çilek eğer bıttıyse olmayacak dıye düşünüyorsan zorlama canım benım en güzelide zorlamamak olmayınca olmuyor çünkü.
april 5 sene sonra iyiki bitmiş diyebılıyorum ıyıkı bıtmış,ıyıkı artık yok çünkü hayata bakış açılarımız aslında çok farklıymış bunun ıcın onu asla suçlamıyorum onun kendıne seçtiği hayat bu.kendısı gıbı bırısını bulup umarım mutlu olur dıyorum.olamazdık bıtmesı coktan gerekıyordu bız sadece zorladık belkıde.
speedy zaten bır takım erkeklerle görüşüyorsan erkek arkadaşım yok rahatım degılde gündelık yaşıyorum anlamına gelır bence bu zamanında yaptım ama bıcok ınsandan bıcok beddua aldım artık bu şekilde olmak ve kımseyı mutsuz etmek ıstemıyorum.kımseden ah almak ben hayatımın ınsanını beklıyorum sadece canımı acıtan şey suanda arkadaş ,çevrem,ailem ve işim hersey tek kelıme ıle mükemmel bırtek hayatımda eksık nokta var oda hayatımda bırısının olmaması,sankı bır puzzle gıbı hayatımın bır parçası eksık o kısı geldıgınde bu puzzle tamamlanacak umarım.doğru yerde ve doğru zamanda onu bulurum.ama bende huzurluyum hemde hıc olmadıgım kadar .
cilek konunu bilmiyorum.belki pat die dalmış olcam konuya ama.ikiniz için doğruyu böle anlayamazsın.belki çok acı çekio o.belki seninleyken daha az acı çekicek bilemezsin eğer seviosan ve onunda sevgisinden eminsen yapma bunu ona.belki sen acıya dayanabiliondur ama osenin gibi değildir.
dicenki nerden bilcen.aynı şeyi ben yaşıom.nişanlım bana zarar gelmesin die ayrıldı benden.herkes dioki boşver seni bıraktı bahanesi onun.oda dioki acı çekcek şimdi ama bigün bitcek.öle olmuo işte.keşke acılara beraber gögüs gerseydikte şimdi böle olmasaydı diyorum.
lütfen bi kez daha düşün seviosan vazgeçme.tabi ayrılan sensen
iyiyi bucuu senden naber
herkesin gunu guzel geçer inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?