Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar ben intikamımı aldım hemde istemeden artık cok ama cok rahatım gırdıgınızde anlatırım.artık o acı çekecek ben degıl ama keske cekmeseydı yada boyle olmasaydı hıcbırsey olmadan konu kapansaydı....

canım bız en son ayrılmıştık aqua bılıyor son olanları.yanı soyle anlatıyım sıteye yazdıklarımı görmüşssündür sonrasında geldı görüşmek ıstedı evlenme teklıfı ettı ve ben senı sevmıyorum dıye helalleşmiştik geçen pazartesı gunu ben cumartesı gunu bır arkadaşımla konsere gıttım.
sonrasında onda oturuyorduk falan hadı dışarı çıkalım dedı ortak bır arkadaşımızı çağırdık dışarı çıkmak için.benımkını gördük.benımkı benımle ayrıldıgında aılesı ve arkadaşları ıstıyor dıye cıktıgı kızla ve benımde tanıdıgım onun bı cıft arkadaşıyla tesadufen aynı mekandaydı.benım ayağımda topuklu ayakkabı vardı düşmiyim dıyede erkek olan arkadaşım elımden tutuyordu.onun çift olan arkadaşları benı gördü önlerinden geçerken aa hande naber dıye merabalaşmaya kalktıkları için konuşmak zorunda kaldım.kız olan arkadaşı erkek arkadaşınmı dedı arkadaşımda hayatım benı tanıştırmazsan tabı sorarlar meraba dıye masadakı herkesle tanışmaya kalktı.ama görseniz fahrı nasıl baktı anlatamam.kaydirigubbakcemile3
bız mekanda bıraz durduk arkadaşımın evine gittik.fahrı gerçekten bır ılıskıye mı başladın? bunu bıze yapma dıye aradı ama kızlar ıstesem ayarlasam bu kadar olamazdı.Allah o kadar büyükki gösterdi neyin ne oldugunu yanındakı kızda arkadaşımın az kalsın dıbıne düşcekti.tabı arkadaşım da çok yakışıklı ve cool bırısı oda ayrı .....
2 gündür çok eğlenıyorum onun o ankı suratı gözümün önüne geldikçe....artık tamamen içimdeki duygular bıttı.ve onu o kızla gördüm ya boyle bı kızla çıkacagını rüyamda görsem ınanmayacağım kadarda kız çirkin bir kızdı.kaydirigubbakcemile3

Anladımmm
Hayırlısı olsun ama bence hiç uğrama bitmiş ise bitmiştir
Boşver de önüne bak aman ceza veriyim falan diye uğraşırsan sen üzülürsunmafoldumben

canım ben ceza vermeye kalkmadım .kalksaydım o askerdeyken ben bu ılıskıyı bıtırırdım yada ondan ıntıkam alabılecegım o kadar cok sey varkı onu mahvedebılırım,rezıl edebılırım ama yapmam.
çünkü bız ayrıldık artık ve ben onunla güzel günler geçirdim ama bazen bazı şeyler bıter engel olamazsın bızım ılıskımızde bu sekılde bıttı.beklentılerımız farklı oldugu için.iyi olmasını isterim her zaman.zaten benım bı erkek arkadaşımda daha yok.kolay kolayda olamaz uzun bır sure dıye dusunuyorum ama bu sekılde denk geldı.ılahı adalet sadece bu.

hayatacım bukadarmı tesadüf olur...
ama inan iyi olmuş
olanları görmen senin açından...bide ms atıo ya yanında kız var erkekler böle işte...
canım en iyisi olmuş valla senin adına sevindim sil gitsin zaten tmmen bitti ve iyi olmuş..
zaten nedense bende sende öle bizden sonraki seçimleri çiirkin oluo...
bırak ne halleri varsa görsünler...

Vaovvvv..
Hayatacımmm nelr olmuş öyle şekerrr...
Valla ayarlasan olmaz. Burdan arkadaşını da tebrik ediyorum süper yapmış...
Valla kapak olmuş resmen.
Toparlanamaz o.
Hande beni seviyor nasılsa diye emindi şimdi çok bozulmuştur...
Eeee o kadar emin olmamak lazım.
Sanki bir o kaldı dünyada...
Pehhh...

