Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

cnm bana hep evlenmekten bahsediyordu ona uygun oldugumu fln diye, hiç bir zmn bana demedi baskasini sevdiim fln diye, hazir degilsen baskasinin guruyla oynamaya ne hakkin var, ben de tek birini sevdim ama kimseye de umut vermedim, hazir oldugum için artik bi adim atmistim daha dogrusu inandigim için..Hem diger arkadas soylemis kiza, bende o bile yok bana hiç birsey soylemeden gitti ve hala bi açiklamasi yok..
Ama rabbime havale ettim, insallah yaptigini farkinda olur ki o an neler yasadigini gorur

artik erkekleri anlamak çok zor sadece kendilerini avutmak için neler yapiyorlar çokta guzel rol oynuyorlar, birde soyledigim kisi 30 yasinda

canım başıma gelmedi ama onları anlıyorum yanı eskılerle yaşadıkları ilişkiler cok farklı çok derin.benımkısıde kıza hep evlenıcem senınle ayagı çekmiş çıkmaya başlarken bende ortak arkadaşlardan duydum.ama ne oldu yapamadı.onu anlıyorum aslında elacık yanı yapamayacaktı demekki belkıde denedı yerıne koymayı senı ama başaramadı.bunu söylemek inan kolay degıl.bende yaşadım hep sessız gıdışlerım oldu hayatımın her boyutundan engelledıgım ınsanlar ne acılar çektiler bılmıyoum ama kolay degıl bırısının yerıne bırısını koymak kolay kolay.oyuzden bıde düşünsene kımse bana 1 kere görüştüğü insana aşık oldum demesin dıye bende çok söylüyorum.komık cidden ya ınsan yaşayınca bağlanır,kopmak ıstemez yada acı çeker bı kere görüşmeyle ne acısı çekiyorsunki.neyın acısını çekeceksin bence değmez.umarım bıgun ıstedıgını bulur dıye düşün ve yoluna devam et.ve adam gıbı bırısıymış bencekı bıkac kez görüşmeden yalan dolana başvurmadan bıtırebılmiş.

En son bunu yazmistim ona mailde...

SON YAZIYORUM SANA BU SEFER EMIN OLMALISIN, HERSEYINI SILIYORUM..
NE YAZIK KI COK TEMIZ KALPLIYIM KARSIMDAKINI HEP BENIM GIBI SANIYORUM; BIZ KAC SENEDIR KONUSUYORDUK O YUZDEN SANA GUVENMISTIM..
SU ANA KADAR BANA KARSI HIC BI HATANI GÖRMEMISTIM..
SANA GERCEKTEN DEGER VERDIM ÖNCESI OLSUN SONRASI OLSUN SONER, HALA YAPTIGININ SOKUNDAYIM KENDIMI BASIT KIZ GIBI HISSETIM, AMA ALLAH SAHIT BUGÜNE KADAR HIC KIMSEYE EVET DEMEDIM ILK GÜNDEN.. SANA GERCEKTEN INANDIGIM ICIN KABUL ETTIM.
SIMDI DIYECEKSIN KI BIR SEFER GÖRÜSMEYLE ASIK MI OLUNUR, BEN SANA ASIK OLMADIM, BAGLANDIM INANDIM BU HIS MESELESI HERKESINKI FARKLIDIR.
HEP TR DEN KISMETIM CIKSIN ISTIYORDUM ASLA BELCIKADAN ISTEMIYORDUM, AMA YILLARDIR KONUSTUGUMUZ ICIN MANTIKLI GELMISTIN VE SENI TANIMAYA KARAR VERMISTIM.
ASK BASKADIR, ZAMANLA OTURAN BIRSEY..TANIMADAN ASIK OLAMASIN.TANIDIKCA HISLERIN DEGISIYOR.
YILLARDIR KIMSEYI HAYATIMA SOKMAK ISTEMEDIM, BIR KISIYI SEVDIM YALAN SÖYLEMIYORUM AMA HAYAT DEVAM EDIYOR, OLGUN MANTIKLI BI SEKILDE BUNA DEVAM ETMELIYIM YANIMDA IYI BIR ESIM COCUKLARIM OLMASINI ISTIYORUM ARTIK. DEMISTIM SANA KAC KISI ISTEYIP DURUYOR AMA ICIMDEN HIC BIR ZAMAN ADIM ATMAK ISTEMEDIM, KARSIMDAKINI ÜZMEK ISTEMEDIM, BENDEN ÖNCE HEP KARSIMDAKINI DÜSÜNÜRÜM CÜNKÜ..
AMA SEN CIKTIN, BU SENE NEDENSE BIRDEN BIRE TANIMAK ISTEDIM..
SENI ISTEMESEYDIM GIDIPTE ANNEME KADAR ASLA ANLATMAZDIM SENI, VE BANA HEP EVLENMEKTEN BAHSEDIYORDUN..
CUMA GÜNÜ GELDIGINDE ÖYLE SAMIMIYDI KI KONUSMALARIN, BABAMA KADAR ARTIK SÖYLEYECEKTIM YENI OLSA BILE NE KADAR FEDAKAR OLDUGUMU GÖSTERECEKTIM SIRF ARTIK RAHATCANA GÖRÜSMEK ICIN..BIZIM AILEYE ZOR GIRILIR, GIRMEN ICIN HERSEYI YAPARDIM SONUCTA BABAM SEVDIGIM KISIYE VERMEK ISTIYOR BENI AMA SEN KAYBETTIN BEN HIC BIRSEY KAYBETTIM BUNU DA BIL...
O GÜNÜ BILE IS ARKADASLARIMIN YANINDA KIPIR KIPIRDIM MUTLUYDUM..

