elacık doğru demiş cocuk onun yerıne koyamayacağını anlamış ve bıtırmış.
haklı bence cokda doğru yapmış.
benzerını benım fahrıde yapmış benı gördükten sonra benım kıstaslarıma uygunsun ama onun yerıne kımseyı koyamıyorum üzgünüm diye söylemiş,ayrılmış.
kız adına üzüldüm ama en azından sen yanlızca bı kere görüşmüşsün canım.unutabılcegın bıle bsy yok..
canım ne dengesiz biriymiş ya manyak
hayatında 1 gün görüştüğü kişi bana tutulmuş deme sakin
canım şükret bence bukadarla kurtulduğun için salak boşver gitsin kişiliği oturmamış bir salak daha işte başka bişey değil
anlamaya çalışma mantık yok çünküm
nan bizden iyi biliyon işte önce bir hareket bekle bence
sonra affetme
cnm zaten ozel mesaj yazdı ecrin.fakat ozel mesajı kapalı oldugu ıcın ben zıyaretcı mesajına nasıl bakacağımı bılmedıgı ıcın gelıp burdan maıl adresı atmamızı ıstedı.çünkü benım şirkette bazı depolarda msne ve cesıtlı sıtelere gırebılıyorum fakat bır cogunda mumkun degıl.ve bende ecrıne bunu belırterek ozel konuşmak istediği için sırf oradan kontrol edılme ve uyarılma durumumu göz önünde bulundurduğum için kızdım aslında.ve evet kızdım çünkü neden ben,derya ve ecrın üçümüz sıte dışında bırcok aılevı olsun,ilişki anlamında olsun bırcok seyı konuşuyoruz ve ben sıteye yansımasını ıkıncı kez gördüğüm için tepkım bukez ağır oldu ayrıca neden ben özel konuşma kım olursa olsun benım konum olmasa bıle tepkı koyan bır ınsanım.sadece buradakılere degıl kendı çevremdede bu boyle.özel konuşma nedir dikkat edilmesi gereken ve dışarıya yansıtılmaması gereken konuşmadır.eger ozel konuşma dışarıdakilere yansıtılıyorsa dıkkatsızlık,hata vb.bu özel konuşma olmaktan çıkar.ve anlamsızlaşır dün bu olay oldu.
ve soyle bsy var ozellıkle belırttı kız daha ılk olarak lütfen aramızda kalsın siteye yansıması dıye.ve tüm bunlara ragmen eger sen kalkıp aa bak benım konum şu onun konusu bu dıye tum bızlerın konuşmasını 3.cü bır kısıye gönderiyorsan bende tepkı koyarım.
ecrin burda kendı hakkında konuşmak ıstemedıgı ıcın uyelıgını ıptal etti zamanında ve bu kısı bunu bılıyor.oyuzden ben tüm bunları göz önünde bulundurarak ve ecrinle bırlıkte tepkı koydum.
ben ve ecrin vermemız gereken tepkıyı koyduk ortaya kımsenın kırılması gerekmıyor.
özel olmasa zaten burada kızcağız yazardı bunda bozulcak bsy yok kım ne ıstıyorsa oyle düşünsün.eger bozulcak bsy varsa 3 kişi dışında dışarıya bır kişiye özel konuşmanın yansıdığı için bizizdir.
kırılmalarına gerek yok.hadı bana ve ecrıne kızdıysalar burada sizde varsınız.buyuzden gırmemiş değillerdir.zannetmıyorum.
ben 1 senedir bu topikteyim ve yakınımda ki insana bile anlatamadıklarımı sizlere anlattım 3ünüze ecrin,sen ve deryaya.ecrinde biçok sorununu bana anlattı ve derya da.hepinizle herşeyi paylaştığımız için derya ecrinin bana da anlatıcağını düşünmüştür çünkü bugüne kadar ben ecrin için HERKES grubunda değildim.
ayrıca dün kü olay yüzünden girmedimi falan demişsiniz.ben burayı o kadar sıcak o kadar buldum ki hep ne olursa olsun kopmadım gerçek arkadaşım gördüm hepinizi ama hayata sen bugün bana gelipte kendi yorumun da ismimi değil de benden BU kişi diye bahsedebiliyosan ben demekki burayı gerçek hayatla aynı görerek hata yapmışım demektir .hoşçakalın
canım birinci kimse sana dünkü olay yüzünden girmediğinizi söylemedi
ben sadece dün moralleri bozuk çıkmışlar gibi dedim bugün gelmezler diye bişey kasdetmedim
burdaki arkadaşlarınında seni herkes gurubuna kattığı yok tatlım ecrin sanki acil geldi birkaç kişiye anlattı gitti
belki daha sonra ayrıntılı senlede konuşcaktı
diğeriylede ilgili bence hayata bu derken hızlı yazarken olmuştur canım
tatlım ben sana hitaben demedim zaten dünkü olay yüzünden gelmemişler lafıyla ilgili.şuan da işteyim hızlı hızlı okuyup cevap yazıyorum hemen o yüzden seni kastetmedim ama öyle bişey okudum ve cevap yazdım kim söylediyse ona yazdım yani
tatlım ben sana hitaben demedim zaten dünkü olay yüzünden gelmemişler lafıyla ilgili.şuan da işteyim hızlı hızlı okuyup cevap yazıyorum hemen o yüzden seni kastetmedim ama öyle bişey okudum ve cevap yazdım kim söylediyse ona yazdım yani
Sanırım bana bu..
Bişey diyecekseniz açıkçası söylemenizi tavsiye ederim arkadaşlar.
Kim demişse ona diyorum ben filan hoş değil.
Ben dün ki olaydan dolayı gelmiyolar demedimm.
Neden gelmiyolarr dedim.
Şimdiye kadar yazarlardı saat kaç oldu dedimm..
Ve bakarsan görürsün ziyaretçi profiline de yazdım gülin nerelerdesin diye..
Hem ben niye bu olaydan dolayı gelmiyor diyeyim kii.
İyi yaa.
Kabak benim başıma patladıı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?