anladim canim ona karsi su an hissetigim öfke kizginlik o aramiyor sormuyor rahat ya ben halen aptal gibi mail filan geldimi diye bakiyorum kendimede cok kiziyorummm bitse bu günler ....
çok tatlısın..çook iyisin canım ya..ne güzel seyler yazmıssın..hepsi o kadar doğru ki..Canım benim, bırak ya aramazsa aramasın. Sana verdiği değeri görmüş oldun işte.
Bu mu kendine layık gördüğün değer?
Seni hiç umursamayan, içi bile ezilmeden yüzüne karşı bir sürü can yakan söz söyleyen bir insanla mı geçirmek istiyorsun hayatını gerçekten?
Yarın bir gün, canım jelibonum, tamam ben gezdim tozdum, kafamı dinledim, hadi artık kaldığımız yerden devam edelim diye çıkıp gelirse, senin bu çektiğin acının hesabını verebilecek mi? Senden çaldığı bunca zamanın, evet görüntüde 2 hafta, baksan çok uzun bir süre değil ama hayatta bir tek dakikanın bile ne kadar önemi var aslında öyle değil mi?
Hangi hakla yapıyor bunu? Stepne misin sen? Kim verecek bunun hesabını? O mu? Bırak Allasen..
Seven erkek sevdiğini ağlatmaz. Kıyamaz çünkü. Ağlatıyorsa da zaten ben şüphe duyarım onun aşkından da sevgisinden de... eksik kalsın. Seven erkek, ayrılması gerekiyorsa bile delikanlı gibi çıkar karşına, bitti der, kaçak güreşmez... bize, sana, buradaki herkese adam gibi adam lazım, bizlerin kılla tüyle boğuşan, kaçak güreşen, çıkıp da bitti, ayrılıyoruz diyecek cesareti bile olmayanlarla işimiz yok.
Onlardan tonlarca var sokaklarda... elini sallasan elli tane bulursun.
Değmez.
Yapma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?