HEP ILISKIME SAHIP CIKTIM, VE SENINLE AYNI SEKILDE YAPARDIM AMA ASLA ILK GÜNDEN BÖYLE BIRSEYLE KARSILASMADIM..KARSIMDAKI ÜZÜLMESIN DIYE BEN BIR ADIM ATMAMISKEN BANA YAPILDI BU, ISTEMEYEN BIR KISIYE NEDEN ADIM ATTIGINI ANLAMIS DEGILIM? NASIL RAHATCANA BU TÜR KONUSMALARI YAPABILIYORSUN..
HERSEY YALAN OLMUS, HAYAT YALAN, INSANLAR YALAN, ASKTA YALAN..
BEN ANLAMIYORUM HERSEY ELDE EDENE KADAR MI OLUYOR, YANI NE BILEYIM HIC MI VICDANIN ACIMIYOR BÖYLE YAPTIGIN ICIN, BANA GERCEKTEN DEGER VERDIGINI SANIYORDUM..
AILE KIZI OLDUGUMU BILIYORDUN, NEDEN BANA BUNU YAPTIGINI SORMUYACAGIM ARTIK KAC GÜNDÜR UGRASTIM BI SEFER BILE CEVAP ALAMADIM..AMA NE YAZIK KI ARTIK AILE KIZLARI DIYE BIRSEY KALMADI, ARTIK BU DEVIRDE BIRAZ CILVELI OLMAN LAZIM KI KAZANIYORSUN, SAF OLUNCA ERKEKLER ARTIK SIKILI VERIYORLAR..

NEYSE BIRAZ KENDINLE BAS BASA KALMANI ISTIYORUM, YAPTIGIN HATAYI DÜSÜNMENI ISTIYORUM AMA EMIN OL ASLA DAHA RAHATSIZ ETMEM, HIC BIRSEYIMI DUYMASIN CÜNKU SONUCTA BENIMDE GURURUM, ONURUM VAR ONU BIRAK AILEME KARSI COK SAYGILIYIM ONLARI ASLA ÜZMEK ISTEMEM..
BUNDAN SONRA ADIMLARIMA DIKKAT EDEREK MANTIKLI SEKILDE HAYATA DEVAM EDICEGIM VE DE EN ÖNEMLISI SAGLIGIMI DÜSÜNÜCEGIM, BU SIRALAR BUNUNLA DERTLIYIM DAHA FAZLA BOZAMAM..
SUNU BIL KI BEN BI SÖZ SÖYLEDIM MI ASLA GERI DÖNMEM, HEP DÜRÜST OLMALISIN KI HEM SANA KARSI SAYGIN OLSUN HEM DE KARSINDAKINE..
YALAN LA ASLA BIRSEY YAPAMASIN SONER, ARTIK MASUMLARIN CANINI YAKMA HAZIR OLMADAN CÜNKÜ DÖNÜP DOLASIR SANA GELIR UNUTMA KI ALLAH HERSEYI GÖRÜYOR..

