Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Jelibon hoşgeldin canım
Nasılsın?
Gene mi yok klava:
Ay tutmayın beni dövecem ben bunu Çok üzgünüm çoook

hakkaten çıkardı yani, bu ne rahatlık yaaa,jelibonum gün saydıkça zaman geçmez,saymamaya çalış biraz daha bekle bakalım, bu ne bende anlamadım walla, bende benimkiyle bi konuşma yapmıştım bi zamanlar, 3 sene önce falan. ya arkadaş olalım ya sevgili demiştim,ama ortasını isteme benden demiştim,anladınız siz,tamam düşüniyim arıycam seni konuşcaz dedi.sonra deyiş o deyiş.sonra da :1ninca: vın yani... bende senin gibiydim 10 gün aramadı beni.bide arkadaşımdan duyuyodum yok sinemaya gitcem yok falanca sinemaya bilmemne,prenses006 bi soru sormuş cevap bekliyomuş kimin umrundaaaa.işine gelmedi tabi. sonra naptım hatırlamıyorum ama ben aradım galiba,konuyuda açmadım sanırım o konu ölece kaldı ne sevgili olduk ne arkadaş,bu hale geldik

jelibon ben senin yerinde olsaydim heralde simdi on kere mesaj atmistim....
yani aramazdim acmaz diye belki ama mesaj kesin atardim....
anlamiyorum hic mi merak etmiyor seni nasilsin, ne yapiyorsun diye....

Valla sımdı arasam cok kötü konusurum kendını ıyıce bısey sandı nasıl bır ınsanmıs yaa ısın kötüsü cok özledım cok sevıyorum bı yandan ıcımden küfredıyorum artıkk yaaa

Monacım hoşgeldin canım...
Mint in sana selamı var...

Hoşbulduk canımcım, aleyküm selam.

Görüyorum ki foruma melankolik bir hava hakim.
Üzmeyin kendinizi bu kadar. Jelibon, özellikle de sen.

Değmez canım... biliyorum çok klişe bir söz... ama gerçek.
Ve ben senin bu kelimeye onca acıyı çektikten sonra inanmanı istemiyorum.
Hemen şimdi inanmanı istiyorum.

Dünyanın merkezi o değil, dünyanın merkezi sensin.
Şunu iyice sok kafana.. tımam mııııı?

Değmez gülüm..

Galıba merak etmıyor ıcımdekı sen ınan ne yapmaya calıstıgını anlamıyorum madem bıtırdın ara söyle bu kadar korkak olma yanı benım ıcınde bıtsın bu ıskence ınan ruh halım süreklı degısıyor ben kendımden bıktım bı yandan umut ıyı düsünmeler bı yandan umutsuzluk onsuz olucagımı kabullenem ama ben bu ıkı ruh halıyle yasayam ya süreklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…