem aynen öyle
Ama devamlı yapma eğer ciddi bir ilişki içerisindeyseniz
arada yapki eziyetlerini anlasın :roflol:

Öyle Zaten Yılanın başını ez derdi hep annem aynen öyle
Ama devamlı yapma eğer ciddi bir ilişki içerisindeyseniz
arada yapki eziyetlerini anlasın :roflol:

Zaten ben ona karşı hep yumuşaktım canım.
Ne dese yapardım hatalrına güler geçer uzatmazdım..
Şu aralar görüşmeye başladık ama erkekliğine de toz kondurmamak için bu tarz konuşmalar yapıyor ben uyarınca düzeltip bi dahakine daha iyi oluyor..

Mesela bir keresinde de yine sabahın 5 inde mesaj atmıştı alayım seni diye.
İçmiş içmiş tabi bu. Ben de uyanınca dedim buna bi daha içip içip beni arama özellikle de sbahaın köründe yapma dedim. Şimdi de işe kalktım diyo. Ara sıra kalkar işe bu saatlerde ama bu ne kadar doğru bilemicem. Hoş yalanı sevmez söylemez pek kendileri ama.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…