Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

jelibon o yüksekte sen alçakta falan değilsin canım
ayrıldım evet ama diğer zamanlardaki gibi değil kararlıyım mona ya anlattım sürecide sen sadece şunu bil sana yolladığım yazıyı okuduğumda tekrardan bi karar vermem gerektiğine karar verdim hayırlısı
jeliboncum iyi olmak senin elinde canım ya
önemli olan mutlu olmak her iki taraf içinde geçerli bu
mutlu olamadığın bi ilişkiyi devam ettirmek istememelisin
ve o odun kardeşim ki monanın yazdıklarından sana salakça şeyler yazdığını anlıyorum
asla böyle bişey yaptırma kendine

sen onu bekleme jelibon aynen ellmanın dediği gibi ;ama msnde telefonda falan değil güzelim sen buraya döndüğünde yurtdışındasın yazdıklarından anladığım kadarıyla mimiklerini görerek yapmalısın
bu tamamen benim fikrim

canim burayi tam anlamadim ben

Yani diyorum ki beyefendi sana dönmeye karar verdiğinde yüzyüze konuşup ,sana olan tavırlarına göre bunu ancak sen anlarsın çünkü buna göre devam edip etmeyeceğine karar ver diyorum

anladim canim ona karsi su an hissetigim öfke kizginlik o aramiyor sormuyor rahat ya ben halen aptal gibi mail filan geldimi diye bakiyorum kendimede cok kiziyorummm bitse bu günler ....

neyse ben çıkıyorum kızlar dinlenicem biraz
selincim hep iyi günler görürsün inşallah
sende jelibon tabii :)
ÜZÜLMEEE tamam mı ?

anladim canim ona karsi su an hissetigim öfke kizginlik o aramiyor sormuyor rahat ya ben halen aptal gibi mail filan geldimi diye bakiyorum kendimede cok kiziyorummm bitse bu günler ....

o kadar normal ki bu yaşadığın şeyler jelibon senin bi suçun yok bu durumda
sana bu kadar üstüne düşerek bişeyler yazmamın sebebi aynı yoldan geçtiğim için
level atlaman için oyun diye bakarsak hayata atla buraları çünkü sonra barışsanızda
yorgun olacaksın
yapmak belkide mümkün değil gibi görünüyor ama mümkün inan
senin istemene bağlı
aramasını beklememeyi dene bi istersen
aradığında mutlu olursun en azından
kelin ilacı olsa başına sürer işte :)
iyi geceler akşama belki gelebilirim ruhhalime bağlı :)

çok tatlısın..çook iyisin canım ya..ne güzel seyler yazmıssın..hepsi o kadar doğru ki..

Bugünüm senden geçti
Zaman geçmeyecek artık
Ellerim kesik, bedenim hissiz
Yarım kalmış bir cümleyim artık

Yarım bıraktın, yarsız bıraktın beni
Yalnız değil ıssız bıraktın beni
Yarım bıraktın, yarsız bıraktın beni
Yalnız değil ıssız bıraktın beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…