Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

zorlamaktan ziyade onu kırmak gücüme gitti bugun,nasıl hissettiğini nasıl bir hayal kırılığı beraberinde pişmanlık yaşadığını tahmin edebiliyorum o beni çokkkk kırdı zamanında,ama ben yinede hersey bitmiş bile olsa ona kıyamıyorum,içimde kendi kendime bastırmaya calısıyorum bazı seylerı,sırf onu cok sevdiğim için geri dönmicem,,,sende inşallah hayatının erkeğini en kısa zamanda hayırlısı ile bulursun cnm

cilek konunu bilmiyorum.belki pat die dalmış olcam konuya ama.ikiniz için doğruyu böle anlayamazsın.belki çok acı çekio o.belki seninleyken daha az acı çekicek bilemezsin eğer seviosan ve onunda sevgisinden eminsen yapma bunu ona.belki sen acıya dayanabiliondur ama osenin gibi değildir.
dicenki nerden bilcen.aynı şeyi ben yaşıom.nişanlım bana zarar gelmesin die ayrıldı benden.herkes dioki boşver seni bıraktı bahanesi onun.oda dioki acı çekcek şimdi ama bigün bitcek.öle olmuo işte.keşke acılara beraber gögüs gerseydikte şimdi böle olmasaydı diyorum.
lütfen bi kez daha düşün seviosan vazgeçme.tabi ayrılan sensen

çok zor ama tatlım ya
bazen dayanamıycam diyorum
ama onun gülüşünü ya da gözlerini görünce vazgeçiyorum.
bakalım ne olacak zaman gösterecek.
yarın bi ortak arkadaşla dertleşcem. benim ki ketumdur bana anlatmaz bazı şeyleri
ondan bilgi alcam nolcak bakalım

kızlar 2.ci yıldan 5.ci yıla kadar yok askerlığıydı,yok işiydi,yok iflasıydı yok arkadaş cevresı /aılesıyle olan sorunlarıydı derken ınanın ben kendımı unuttum.onun için fedakarlık yapmaktan 3 yıl yapmadığım sey kalmadı ılk zamanlar fedakarlıklarıma fedakarlık buldum.emek harcadım ama sonrasında hep fedakarlık beklenen taraf ben oldum.hande nasıl olsa sevıyor ılıskıyı kurtarır,aılesıyle bıle ben tek başıma mücadele verdım.ve suanda dıyorum kı nereye kadar mücadele edeceksın,nereye kadar ılıskınıze sahıp cıkacaksınız.kızlar eger karşınızdakı adam sızden daha az mücadele verıyorsa ınanın bırakın gitsin.çünkü naparsanız yapın o adam mücadele vermeyı sızden daha az olarak yapacaktır.ağzınızla kuş bıle tutsanız bunu değiştiremeyeceksınız.
ve kızlar kımse bana demesınkı bugun onu cok sevıyorum dıye onun üzülmesini istemıyorum dıye ben ayrılıyorum.bunu dıyen anca kendını kandırır.yapmayın ya madem üzülmesini istemiyorsun,sevıyorsun ozaman devam edın.ama şu şu sebeplerden olmaz ,sebepleriniz aslında kafanızda yarattığınız ona karşı soğukluğunuza,sevgınızın zamanla azalmasına buldugunuz kılıf başka hıcbırsey degıl.seven ınsan ne olursa olsun sevdıgınden vazgeçmez,vazgeçemez sebep her ne olursa olsun.
corel senı üzmek ıstemem ama başkalarıyla konuşmak sadece bı zamana kadar sana ıyı gelecektır,eğer adam senınle konuşmuyorsa demekki söylemek istemiyordur,duymanı ve bılmenı ıstemıyordur sende oyle davran.bılme/duyma...onun secımıne saygı duy,merak edıyorum belkıde ılıskımızdekı sorunlar aslında onun kendısı ıle ılgılı problemlerınden dıyeceksın canım o zman zamana bırak adam zaten senın bılmenı ısteseydı arkadaşı yerıne sana anlatırdı değilmi?
psiqo tesekkur ederım umarım bulurum...

hayata bi iki ayrıntıyı öğrenmem gerek.
onun haricinde diğerlerini onun söylemesini beklicem.
aklımı kaçırmamak için mecburum.
gene bilmiyomuş gibi davrancam.

yok cnm bence o bensızken daha mutlu ben uzaktan takıp edıyorum onu,bana olan sevgisi değil vakit gecırme arzusu bence,ayrılan ben değilim ayrıca mesafeler onu çok geriyo farkındayım sinir küpü oldu adam,elimden gelen bişide yok ayrı şehirlerdeyiz sıkıntısı bana cok yansıyo kendimide onuda üzmek istemiyorum artık,ihtiyacım olan tek şey huzur hayatımdaki bi insanın eksikliği bana hiç koymayacak artık,olmasada olur biri yeterki huzurum olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
cilekcim bence boylesi daha iyi olmus. sana daha oncede soylemistim senin gibi kizi kaybetme korkusu olmasi gerekirken nasil boyle davraniyor anlamis degilim. biraz zaman ver kendine. icin kan aglasada zaman durmus gibi olsada arama. erkekler karsisinda guclu bir kadin gorurlerse saygilari artar

Günaydın şekerlerrrr....
Nasıılsınızz bakalımm..
Gününüz güzel olsun inşallah. Tabi benimde opuyorumnanaktan

bende iyiyim bugun çok şıkım öl hissediorum yeni bişeyler aldım cicilerimi giydim guzelim ben bugun ya..
biraz ukalayım heheh :))))))))))))))
sizlerden naber

YERIM SENIN GÜZELLıĞıNı O HER ZAMANKI HALIN CANIM BENIM SADECE BAZEN KENDINI SALIYORSUN O KADAR...kaydirigubbakcemile3

evet çogu zaman salıorum heheh bakımsız..
elimden geldigi adarıyla yapıoruz bişeyler hayatacım hheheee
sen nedion

canım benım karnım ağrıyor bugun bıde şirketten bırıısyle sabah kahvaltı edıp işe gelecektik,oyuzden doğru dürüst giyinemedim.ama iyiyim...yoğun sayılırım.
ama bende bu aralar kendıme bakmaya başladım fahrıyleyken ne pasaklı insanmışım dıyorum bu aralar.baya kendıme bakmaya başladım.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…