NEYSE DAHA FAZLA BIRSEY DEMICEGIM BIRSEY DE YAPMANI BEKLEMIYORUM ZATEN AMA EGER KI KÜCÜK BI HATIRIM VARSA VE BIRAZCIK SAYGIN OLABILIYORSA BANA KARSI, BU KONUSMA SADECE IKIMIZIN ARASINDA KALMASINI ISTIYORUM LÜTFEN SADECE IKIMIZ,SAKIN BI KAFAYLA KONUSMAK ISTEDIM ÖFKEYLE DEGIL HANI DERLER YAA ÖFKEYLE KALKAN ZARARLA OTURUR O YÜZDEN SAKIN SAKIN KONUSMAK ISTEDIM KIRMADAN, OLGUN BI SEKILDE KONUSMAK ISTEDIM..BUGÜNE KADAR ÜSTÜNE GELDIYSEM DE ÖZÜR DILERIM SADECE BI CEVAP ALMAK ICINDI SORU ISARETIYLE KALMAK ISTEMEDIM, BIRDEN BEYNIM NE UGRADIGINA SASIRDI..

NEYSE,

YOLUN ACIK OLSUN SONER...

Canımm...
Elacıkkkk..
Kötü olmuş be güzelimm..
Ama zarar kar meselsi hayatımm..
Güzel bi de mail atmışsınnn..
Arif olan anlar valla...
Ama erkekler genellikle maille lafla sözle anlamazlarr.
Erkekler kendi kendine idrak ediyolar bazı şeyleri..
Biz kadınlar gibi lafdan sözden etkilenmez onlarr.
Yine de iyi yapmışsın iiçinde kalmamış şeker...
Boşverrrrr
Sen burdan bi herif yap da kendine gel buraya gıssss

canım canın acıyor anlıyorum ama şu var ınan bana düşün ki birisini seven adamla 1-2 ay görüştün ve bağlandın sonrasında onu unutamadıgını duysan ne yapardın? hangısı daha mantıklı gelırdı 1-2 ay sonra senın hersey mükemmel dıye düşünürken onun aslında başkasını sevmesımı ılkın söylemesimi ben olsam baştan söylemesini seçerdim.o sana oynamamış.senı de kendısı gibi gördüğü için acaba olabılırmı dıye sürekli düşünmüş etmiş ve sen olur dedıgınde o konuşmuş o gun gelip ve karşısında aslında olmayacagını anlamış.onu unutamayacagını ve zaman geçmeden senı üzmek istemediği için çekip gitmiş.neden bsy demedı dıyebılırsın boyle bsy denılemeyecek kadar zordur.yaşayan tarafta .duygularına önem vermese ınan çekip gitmez senin duygularınla oynar hayatını rezıl edıp giderdi.bunu sende bılıyorsun ve bırak ya eskı laleyı severken sen ne haldeydın onun yerıne bırısını koyabıldıgıne gore bununda yerıne bırısını koyarsın yapma canım benım kendını üzme.değmez.

ben napcam acaba yarın ya..
utanmasam gidip söylemeyı bıle düşünüyorum çünkü başka türlü olacağı yok bızımkısı baya bı ümitsiz vaka nete girmiyor çünkü anladığım kadarıyla.