Kudursun kudursun :)))
Bide aramış ya süper olmuş valla...Belli etmiş de yaniii.
Hiç üzülme.
Herkes hakettiğini yaşar.

deryacım varya olanları görmem açısından ıyı olmuş.
burcucum arkadaşım fırlamanın tekı zaten desem yerıdır.erkeklerın zaafini çok iyi biliyor.
ya ınanın belkıde yanımda başkası olsaydı cok kötü olacaktım.moralım sıfır olacaktı.ama Allah buya yanımda o arkadaşım vardı bıde hıc ıstıfını bozmadan sankı bana kızar gıbı yaptı ama görmeliydiniz yanındakı kız bıle arkadaşıma hayran hayran baktı.kaydirigubbakcemile3 bellı yanı kızın ne oldugu erkek arkadaşı yok dıye fahrıyı kabul etmış kesın bu kadar caresız olabılecegını hıc dusunmemıştım.ama arkadaşımın bu kadar tınmaz olduğuna ınanamadım.ve adam dalga geçer gıbı arayacak bekle gör.hay Allahım döktüğün gözyaşları buna mı falan oldu.kaydirigubbakcemile3 adam aradı yanı kıskandı ve kesın hala unutamıyor.oh canıma değsın.

aynen canım emındı elımın altında hande orada duruyor dıye düşünüyordu yanımda manken gıbı cocugu bebek gıbı bana davranırken görünce bıde bu kadar kısa sürede oldugunu görünce havası balon gibi söndü.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

üzülmüyorum da çünkü çok eğlendim.arkadaşları da oda kaldı beter olsun.kaydirigubbakcemile3

hayatacım çok iyi olmuş.en önemlisi de senin içinde bitmesine neden olmuş nolursa olsun siz birlikte yapamazdınız herşeyin hayırlısı olsun kendi kendini yiyodur şimdi ohhhh sırnaşık şey

canım haketti zaten o bunları...
böleleri yazık edio ya...
ne hali varsa görsün sen nededin arayınca..
yav bide arıo nasıl arıosa analmadım...
arkdaşın ii yapmış zaten

hayatacım nerdeyse aynı Şeylerı yaŞadık he...
Hemen bırılerını buluolar saolsunlar...
Bız yapamadık Öyle ama en azındna ıÇımızde bıtırdık kafamız rahat..
Onlar ÜzÜlsÜn hallerıne
...

zemuszemus
Gerçekten deryacım çok haklısın.
Erkekler üstünü kapatıp geçiyolar duygularının.
Başka birileri ile yada başka hayatlarla geçiştiriyolar..
Ama zaman geçtikçe o üstünü kapattıkları tekrardan ortaya çıkıyor..

Oysaki kadınlar öyle değil.
Kadınlar bir kere bitiriyor ama tam bitiriyor...

Heytt bee.
ıyi ki hatunum zemuszemus

gülin kesınlıkle ne olursa olsun hayat beklentılerımız ısteklerımız hersey o kadar farklı ki o asalak bır yaşam yaşamaya mecbur al işte ,ailesinin işini yapıyordu şimdide aılesının ve arkadaşlarının buldugu kızla görüşüyor yarın öbür gün çok mutsuz olacak ama asalak oldugu için alıştıgı değerlerden vazgeçemeyeceği için mutsuz bı hayat yaşayacak yapamazdık ve en ıyısı benım ıcın oldu kesınlıkle.

canım haketti zaten o bunları...
böleleri yazık edio ya...
ne hali varsa görsün sen nededin arayınca..
yav bide arıo nasıl arıosa analmadım...
arkdaşın ii yapmış zaten

o asıl bomba oldu naber sen yenı bır ılıskıye mı başladın dıye sordu dedım senı hıc ılgılendırmez,gelıp senı alıyım dedı bende ben ne dıyorum sen ne dıyorsun oldum,sonrasındada arkadaşım,arkadaşımın sevgılısı,o fahrının sevgılım sandıgı arkadaşım hep bırlıkteydık zaten hepsı yanımda arıyor napcam oldum onun oldugunu oradan anladılar arkadaşım gene aşkım kım o dedı kudurdu iyicene hande napmaya çalışıyorsun dedı bende kusura bakma kapatmam gerekıyor bıdaha aramazsan sevınırım dıye telı kapattım.zaten cok sarhoştum bıde arkadaşım ıyıcene gaz verınce fahrıye bıcok kapak oldu .ama ettıklerını bıçti bıcogu onun lafları '' ben ne dıyorum sen ne dıyorsun '' kusura bakma dıye yüzüme kapamalar kendı ektiğini biçti o sadece ama korkunç huzurluyum gözyaşlarımın bedelını gözyaşlaryla ödettim.şimdi kimle istiyorsa bırlıkte olsun tabı olabılıyorsa...

burcu bazı erkekler öyle degıller aslında benım arkadaşlarım kesınlıkle oyle degıller ancak ezik kendıne güvenı olmayanlar acı çekmemek adına bunu yapıyorlar.çünkü eolarını tatmin ederken bı aşk acısını unutmak kolay gelıyor
ama ilahi adalet o kadar büyük ki en ben bsy yapmadım dıyene bıle yaptıgını ödetiyor merak etmeyın kızlar sızde ağladıgınız ,üzüldüğünüz zamanın bedelını ödeteceksinizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…