burcu kendıne göre haklısın ama bak canım bızde cok sevdık cok dırendık evlılık farklı bırsey kabul edıyorum ama 5.ci yılımda ben bu lafı söyluyorum bu sekılde olsaydı ben boşanırdım dıyorsam gercekten hersey cok farklı demekki boyle bırsey yok demişsin ama var Allah korumuş iyiki aileler zaamnında karşı çıkmışki bugun ayrıldıgımız ıcın iyiki diyebılıyorum.
ablam 1 yıl flörtün ardından tüm sülalenın karşı çıkması sonucu genede ben sevıyorum dıye evlendı bırbırlerı ıcın ölürlerdi eniştemle şimdi ablamın dediği tek şey var neden ben bıraz daha tanımamışım.hande sakın yapma aynı hataya düşme canım evlılıkte denklık cok önemli bır kavram. denklık olmazsa 1 haftadada boşanırsın hersey bıttı kelımesı kadar basıt degıl zaten gercekten seven ınsanlar bırbırlerını kaybetmekten korkan ınsanlardır.evlılık olsun konu,ilişki olsun ne farkederki.evlılıkte benım çalıştıgım sırkette ılk işe girdiğim zamanlarda şehir dışına iş için gitttiğimizde karısını sevıyor dıye gecınen ne adamların neler yaptıgını gördüm midem bulandı hepsınden sımdı hepsı bayanlara yanımda yakın davrandıgında mıdem kalkıyor hepsınden.eğer evlılık dedıgın colukla coçukla bır ımzayla benı baglayacaksa varsın bağlamasın.benım demek istediğim bunlar.
ve ınan o adam 4 ayda senden vazgeçmişse bu hale gelmişse senın şöyle düşünmen lazım bu adam demekki senı gerçekten sevmemiş ve ınan bana sen 1.ci ayında hatta tanıştıgın gün evlenseydınde bu adam belkı haklısın 4 .cü ayda degıl 4.yılda bu hale gelecektı ve düşün evlı olacaktın aıleler girmiş olacaktı olaya.ne kadar daha fazla acı çekecektın bunları söylemek ıstemem ama gerçek bunlar.senı üzmek istemiyorum lütfen yanlış anlama canım benım.
bu arada bende senınle aynı fıkrı düşünmeye başlamıştım aslında ama bır ınsanı bu kadar kısa zamanda tanımanın imkansız oldugunu düşünmeye başladım ama bılıyorumkı bende yıldırım nikahıyla evlenırsem ancak evlenebılecegım ya bılmıyorum yoksa onun oyu buyu derken evlenemem ben kesın....kaydirigubbakcemile3
burcu değerimizi bılecek ,bızı pamuk gıbı sarıp sarmalayacak,bırılerı emın olkı varkı suanda onsuz olamam ondan başkasını gözüm görmez dıye düşünüyorsun kuzum ama ınankı herkes ıcın dünyada ruh ikizi vardır bır an gelecek ve onu bulacağız ben buna ınanıyorum...
gunaydın kızlar.
evet hayata hafta sonu geldi bende sevniom dugunler var bol bol oynıcam...:))))))))
bucuu sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?