vallah cnm mantik bi sekilde soylemek istedim, rabbim herseyi goruyor ayni hic birsey karsikliksiz degildir, ben birsey kaybetmedim, umarim bi gun anlar hatasini

elacık ne hatası ya daha bı kere görüştüğün adamla ne yaşadında neyın hatası neyın acı çekmesi kendıne bı gelırmısın,toplanırmısın lütfen.

bak bende onun gıbıyım kolay kolay fahrının yerıne kımseyı koyamadım ama denemek istedim.ve pazar günü bir arkadaşımın yaşgünü var.emınım 2 kişide o doğumgününe gelecek utanmasam arkadaşımı kaybedecegımı bılmesem gıtmezsem gıtmeyecegım sırf onlar yüzünden ama mantıklı düşündüğünde sadece komik geliyor ınsana.sana üzülme dıyemem desemde üzülceksin zaten ama lütfen bıraz mantıklı düşün kuzum ya kendını üzme lütfen.

Elacıkkkk....
Yapma Allah aşkına yaa...
Boşver anacııımmm..
Sana burdan bulak da buraya gel sen yavruşumm..
Anlar akıllım anlarrr.
Hatta bak zaman geçsin sana ulaşmaya da çalışırrr...
Bu genellikle iş işten geçtikten sonra olur ama..
ıçin soğur o zamanda..
Boşlukta olduğun için üzüyosun dert ediyosun bunu kendinee..
Kızzz 1 gün görüştüğün adam tutuldum deme sakınnn kaydirigubbakcemile3

ben 1 senedir bu topikteyim ve yakınımda ki insana bile anlatamadıklarımı sizlere anlattım 3ünüze ecrin,sen ve deryaya.ecrinde biçok sorununu bana anlattı ve derya da.hepinizle herşeyi paylaştığımız için derya ecrinin bana da anlatıcağını düşünmüştür çünkü bugüne kadar ben ecrin için HERKES grubunda değildim.
ayrıca dün kü olay yüzünden girmedimi falan demişsiniz.ben burayı o kadar sıcak o kadar buldum ki hep ne olursa olsun kopmadım gerçek arkadaşım gördüm hepinizi ama hayata sen bugün bana gelipte kendi yorumun da ismimi değil de benden BU kişi diye bahsedebiliyosan ben demekki burayı gerçek hayatla aynı görerek hata yapmışım demektir .hoşçakalın

canım birinci kimse sana dünkü olay yüzünden girmediğinizi söylemedi
ben sadece dün moralleri bozuk çıkmışlar gibi dedim bugün gelmezler diye bişey kasdetmedim

burdaki arkadaşlarınında seni herkes gurubuna kattığı yok tatlım ecrin sanki acil geldi birkaç kişiye anlattı gitti
belki daha sonra ayrıntılı senlede konuşcaktı
diğeriylede ilgili bence hayata bu derken hızlı yazarken olmuştur canım

gülin ben sana bu kişi demedim
demek istediğim şey sadece ecrin istemiyor anlatılmasını ve buyuzden üyelıgını silme kararı aldı sızınle ılgılı degıl ama kız rahatsız oluyor ve ozellıkle özel konuşma dışına çıkmasın dedi.
Allah aşkına benım aılemle aramdaki yada bıkaç ufak defek şey dışında ben ne saklamışım herşeyımı herkes bılıyor bu sıtede neredeyse.çünkü özel yaşamdaki insanların coguna güvenipte bsy anlatamayan bırısıyken sen bana kalkmış bu kişi diyorsun ben ne yapabılırımki özel konuşma özelde kalması daha doğrudur kusura bakma ama adı üstünde özel konuşma kaldı ki istese ecrin tutupta anlatabılırdı anlatmadığına göre ? ben burada ecrinin avukatlığını yapmıyorum ama kendını bı yerıne koysana bsy anlatsan ve senın anlatmadığın bırısıne o bısekılde gıtse ne düşünürsün?
ben özellikle vermemenin sebebi ben isim vermem pek konuşmlarımda farkındamısın x kişi o kişi bu kişidir benım genellıkle anlatmalarım her ne olursa olsun ben boyle konuşuyorum bugun sana has bsy degıl eger sana bu kişi olarak isimsiz önemi yok dıye yazdım dıye düşündüysen de özür dilerim bilinçli olarak yapmadım ve ben neden pekı yaklaşık 1 senedir seni bu kişi olarak görsem sana yazın ayarlayalım çorluda görüşelim teklıfınde bulunıyım ben boş gezen bır ınsanımda iş olsun dıye mi yapma lütfen.eğer bu kişi diye bahsetmemden bunu anladıysanda özür dilerim.gerçekten üzgünüm.
ben burdakı bır cok kısıyı kardeşim gibi gördüm ama ecrin özellikle bize sıtede yazmak ıstemedıgını ve sıtede paylaşmak ıstemedıgını söyledi.doğal olarak onun konusu benım ıcın onun isteği önemlidir.daha onceden paylaştı yada paylaşmadı ben bunun hesabını yapamm ama demkki paylaşmak istememiş.bizede düşen orada bu konuşmyı ne olursa olsun dışarıya yansıtmamaktı.hala aynı şeyi savunuyorum.
ayrıca ben özelden konuşalım sitede konuşmayalım falanda demedim.ama napabilirimki özel konuşmak istedi.ayrıca sunu belirtiyim ben burayı gerçek hayatla aynı görerek hata yapmışım demektir diye düşünsem ayrı olduklarını neden ben buradakılere bı görüşme ayarlayıp görüşelim diye sürekli söyliyim.yada 1 sene neden burada zaman harcıyım.manyak falanmıyım ben burdakılerle yada kafa buluyorum degılmı?

ayrıca gülin senden bu kişi diye nerede bahsedilmiş bana bunu gösterirmisin lütfen.bu kişi diye bahsettiğim derya ve olayda isim genellıkle kullanmadığım için böyle.

tatlım ben sana hitaben demedim zaten dünkü olay yüzünden gelmemişler lafıyla ilgili.şuan da işteyim hızlı hızlı okuyup cevap yazıyorum hemen o yüzden seni kastetmedim ama öyle bişey okudum ve cevap yazdım kim söylediyse ona yazdım yani

Sanırım bana bu..
Bişey diyecekseniz açıkçası söylemenizi tavsiye ederim arkadaşlar.
Kim demişse ona diyorum ben filan hoş değil.
Ben dün ki olaydan dolayı gelmiyolar demedimm.
Neden gelmiyolarr dedim.
Şimdiye kadar yazarlardı saat kaç oldu dedimm..
Ve bakarsan görürsün ziyaretçi profiline de yazdım gülin nerelerdesin diye..
Hem ben niye bu olaydan dolayı gelmiyor diyeyim kii.
İyi yaa.
Kabak benim başıma patladıı.

[/B]
canım ben veya bahsettiğin kimse yanlış anlaşılmasını istemiyorum
derdim o bitti geçti gitti üzülmenize gerek yok yani o manada diyorum yatıştırmaya çalışmıştım

sorun olabilecek herhangi bişey olsun istemiyorum arkadaşsınız sonuçta
üzülüyorum gerçekten bütün derdim bu iyi bir arakadaşlık kurmuşken kaybetmeyin
gerçekten arkadaşlıklar bile çok zor bulunuyor ben konuyu tam anlamanı istmiyorum oyüzden konuşmak istedim tatlım tek derdim bu

burcu niye gelmiyorlar dedi
bende dün bozulmuşlardı dedim
burcunun sıkıntısı geç gelmeniz oldu
bende gelmeyişinizi dünkü olaya bağlamadım sadece dün cannızın sıkkın olduğunu belirttim
keşke söylemeseydim ki sonrasnda pişman oldum
gerçekten ama çok pişman oldum
benim açtığım bir konu yüzünden inanın bunun yaşanmasını istemezdim çok moralim bozuldu şimdi
lütfen siz eskisi gibi olun ve bende çıkıp gideyim birdahda uğramayayım ciddi canım çok sıkıldı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…